Én nekem volt egy megérzésem hogy valahogy Freeza belefog kerülni a tíz fős csapatba csak az már nem tudtam hogy hogy mivel halott volt
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Megint alatt meg azt értem, hogy elvileg meg kellett volna halnia a Namekon. Erre csaj Trunks öli meg. Valamennyire szerepelt Cell miatt is mert az ő sejtjei is voltak benne. Majd jött a lényeges hogy a Szuper elején. Ne akarják már megint visszahozni.
goku5 írta:
Megint alatt meg azt értem, hogy elvileg meg kellett volna halnia a Namekon. Erre csaj Trunks öli meg. Valamennyire szerepelt Cell miatt is mert az ő sejtjei is voltak benne. Majd jött a lényeges hogy a Szuper elején. Ne akarják már megint visszahozni.
De akarják már visszahozni! Pont ez a király... Ez dobja most fel nekem ezt az egész sagát a leginkább. Eddig is tetszett, de Friezát, azt az ellenfelet aki talán a világon a legjobban utálja Gokut, vele egy oldalon látni harcolni, szerintem egy igazi rajongónak ez bizony hatalmas izgalmat és örömöt rejt. Kicsit olyan talán mint mikor mindenki meglepődött mikor a Terminator 2-ben Schwarzi a védelmező gép volt. De neked magyarázhat bárki bármit, ha szerinted szar, akkor az biztos hogy szar, és azt nehogy úgy csinálják már, ahogy. Áldom az eget, hogy nincs beleszólásod a sorozat készítésébe, mert ha lenne, már rég nem lenne sorozat, úgy visszaesne a nézettség. Lehet, hogy úgy tűnik neked, mint ha itt jópáran rád lennénk szállva és direkt ellened kommentelünk. De egyszerűen te vagy az, akinek szinte sosem jó valami, és a saját véleményedet úgy tálalod, hogy csakis az a fasza. És hiába beszélünk neked, ezt nem veszed észre. De ha ennyire minden csavar zavar a Superben, még mindig nem kötelező nézni. Mellesleg valóban, amit szintén szóvá tett más is, a fogalmazásod is érthetetlen sokszor. Ha kommentelsz, mások számára érthetően kéne tenni, vagy ne lepődj meg a dislike-on.
deadtom írta:
Freezanak azért azzal is kell számolnia, ha valami vele kapcsolatba nem úgy sül el ahogy tervezték és tényleg hátbatámadja hőseinket akkor Bills saját kezűleg fogja elpusztítani.
En azt mondom, hogy freeza szereplese a tornan azon felul, hogy jol fog e elsuli es nem tamadja hatba gokuekat, biztos, hogy megszokik es valahogy masik univerzumba eszel ki majd valami tervet, frost-al egyutt. Tudomast szerez a super gombokre, van az a cucc amivel univerzumok kozott lehet utazni ( asszem Hit is ezt akarta megszerezni), vagy azok az idő ufazo gyuruk... Sok minden van ami motivalja hogy megszokjon badmi aron, es ismerve freezat nem fog ezeknek ellenallni es behodolni a saiyan eknek. Sőt hosszu tavon meg kulon egy sagat fog kapni...
deadtom írta:
Freezanak azért azzal is kell számolnia, ha valami vele kapcsolatba nem úgy sül el ahogy tervezték és tényleg hátbatámadja hőseinket akkor Bills saját kezűleg fogja elpusztítani.
Hupsz... erre nem is gondoltam. Teljesen megvoltam győződve arról, hogy Dermi átfogja b*szni Gokuékat, de így h Bills is ott van, Dermi megvan fogva. Bár ha megnyerik a versenyt, utána Bills nem nagyon fog beleavatkozni Gokuék és Dermi dolgába, csak ha ő is érintett a dologban.
Mondjuk jobban belegondolva a Föld Bills védelme alatt áll (köszönhető a kajának), szal azzal már nem tud mit kezdeni Dermi.
Sztem feltételként a feltámasztását fogja követelni, így gonoszkodhat tovább. Bár arra nem vennék mérget, hogy összefogna Frost-szal, két ego nem tud megférni egymás mellett. Gondolok itt arra, hogy Frost nem fogja magát csicskáztatni.
goku5 írta:
De akarják már visszahozni! Pont ez a király... Ez dobja most fel nekem ezt az egész sagát a leginkább. Eddig is tetszett, de Friezát, azt az ellenfelet aki talán a világon a legjobban utálja Gokut, vele egy oldalon látni harcolni, szerintem egy igazi rajongónak ez bizony hatalmas izgalmat és örömöt rejt. Kicsit olyan talán mint mikor mindenki meglepődött mikor a Terminator 2-ben Schwarzi a védelmező gép volt. De neked magyarázhat bárki bármit, ha szerinted szar, akkor az biztos hogy szar, és azt nehogy úgy csinálják már, ahogy. Áldom az eget, hogy nincs beleszólásod a sorozat készítésébe, mert ha lenne, már rég nem lenne sorozat, úgy visszaesne a nézettség. Lehet, hogy úgy tűnik neked, mint ha itt jópáran rád lennénk szállva és direkt ellened kommentelünk. De egyszerűen te vagy az, akinek szinte sosem jó valami, és a saját véleményedet úgy tálalod, hogy csakis az a fasza. És hiába beszélünk neked, ezt nem veszed észre. De ha ennyire minden csavar zavar a Superben, még mindig nem kötelező nézni. Mellesleg valóban, amit szintén szóvá tett más is, a fogalmazásod is érthetetlen sokszor. Ha kommentelsz, mások számára érthetően kéne tenni, vagy ne lepődj meg a dislike-on.
