De ha most nem jut eszükbe Dermesztő, akkor inkább kimennek Satannal, mintsem az egyik srácot bekapják maguk mellé,
Értem én, hogy megmondták, hogy a gyerekek nem harcolnak, de a részben pár percig tényleg nem volt más megoldás, mint Trunks. Utána persze jött Dermesztő.
Hát tényleg addig húzzák az időt, ameddig csak lehet
De nem feltétlenül rossz, ha próbálják valamennyire felépíteni a többi szereplőt is. Persze csak abban az esetben, ha a későbbiekben is viszontlátjuk még őket.
Trunks és Goten nekem valahogy hiányozni fog a tornáról. Egyébként reálisnak tartom a magyarázatot, hogy még túl fiatalok és tapasztalatlanok.
Nem bánnám, ha lenne utána egy pár éves ugrás előre, és esetleg központi szerepkörbe kerülnének, hiszem bennük van a legnagyobb potenciál.
Amúgy érdekes hogy egyből Dermesztő jut eszükbe nem pedig Yamcha. Lehet róla el is felejtkeztek.
Amúgy lehet nincs is olyan legenda az U6-an hogy legendás csillagharcos. De az erejére én is kíváncsi vagyok.
Amúgy érdekes hogy egy képkockából már arra következtet itt mindenki hogy már ssj2 is lesz a következő részben. Az már azért tényleg durva lenne szerintem. Bár amilyen gyorsan jött a ssj1 már ne csodálkozzunk semmin. Nem is tud a ssj-ről majd 2-3 órával később már ssj2. Az azért számomra nagyon kiábrándító lenne.
Mág ha náluk másképp is megy a ssj-b váltás de akkor is már az ssj2 kicsit nagyon durva lenne már.
Azért Yamchával jelentősen gyengülne a csapat, ráadásul már csak pár óra van hátra, még ideje se lenne rendesen felkészülnie. Dermesztővel erősebb lesz a csapat, bár kérdéses mennyire lesz együttműködő Gokuékkal.
Egyébként én is inkább a gyerekeket vittem volna Tien és Dermi helyett, legalább erősödtek volna ők is.
Viszont olvasva a kövi fejezet címét, szerintetek milyen feltételt fog megszabni Dermi Gokunak? Én a feltámasztásra tippelek.
Yamchat azért nem veszik szerintem számításba mert ha jól tudom ő jelentette ki, hogy visszavonul a harcművészetektől. Meg őszintén kicsivel több komolyságot kellene adni a karakternek mert néha már nagyon idegesítő. Vegitáék ellen még volt valami "haszna", de azután.....
Hát meglátjuk mi lesz a következő részbe Cauliflával, de eddig nagyon úgy néz ki, hogy ssj2.
Azt meg amúgy említették az aminébe, hogy a testvéruniverzumok hasonló erősek.
Van egy pár teória az U6 Saiyanekről (egyik sem hivatalos).
Olyat is olvastam, hogy alapból azért nincs farkuk, mert nem volt szükségük az oozaru átváltozásra, hiszen alapból erősek voltak.
Caulifla elvileg a faján belül is nagyon tehetséges, azért ment neki ennyire, de rögtön utána az SSJ2 túlzás, mert az SSJ1-et megmutatta Cabba, de az SSJ2-t nem is látták. Gotenks is átment SSj3-ba, de Trunksék látták, ahogy Goku átváltozik.
A Kale dolog viszont tetszik. Szegény annyira szégyenlős, hogy pár szót alig bír kinyögni, meg izzad. Tetszik az ötlet, hogy annyira bestresszel és onnan jön az az új forma.
SSJ3-at meg nem tudom mennyire lenne célszerű használni, ha az olyan hamar leszívja az energiájukat.
Basszus, hiába futottam bele idő előtt szpojlerbe, mikor felvetették Dermit, a hideg rázott! Akkora állatság lesz ez a torna, mint egy foci vb, amire kijutottak a magyarok! *.*
Én örültem volna, ha kilépnek Krilinék, mert akkor Goku mehetett volna még Cellért, meg Trunksért. Na úgy már ütős lehetett volna a csapat. Pláne, ha még a maradék 1-2 órára be is küldik Cellt meg Friezat a Tér idő szobába.
Van egy pár teória az U6 Saiyanekről (egyik sem hivatalos).
Olyat is olvastam, hogy alapból azért nincs farkuk, mert nem volt szükségük az oozaru átváltozásra, hiszen alapból erősek voltak.
Caulifla elvileg a faján belül is nagyon tehetséges, azért ment neki ennyire, de rögtön utána az SSJ2 túlzás, mert az SSJ1-et megmutatta Cabba, de az SSJ2-t nem is látták. Gotenks is átment SSj3-ba, de Trunksék látták, ahogy Goku átváltozik.
Goku meg nem látta senkitől,mégis átváltozott,Vegeta is látta mégsem tudott,nem ettől függ.
Tehetség,és erőszint,esetleg edzettség,fogantatás idejétől is függ szerintem,Goku Gohannál közelében nem volt még az SSJ-hez,Gohannak kellett is érte edzenie rendesen,de Trunks meg Goten már a szuperharcos státusz alatt fogant,nekik már sima ügy volt maguktól,én mindig így gondoltam.
Ha alapból erősebbek U6-ban,akkor nyilván simábban megy nekik az átváltozás,ha a Legendary csaj felér egy Blueval,akkor az alap szintjük bőven a mi első ssj Gokunk szintje felett van,ez simán magyarázatot ad erre a gyors fejlődésre.
Azzal meg vitáznék,hogy Gotenék túl gyerekek egy ilyen versenyhez,mivel Goku meg Gohan ilyen korban már bőven világmegmentő státuszban voltak.
Tényleg fura,hogy ennyire kihagyják őket,mivel viccesek,és mellé erősek is,gondolom nem akarnak SSJ partit csinálni a tournamentből,ígyis már a fele banda sárgán fog villogni. XD
Már a U6 vs U7 torna alatt is elhangzott és kikötés lett, gyerekek nem vehetnek részt rajta. Mivel Zeno hasonló harcokat akar látni, így egyértelmű, hogy azonos szabályokat emeltek át. Nem kell ezen agyalni.
[quote] Trunks meg Goten már a szuperharcos státusz alatt fogant,nekik már sima ügy volt maguktól,én mindig így gondoltam.
Ez lehet szó szerint így történt,azért megy nekik zsigerből D
Gondolom mindenkinek megvan ez a jelent a Hancock-ból 02:30-tól: https://www.youtu...P_dpbeCJck Még a tetőt is kilyukasztja Kb. ez történhetett, de hogy élte túl Chichi és Bulma? Szerkesztette: faiden - 2017.05.29. 17:58