szerintem nem kéne már egyiküket se bántani... legyen így letudva az egész ebben a 9 fejezetben úgy se tud mindent beleírni ha még csavarokat is akarna.
Fairy Tail manga
A következő fejezet címe alapján, abból, hogy Lucy, hogyan fest vagy Natsu a támadása után, tuti lesz valami velük.
100%, hogy vagy azt nézhetjük, hogy eljátszák, hogy Lucy megfog halni vagy azt, hogy Natsu.
Ez nem is rossz ötlet, megnéznék egy ilyen verziót. Nemtom, én még mindig azt remélem, hogy Lucyhoz lesz kötve Natsu élete, de elvileg ez egyoldalú (meg amúgy sem hat ki a fizikai sérülés, pl. Zeref hiába sérül meg, Natsunak attól nem lesz baja), tehát Natsu meghalhat, a "teremtője" attól még vígan élhet, csak fordítva nem igaz. Tehát nem látok okot arra, hogy Natsu fizikai állapota kihatással legyen Lucyéra.
De most amúgy is reálisabbnak látom, hogy csak simán elvágja őt Zereftől, és önálló életet élhet, igazi emberként.
az elején én is gondoltam arra hogy Lucy veszi át Zeref helyét, logikusnak tűnt. Ahogy Jon mondta, a fizikai sérülés nem terjedhet ki Lucyra.
Most már elvetettem az ötletet, szerintem is csak elvágta a Zerefhez kötődő szálat. Emiatt lehet hogy "END halála" lesz a téma a kövi fejezetben.
Nem gondolom, hogy Lucyhoz kötik majd Natsu "életét", ha mégis úgyis megoldják.
Látom mennek a találgatások nekem is lenne egy elméletem de bem hiszem hogy Mavis meg Zeref kiiktatása után az író Natsut és Lucyt is kmegölné. Főleg hogy Makarov is visszatért. De ha Lucy a könyvhöz kötötte az életét az átírás során ugy mint annó Zeref tette Natsuval akkor bizony ha Natsu meg hal akkor Lucy is meg fordítva plussz ha a könyv is elpusztul akkor mindketten meghalnak. De csak én érzem csalódásnak ezt a végkimenetelt olyan kidolgozattlannak tűnik. Vagy csak fura mert a Naruto-t ugy húzták mint a rétest. Nem tudom de egy kicsit csalódott vagyok. Én ugy képzeltem hogy a végén Natsu/Zeref/Acnologia nyomnak egy "free 4 áll" fightot. De majd kiderül .
egy kicsit térjünk vissza Zeref és Mavis kapcsolatához... tudom kicsit off mert már volt de most még egyszer átolvastam és megértettem hogy amit ellentmondásnak éreztek sokan az nem is az:
Sokan kifogásolták hogy 1 csók elég volt a halálukhoz, pedig korábban együtt voltak. Mavis most mondta el hogy nem egészen szerette Zerefet anno, mert nem hitt benne. azaz megölni sem tudták egymást.
Most viszont más volt a helyzet már.
david: korábban én is felvetettem ezt a lehetőséget, és bár nem feltétlen tartom valószínűnek (szerintem átírta, túlélte és vége) de ettől még nem érezném csalódásnak hisz így biztos hogy egész életükben együtt maradnak... Achno visszatérhet még hogy Ichiya és Anna se halljon meg... várjuk ki a végét.
De ha Lucy a könyvhöz kötötte az életét az átírás során ugy mint annó Zeref tette Natsuval akkor bizony ha Natsu meg hal akkor Lucy is meg fordítva plussz ha a könyv is elpusztul akkor mindketten meghalnak.
de most még egyszer átolvastam és megértettem hogy amit ellentmondásnak éreztek sokan az nem is az:
Sokan kifogásolták hogy 1 csók elég volt a halálukhoz, pedig korábban együtt voltak. Mavis most mondta el hogy nem egészen szerette Zerefet anno, mert nem hitt benne. azaz megölni sem tudták egymást.
Most viszont más volt a helyzet már.
Jon én ugy gondoltam hogy Lucy ugy kötötte magát a könyvhöz, ahogy Zeref kötötte Natsut. S így tudta átírni meg begyógyítani Natsu sebeit. S ezáltal az E.N.D. hez Natsu is meg Lucy is hozzá van csatolva, s közvetve egymáshoz is. Ezért tudna Lucy megsérülni akkor mikor Natsu , mert nem olyan kötelék lenne mint anno Zeref s a könyvközött volt.
david56 írta:
De csak én érzem csalódásnak ezt a végkimenetelt olyan kidolgozattlannak tűnik.
Vagy csak fura mert a Naruto-t ugy húzták mint a rétest.
Achno visszatérhet még hogy Ichiya és Anna se halljon meg
https://www.youtu...En2AEz3jGI
Fairy Tail Ending itt olvashatjátok először : Sugar Boy hirtelen megjelenik a semmiből Spicy felkiáltással és felrobbantja a bolygót.
Viccen kivül: 9 fejezet van hátra ebből 2-3 lelkizéssel és beszéddel fog elmenni azutan 1 fejezig Achnalogia visszatérte majd harcol vele mindenki a sárkányőlökkel az élen 2-3 fejezetig majd a végső katarzis wohoo Fairy Tail Fairy Tail hurrá banquet time Vége. Személy szerint tetszett ez a Zeref x Mavis romi moment de azután lett volna az igazi ha Natsuval több fejezeten át ütik vágják egymást és Natsuból vagy END mászik elő vagy DF vagy bármi csak ne ez. Na mindegy kiváncsian várom a finálét (kappa).
Bocs srácok de számomra még mindig rejtély, hogy ezek ketten (Zeref és Mavis) hogy csináltak gyereket? mert oké, hogy fény derült arra hogy miért csak Mavis halt meg először, de basszus egy gyerek csinálás közben hogy nem aktivizálódott az átok?
vagy akkor még közömbösek voltak az érzéseik??
https://68.media....o1_400.jpg
valaki világosítson már fel?
előre is közönöm
Ugrás a fórumra: |