Elvileg három rész maradt hátra. Érzésem szerint ha a jövő heti még nem is (de valószínűleg már az is), de az utolsó kettőben, ahogy összeérnek a szálak, valami brutális dolgok lesznek És persze kapunk megint egy akkora cliffhengert, mint a fal
Először éreztem azt, hogy alig történt valami, a 20 perc 10-nek tűnt, és ez egyrészt pozitívum is, másrészt meg negatívum is.
Kicsit információdúsabb, bővebb beszélgetésre számítottam Eren és Reiner között. Viszont nagyon érdekes volt látni, hogy Ymir mennyi mindent tudhat. Mi állhat a dolgok mögött? Miért nincs jövője ennek a világnak? Ki az a bestia titán?
Reinert nagyon kemény volt látni, nekem lassan kedvenc karakteremmé növi ki magát, de most Berthold is nagyon... megfogó volt, hogy ő hogyan reagál az egészre.
Eren meg Eren, több a szíve, mint az esze, annak ellenére, hogy próbál uralkodni magán.
Alig várom, hogy ideérjenek a Felderítők. Gondolom újból harc lesz köztük, de biztos vagyok benne, hogy ezúttal Erent nem fogják magukkal vinni, a szülőföldjükre. Szerintem a Bestiát is látjuk még. Ill. Hanji rájöhetne, hogy mi is történt a falon belül.
Ejj, jó lesz ez.