Szerintem nem kéne vele foglalkozni, mert szinte sosincs értelmes hozzászólása.meg mi azisten ez a fogalmazás?....
Bár az igaz, hogy például nekem nincs bajom frieza visszahozatalával,de vannak kétségeim. Ne csináljanak belőle vegita 2.0-át, jófíút meg pláne ne. Minimum hátba kéne támadnia gokut a tornán, vagy megnehezíteni a csapat dolgát. Mert ő egy tömeggyilkos, aki milliókat ölt meg, és magán kívűl senki nem érdekli.
Ne legyen belőle "védelmező gép"(értsd jól).
Látom leginkább az a baj, hogy Dermesztőt szívesen látják viszont én meg nem.
Azt meg én se várom, hogy a "jó" oldalra álljon. Biztos lesz benne lehet csak a végén, de valamiért valahogy csak Goku ellen akar, fog majd fordulni.
De már lehet eleve olyan feltételt fog szabni a részvételéhez. Na azt én is várom, mit talál ki.
De inkább az az érdekes, hogy fognak majd együttműködni vele. Mert hogy ha őt védenék az csapatmunka de tőle ne várjuk, hogy védene bárkit, sőt inkább feláldoz bárkit maga helyett. Ezzel lesz majd a baj. És ezért is írták, hogy nehogy már a Jó oldalra álljon már és Vegita 2.0 legyen belőle.
Dermi esetében a feltámasztás mellett megszabnám feltételként, hogy a halála esetén se kerülhessen fellógatva a macik közé.
Szép dolog a feltámadás, de csak rövid távú előny, mert hosszútávon úgyis meghal és évezredekre/évmilliókra bekerül a táncoló macik közé. A jelenlegi helyzetben pedig bátran diktálhat ilyen feltételeket, remélem a készítők ezt meg is teszik.
Ha már minden áron fel akarják éleszteni, akkor az szerintem ötletesebb lenne, ha Frosttal összefut a tornán és valahogy lebeszélik, hogy ha túlélik mindketten (pl valaki visszakívánja az elpusztult univerzumokat, vagy hasonló), akkor Frost feléleszti a dragon ballokkal. Arra nem emlékszem, hogy U6-ban is vannak e dragon ballok, de elképzelhető.
Aztán jöhet egy arc, hogy Frieza és Frost vs A mi SAiyanjeink és akkor majd segítségül hívhatnák az U6 Saiyaneket. Ekkor Frost és Frieza fúzionál és jöhet megint Vegito
Az utolsó gondolatot direkt túloztam el kicsit, de nem lennék meglepve egyáltalán, ha valami hasonló megtörténne.
goku5 írta:
Látom leginkább az a baj, hogy Dermesztőt szívesen látják viszont én meg nem.
Azt meg én se várom, hogy a "jó" oldalra álljon. Biztos lesz benne lehet csak a végén, de valamiért valahogy csak Goku ellen akar, fog majd fordulni.
De már lehet eleve olyan feltételt fog szabni a részvételéhez. Na azt én is várom, mit talál ki.
De inkább az az érdekes, hogy fognak majd együttműködni vele. Mert hogy ha őt védenék az csapatmunka de tőle ne várjuk, hogy védene bárkit, sőt inkább feláldoz bárkit maga helyett. Ezzel lesz majd a baj. És ezért is írták, hogy nehogy már a Jó oldalra álljon már és Vegita 2.0 legyen belőle.
xindrix írta:
Ha már minden áron fel akarják éleszteni, akkor az szerintem ötletesebb lenne, ha Frosttal összefut a tornán és valahogy lebeszélik, hogy ha túlélik mindketten (pl valaki visszakívánja az elpusztult univerzumokat, vagy hasonló), akkor Frost feléleszti a dragon ballokkal. Arra nem emlékszem, hogy U6-ban is vannak e dragon ballok, de elképzelhető.
Aztán jöhet egy arc, hogy Frieza és Frost vs A mi SAiyanjeink és akkor majd segítségül hívhatnák az U6 Saiyaneket. Ekkor Frost és Frieza fúzionál és jöhet megint Vegito![]()
Az utolsó gondolatot direkt túloztam el kicsit, de nem lennék meglepve egyáltalán, ha valami hasonló megtörténne.
Látom elszabadultak a gondolatok.
Én Dermivel nem akarnék még egy sagát,bármennyire legjobb főgonosz,unalmas lenne megint azt látni,hogy Gokuék elpicsázzák,bár lehetne jó körítéssel valami érdekeset írni neki,de azt nem nézem ki sajna a Superből.
Frostal meg szerintem jól kijönne,a saját faját tiszteli( pl az apja)mégha erősebb is nála.
Ugrás a fórumra: |