Egyébként Dermesztő zenéje még mindig odabasz. Olykor lehet kritizálni a rajzolást a Superben, de zenék terén toronymagasan lekörözi a Z-t. Egyszerűen zseniálisan össze van állítva.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de én kellemesen csalódtam Frieza-ban, azt gondoltam, hogy majd habzó szájjal nekiront Gokunak és nehezen fog leállni. De nem ez történt, szépen kulturált módon megbeszélték a helyzetet és a feltételeket. Ez a Frieza sztem már továbblépett, nem fog lógni Gokuékkal, valszeg utálni is fogja élete hátralevő életében, de a kölcsönös tisztelet az meglesz mindkettőben.
Hát ez nagyon Jóóóó rész volt! Már várom is a következőt.
Dermesztő kérése meg valahogy magától értetődő volt szerintem. Meg Goku is könnyen bedől neki.
A csillagharcos lányok meg jól muzsikálnak. Érdekesek. Alig várom, hogy lássam mit is tudnak valójában.
De amúgy azért ez érdekes volt, hogy már csak úgy ösztönösen változik ssj2-be anélkül hogy tudná azt vagy tanították volna rá. Csak úgy természetes módon. Ez valahogy nekem nem jött be. Csak túl gyors ez. Még ha a ssj1 még el is megy hirtelen természetes módon hogy tudná ilyen gyorsan átváltozni. Ez már kevésbé tetszik.
Amúgy ez a nagyobb száj mint fej dolog tényleg érdekes volt.
Következő részben meg merénylők? Érdekes! Dermesztőnek jó bemelegítés lesznek. Legalább öldökölhet egy kicsit.
Amúgy ezt a kölcsönös tiszteletet én annyira kevésbé érzem, de van benne valami. Mindketten tisztelik és elismerik a másik erejét és hogy méltó ellenfelei egymásnak. Jó vetélytársak. De amúgy szerintem szimplán gyűlölik egymást.
Nekem is feltűnt. Ugyanaz a gonosz, gátlástalan Frieza, valószínűleg továbbra is utálja Gokut, viszont elismeri mint harcost.
Aminek főleg örülök, hogy Frieza felfogta, hogy meg kell nyerniük, különben nem lesz semmi élesztgetés vagy hasonló. Tehát a torna nem arról fog szólni, hogy Frieza hátba szúrja a csapattársait, az majd ráér utána.
Következő részben lehet látunk is már egy kis ízelítőt abból, ahogyan Goku és Frieza együtt harcol.
Ezt a képet a super egyik animátora osztotta meg twitteren:
Igazából anno Gohannak sem tanította senki az SSJ2 szintet, hanem düh hozta ki belőle. Ugyanúgy lehet, hogy itt is Caulifla azért változott hirtelen abba mert annyira stresszes volt a helyzet. Ugyan nem a düh hozta ki belőle, hanem a Cabbát megvédeni motiváció.
Egy kicsit mintha finomított volna a virágoskert Freeza modorán, nemde?
Olyan nyugodt volt.... Kíváncsi leszek, hogy milyen erős lesz Freeza! Frost fog majd nézni nagyokat!
Úgy tűnik, hogy a SSJ2 alá lőtték be Kale-t! Én nem vagyok benne biztos, hogy a LSSJ alakot láttuk most... Nem volt annyira epikus az átváltozás. Ez inkább valami Berserk Ultimate form, de az erőszint nagyjából oké. Szerintem még őrültebb lesz, ha majd C18 jól orrbavágja Califa-t!
Egyesítve 2017.06.04 11:01:26:
mikcsek írta:
Ugyan nem a düh hozta ki belőle, hanem a Cabbát megvédeni motiváció.
Sztem Frieza már lezárta a hajtóvadászatot Gokuék ellen, azért ő sem hülye, nem éri meg neki rizikózni, hogy megint visszaküldjék a pokolba.
Én azt tudom elképzelni, hogy ahogy megnyerik a tornát, Frieza új életet fog kezdeni, persze ettől függetlenül gyűlölni fogja Gokuékat, de már neki sem éri meg harcba bonyolódnia ellenük.
Ahogy többen is írtátok, Frieza nem idióta. Halt meg már eleget és sinylődött bőven a pokolba, hogy közben átértékelje a helyzetét. Nagyon is szemrevaló karakterfejlődés lenne a részéről, ha ténylegesen felül kerekedne a múltbeli sérelmeken és megaláztatásokon (mármint ő elképesztő szintű megaláztatásnak tartja az eddigi vereségeit) és tovább lépne, ezzel is bővítve a DB univerzumot.
mennyire vicces volt már freeza hogy goku meg szólította akkor gubójával rá fordult xd
másik előzetesből lehet tudni csak nem bír magával kell neki bemelegítés gondolom hogy saját erejét tudja szabályozni, tökéletesíteni
megvan a 10tag a többi universumról is kapjunk már jó pár hírt még ezért birom azokat a jeleneteket is
ez akarfiol ssj2őt nem tudom hova tenni hogy U6ba ennyire más a helyzett mivel ők eleve harcosok csaj ssj szintekről nem tudtam és elsajátítoták azokat gyorsan
nekem tetszett a rész kövi rész is jó lesz
KingBradley írta:
Ahogy többen is írtátok, Frieza nem idióta. Halt meg már eleget és sinylődött bőven a pokolba, hogy közben átértékelje a helyzetét. Nagyon is szemrevaló karakterfejlődés lenne a részéről, ha ténylegesen felül kerekedne a múltbeli sérelmeken és megaláztatásokon (mármint ő elképesztő szintű megaláztatásnak tartja az eddigi vereségeit) és tovább lépne, ezzel is bővítve a DB univerzumot.
Nekem valami nagyon nem tiszta ebbe a részbe. Most akkor a túlvilág nem is pusztulna el az univerzummal együtt? Mivel Goku azt mondta, ha elpusztul az univerzum és ha feléledne később Freeza akkor nem lenne hova. A másik pedig az, amikor Enma mondja Gokunak, ha újra összecsapnak Freezaval akkor máshol intézze el, mert ő nem akar vesződni vele. Szóval akkor túlvillágból se egy van? Vagy Enma csak egy bizonyos régióért felel és máshol meghalt emberek más keze alá tartozhatnak.
Hú de jó kis rész volt,nagyon tetszett.
Mostmár kijelenthetjük,hogy egy az egyben belemásolták Brolyt a DB univerzumba,más körítéssel.
Frieza meg úgylátom nagyon beetetett mindenkit.
Csak én láttam mikor vicsorgásból átváltott jópofiba?
A csávóban semmi nyugodtság,ugyanolyan beteg mint anno,akkor is megtudta játszani a művelt személyiséget,aztán mikor felhúzták,itta mások vérét. xD
Egyszerű színészkedés,mostis egybő az volt a kérdése ölhet-e,tiszta szívéből utálja Gokut,csak bekellett nyalni tövig,mint a namekon,mikor meg adott neki anno Goku energiát,egyből hátba támadta.
Ez a kép meg elég jó,biztos hogy pikkelni fog Gokura a kiscsaj,mivel sokkal erősebbek náluk,jókis konfrontációra számítok köztük.
Ugrás a fórumra: |