Tetszett és tetszett és tetszett De eddig nekem nem volt olyan pillanat, amire azt mondtam volna, hogy ezt már pedig én nem vagyok hajlandó elfogadni.
Eddig mindig jól sült el minden (nekem), pont a legvégét rontaná el? Ilyen még a mesében sincs
Sokan visszavárják a fekete sárkányt.. én már csak azért sem, mert eleve így is le van strapálva kivétel nélkül mindenki. Erejük teljében is kétes a győzelmük vele szemben, nemhogy még így, mosott rontyokként.. :/ Szerintem Mashima nem vallja George R. R. Martin nézetét, hogy a jó karaktereket is nyírjuk, mint a füvet.. és pont kettő közkedvelt (Anna azért nincs itt olyan hejdehűde sok ideje, de Ichiya a bolondsága ellenére egy szerethető kis figura) szereplőt küldene vágóhídra? A-a, NotToday (és azután sem), úgyhogy én egy Anna-Ichiya visszatérésre számítok
Natsu remélem csak otthagyta a pénztárcáját, a Zerefes pofozkodás során és azért ment vissza Ha bármi lesz vele, én fogok pofoszkodni
Én a Lucy-s démontalanítást azért egy kicsit tovább elnéztem volna. Nem sokkal tovább, 2-3 kép erejéig, mert a Mavis-Zeref romantikával ellentétben, ez így komolytalannak hatott. Mondjuk Lucy üvöltésének képét fele akkorára visszavenni és azt a helyet az ördögűzéssel kipótolni.