Ki lesz a következő aki feltámad? Ezek után még Layla-n sem lepődnék meg.
+ Ez a kép meg fergeteges: https://www.insta...iy5_xjwzS/
Fairy Tail manga
Ki lesz a következő aki feltámad? Ezek után még Layla-n sem lepődnék meg.
+ Ez a kép meg fergeteges: https://www.insta...iy5_xjwzS/
Acno már ne jöjjön vissza. Komolyan mondom. A vége úgyse az, hogy mindenkit kinyír, tisztes vereséget úgyse kap, maradjon így. A maradék időben oldják meg a Natsu kérdést meg zárja le a többi szálat masni és heló.
Csibe: én nem haragszom, de hogy se Kubo se masni nem tud háborút írni, abban kiegyezhetünk.
jó idelye ezt érzem.
Jaeger írta:
Zeref pedig képes volt meghalni Natsu nakama punchától amire semmi rohadt magyarázatot nem kaptunk. Az a Zeref aki elvileg halhatatlan és több száz év alatt se jött rá, hogyan tudna meghalni.
Mi volt ez a rész kérem? Tökön szúrom magam ha az lesz mint a bleach esetén hogy hirtelen vége, rengeteg kérdő jel összecsapva.
Én azért endet is meg néztem volna, egy tisztességes dragon slayer csatát acno ellen is. és persze happy end részek, de 10 rész alatt nem sok esélyt látok erre .
http://naruto-kun...ail/534/10
Ezt tényleg mindenki elefelejtette? Nem azert de így jon vissza Acno és Ichiájek is ez szinte 100% máshogy nem tudna.
Olyan, hogy megeszi olyanról ne is almodjatok egy szerencsés véletlenek köszönhetően Acno a fairy tail kapuja elé toppan akkor amikor mindenki össze gyűlt kövi fejezet vége vagy azutáni fejezetől kezdődni fog a mindenki VS Acno ebbe biztos vagyok
Jon írta:
Nos, ez bizonyára most meg fog lepni mindenkit, meg látom egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem ez a fejezet nagyon tetszett.
Vééééégre Zeref-Mavis romantikus pillanatait is láthattuk sokat kellett várni rá nekem tetszett. Az átok miatt haltak meg ezzel semmi gond vagy baki nincs. Szép volt. Pont.
Natsu valszeg azért menekül meg mert Lucy átírta a könyvet, így END is eltűnik. Ezzel nincs baj ahogy többször írtam ő egy mítosz volt akit senki nem ismert de mindenki félt tőle. Nem gond ha nem látjuk.
DE!!!! Most komolyan? sokan emlegették Bleachet példának.... a háború befejezése tényleg ugyanolyan ostoba volt az biztos. Makarov feláldozása így kb már semmit nem jelent... kicsit megerőltette magát de felkel mert még bírja 1-2 hónapig....
Achno visszahozása? Tartok tőle hogy Ichiyáék miatt muszáj lesz.Igen tartok tőle, mert hiába lenne jó, ezek alapján mire számítsunk? mikor Ichiya és Anna kijöttek visszalökik Achnot a kapun???
Mivel egyikük sem tudott róla, konkrétan semmit, ezért szerintem az lett volna erőltetett, és oda nem illő, ha odarajzolják.
És akkor fejtsd ki, hogy miért volt szánalmas. Olyan volt, amilyen a karaktere is volt. Sokszor elegem volt Zeref nyápicságából, de voltak nagyon erős pillanatai, és összességében ez a befejezés teljesen a karakteréhez illett.
Nem tudom... A kettejük viszonya mindig is ilyen volt, ezért beleillik. Az már más kérdés hogy ha már Achnot elintézik egy lökéssel (erre számitottam mert minden sárkányölő fáradt volt) akkor egy Zeref Natsu harcot egy IGAZIT lássunk. Makarovra meg még mindig nem tudok mit mondani...
Ketttejüknek 60+ éve nem volt semmilyen viszonya. Zeref egész letében arra készült hogy Natsu kinyírja erre kitalálja akkor amikor Natsu egy lépésre van tőle hogy mégse ő diktátorosdit akar játszani. Amilyen power upot kapott az nevetséges, ahogy Natsu legyőzte szintén nevetséges. Mondjátok már el nekem miért nem rakta újra össze magát? Natsu uccsó ütésénél nem robbant fel a fél céh. Azt nem tudta Zeref kivédeni. De a másikat igen. Aztán Mavis ráugrik a mellkasára és ettől már megtud hallni a csóka akit arra kárhoztatott Ancselam hogy nem tud meghalni. Igazad van Jon, full logikus. Ha love storyt rajzol legalább lenne teljes azért írtam Augustot. Így alkotott egy meggyalázott karaktert. Kajak hol máshol tudhatták volna meg hogy van egy fiúk ha nem a túl világon? Egyáltalán hogy a rákban szülte meg egy kristályban Mavis. Jó lecsó lett a végére csak gratulálni tudok Mashimának. Bleach 2.
August vagyis az hogy Zerefnek és Mavisnak gyereke van alapból felesleges volt a storyba. Semmire nem használta és annó amikor Mavis "halálát" rajzolta nem volt az eseménysorozatban olyan ahol megtörténhetett volna a megtermékenyülése. Komolyan a csóktól "meghalt" annó Mavis de attól hogy lefeküdtek nem? Nekik egyszerűen fölös volt gyereket írni.
Ha Acno ellen harcolni fognak akkor azt max úgy tom elképzelni hogy pár nap vagy hét múlva szabadul ki mivel most mindenki félhalott
Germa66 írta:
Amilyen power upot kapott az nevetséges, ahogy Natsu legyőzte szintén nevetséges. Mondjátok már el nekem miért nem rakta újra össze magát? Natsu uccsó ütésénél nem robbant fel a fél céh. Azt nem tudta Zeref kivédeni. De a másikat igen.
Aztán Mavis ráugrik a mellkasára és ettől már megtud hallni a csóka akit arra kárhoztatott Ancselam hogy nem tud meghalni. Igazad van Jon, full logikus.
Kajak hol máshol tudhatták volna meg hogy van egy fiúk ha nem a túl világon? Egyáltalán hogy a rákban szülte meg egy kristályban Mavis. Jó lecsó lett a végére csak gratulálni tudok Mashimának.
Ugrás a fórumra: |