De akkor az első "együttlétükkor" miértnem bírták kinyírni egymást? Akkoris az volt a vágyuk. Mindkettő el volt átkozva már akkoris. Á mindegy biztos túl zseniális ez a manga hogy a csöppnyi eszemmel felfogjam
Fairy Tail manga
Germa66 írta:
Kajak hol máshol tudhatták volna meg hogy van egy fiúk ha nem a túl világon? Egyáltalán hogy a rákban szülte meg egy kristályban Mavis. Jó lecsó lett a végére csak gratulálni tudok Mashimának.
Ebben mondjuk van valami, tényleg megtudhatták volna. De lehet, hogy meg is tudják, majd. Elvileg az elmenetelüket láttuk, ki tudja, mi van a túlvilágon, milyen az a FT-ben.
A fejezetet olvasva vegyes érzések kavarogtak bennem. A Mavis-Zeref szál nem volt rossz, örülök neki hogy mindketten meghaltak és valószínűleg boldogan élnek a túlvilágon. Az utolsó közös képek szép volt, de ha szerepelt volna rajta a fiatal August is akárcsak a háttérben az lett volna a tökéletes. Ha minden párt így fog lezárni annak örülnék csak ezt az Achnológia dolgot nem tudja bevenni a gyomrom. Kétségeim vannak hogy visszahozná egy kis harcra, de talán jobb is így. Makarov él, egyrészt örülök az öregnek, de másrészt már megérdemelné hogy megpihenjen az öreg és egy fiatal legyen a céhmester. Néha azon gondolkoztam hogy a sensei nem veszi figyelembe hogy annó amikor kijött a manga és fiatalok olvasták és izgultak hétről-hétre Natsuékért, ezek a fiatalok bizony idősebbek lettek és komolyabbak. Szereztek tapasztalatot az élet terén és megtanulták hogy nincs olyan hogy minden happy és nincsenek veszteségek az úton. Maga a Fairy Tail nem rossz alkotás, voltak nagyszerű arc-ok és harcok, karakterek. Persze a halál nem nagyon ismert ebben az univerzumban, de ezt már megtanultuk az idők folyamán. Annó nyilatkozta a sensei hogy nem tervezte ilyen hosszúra a mangát és egyéb okok ( pénz) miatt lett hosszabb mű. Lehet nem is sensei akarta ezt az arcot és véget a mangának, lehet az új manga amin dolgozni fog az kapcsolódik majd a Fairy Tail világához és majd ott lezárhatja ahogy eredetileg tervezte. A másik amit most nem értek, hogy ami vissza van 9 fejezet akkor vége vagy esetleg akkor indul a finálé mondjuk(Achnológia vs sárkányölők)?
Arról még, hogy az arc összességében szar, lehetnek benne jó részek, mint ez is. Hiába ütötte ki Natsu Zerefet(akármilyen nagy hülyeség is volt), az átok miatt nem tudta volna végleg elintézni, szóval lényegében nem ő ölte meg Zerefet. Szerintem jobb volt ez így, mint ha END nyírta volna ki.
Makarov meg... Jonnak igaza van, hogy többet érdemel az öreg annál, hogy névtelen, arctalan senkikre legyen ellőve, főleg ha a másik lehetőség Acno. Viszont olyan lezárást úgyse fog már kapni, mint amilyet a Tenroun kaphatott volna és még ha Acno ki is rágja magát valahogy, nem hinném, hogy megölné Makarovot. Egyrészt másodjára már nem lenne ugyanolyan, másrészt az egy dolog, hogy Mashima kinyír valakit, hogy aztán két fejezettel később visszahozza, de visszahozni valakit azért, hogy aztán két fejezettel később újra kinyírja... abszolút hülyeség lenne. Még tőle is.
Zerefék meghaltak ? Még van 9 Fejezet , hogy visszatérjenek xD
Egyébként a fenti kommentemtől függetlenül, ha Acno ennyi volt, az hihetetlen nagy csalódás lesz. Márpedig most már kezdem elhinni, hogy ennyi volt...
Aztán Mavis ráugrik a mellkasára és ettől már megtud hallni a csóka akit arra kárhoztatott Ancselam hogy nem tud meghalni. Igazad van Jon, full logikus.
Mashima azt akarta kifejezni, hogy képesek az emberek úgy győzni, hogy emberek maradjanak.
Néha azon gondolkoztam hogy a sensei nem veszi figyelembe hogy annó amikor kijött a manga és fiatalok olvasták és izgultak hétről-hétre Natsuékért, ezek a fiatalok bizony idősebbek lettek és komolyabbak. Szereztek tapasztalatot az élet terén és megtanulták hogy nincs olyan hogy minden happy és nincsenek veszteségek az úton.
hát.... nem tudom már azt is kinézem hogy csak emiatt hozták vissza nagypapit. de 9 fejezetbe nem is tudom hogy fogják benyomorgatni ha Achno is visszajön Ichiyával meg Annával (hacsak nem amit mondtam - visszarugdossák a kapun :'D )...
Persze ez az arc mindent alul múl néhány kivételes pillanattól eltekintve.
Én is azon kevesek közé tartozom, akiknek tetszett a fejezet ^^
Ha nem lett volna így "elnyújtva" ez a Mavis-Zeref szerelmi vajúdás, akkor komolytalan lett volna a számomra. Így kb. átéreztem én is az örlődést, ami Mavisben ment végig, hogy ha önző lenne és csak magára gondol, akkor szereti, maradjon vele, de Fairy Tailhez méltóan a céhet tartotta szem előtt, hogy Nekik az ellensége, így vesznie kell(ene).
A következő fejezetben, a címe alapján remélem tényleg "csak" END tüzének kioltásáról van szó és összeborulás lesz a Kinpacu (most nézem újra a Nagy Mágiajátékokat ) barátnőjével és HAPPY-END.
- Dekiteirrrrrrru
Makarovnak örültem, Luxus miatt meghatódtam, de én személyszerint nyugdíjaznám az öreget Nyisson Ő is egy üzletet, vagy legyen csak csapos a bárban, aztán maradjon a fenekén
Germa66 írta:
De akkor az első "együttlétükkor" miértnem bírták kinyírni egymást? Akkoris az volt a vágyuk. Mindkettő el volt átkozva már akkoris. Á mindegy biztos túl zseniális ez a manga hogy a csöppnyi eszemmel felfogjam
Meg kellene. De valszeg csak átvitt értelemben a démonerőre értik. Mivel Lucy nagyon írogatott abban a könyvben.
Plusz gondolj bele: Makarovot is visszahozták valahogy (oké jó hogy él de hogy jött egyáltalán vissza???), akkor pont Natsu halna meg?
Ha meg is hal 1 pillanatra visszahozzák és elmondhatják hogy meghalt Zereffel együtt de jéé visszahoztuk szal már élhet tovább boldogan. Még ez a befejezés se lenne rossz egyébként.
Szerintem nagyon szép fejezet volt ez. Tetszett Mavis őrlődése, Zeref önmegismerése, a vége, Laxus... szóval minden! De szerintem még (sajnos) ebben a maradék 9 chapterben fognak meglepetések adódni.
Nagyon félek attól, hogy elkapkodott lesz a vége, tekintve h egy chapter nem 40 oldalas, de Mashima eddig mindig okozott meglepetéseket, remélem most is fog
Ha még egyszer el lesz az játszva, hogy Natsu "meghal", én nemtom mit csinálok Komolyanvehetetlen már így is.
Valószínűleg az lesz, hogy Lucy átír egy rakat dolgot a könyvben, ami megszakítja a Natsu és Zeref között lévő kapcsolatot.
Tipp: ettől ő fog a halál szélére kerülni, sőt, talán el lesz játszva vele is, hogy meghal, mert vele még nem volt, és miért ne, ettől fognak izgulni az olvasok, mert jaj, mekkora dráma, Natsu-Lucy páros nem találhat egymásra, mert a lány feláldozza magát a főhősért, jaj, de szép. (Az is lenne, ha ezt el is hinné valaki, hogy így marad )
Ugrás a fórumra: |