Úgy tűnik jól értelmeztem az angolt. Ez nem sima Natsu Nakama power up volt hanem azért tudta kiütni és azért égett meg a karja mert a lelke egy részét is mágiává alakította
http://naruto-kun...Tail/536/6
Fairy Tail manga
Úgy tűnik jól értelmeztem az angolt. Ez nem sima Natsu Nakama power up volt hanem azért tudta kiütni és azért égett meg a karja mert a lelke egy részét is mágiává alakította
http://naruto-kun...Tail/536/6
Attól még ugyanúgy hülyeség marad.
Direkt nem szóltam hozzá hetekig a dologhoz, mert jót nem tudtam volna írni, rosszat meg szimplán nem volt kedvem, de ez a Zeref ko ez vicc. Acno gondolom még visszalibben valahogy, ellenben ez akkor is egy Bleach szintű húzás volt.
Sebaj, igazából az egész mangában jó, ha 5 elfogadható (tehát kb 5/10) szintű harcot tudok említeni, nem is vártam, hogy az egyik antihős/főgenya/akármi értelmesen legyen megfektetve.
Amikor most újra átlapoztam a fejezetet (ez szó szerint lapozás volt, mert képtelen voltam újra elolvasni), az jutott eszembe, hogy Zeref téved, volt már ő olyen helyzetben, hogy nem tudott megmozdulni, mert megverték:
http://naruto-kun...ail/221/19
Mégpedig itt, Urtear ellen Persze itt "aludt", de akkor is.
Bárhogy is poweruppolt ez azért túlzás... Ha annyira erősödik hogy egyerős Zereffel és egy jó csatát látunk akkor oké.... De hogy one hit... Ezt nehéz megemésztenem...
Achno más tészta. Biztos voltam hogy belelökik, de anna pl feleslegesen halt(?) meg. Ichiyát pedig persze sajnálom... De ez mégis csak a FT... Meghalnának a "jók"? Nem hinném..
Lehet a következő fejezetben bedobja Mashima, hogy Zeref mégsem nyelte el teljesen a Fairy Heartot és pont akkor fogyott el az ereje, amikor Natsu behúzott neki. Zerefnek meg lehet, hogy még nincs vége. Még mindig ott van rajta az átok és ha Mavis nem tud azzal mit kezdeni, akkor most hiába van a padlón, fel fog kelni. 10 fejezet úgy is túl sok Acnora. Legalábbis ez az arc nem a hosszú harcokról híres.
Ha Acno halott (szerintem nem), akkor Ichiyáék is. Ha visszajön (szerintem igen), akkor szerintem ők is.
Ez a Zeref dolog nem rossz, egy fokkal értelmesebbé tudná tenni Mashima, csakhogy ez is belemagyarázás lenne, mert akkor láttunk (vagyis látnunk kellett volna) volna Zereftől valami jelet, reakciót arra, hogy "francba, elfogy a mágiám". De nem, láttunk tőle reakciót, ami arra irányult, hogy Natsu mekkora állat.
És itt már biztosan nem lesz Zeref elleni harc, egyetértek AFR-rel, ha fel fog kelni, akkor már csak Acno ellen fog (amire most amúgy egész jó esélyt látok, beleillene a FT-be, hogy a testvérek békében váljanak el. Még örülnék is neki, őszintén, ha nem ilyen harc előzte volna meg...).
Ha kiugrottak volna a gépből, azt a többiek látták volna. Csak úgy élhetik túl, ha Anna előránt a zsebéből valami vésztartalék csillagruhát és átidézi magukat a csillagszellemek világába. Nem tudom, hogy ez kulcsok nélkül mennyire lehetséges. A másik tippem az lenne, hogy belülről kinyitja az időszakadékot, de ha "odaát" életben lehet maradni, akkor Acno már rég felzabálta őket.
Zeref meg ha Acno ellen megy, az azért lesz mert újra tiszteli az életet és átáll, de akkor magára marad, mert nem lesz egy életbiztosítás a közelében lenni, kivéve Natsunak.
Most őszintén. 10 fejezet van hátra, mindenki ki van fáradva és még le kell győzni Acnot, aki többé kevésbé friss. Van Hironak más lehetősége a belemagyarázáson kívül?
Egyébként így utóbb belegondolva Ichiyától ez egy teljesen élhető és már-már jogos húzás volt. Mellékkaraktersége ide vagy oda, lehet, hogy pillanatok alatt képes mindenkit felhúzni a hülyeségével, de mégis ki lehetett nézni belőle egy ilyet. Mármint ez a feláldozom magam dolgot. Csak jár az agyam, főleg hülyeségeken.
Amúgy meg Annaból kinézném, hogy képes legyen az Urano Metriára, ami egy elég erős (meg szerintem badass) mágia, szóval túlzásokba ne essünk itt azzal a klónsereggel. XD
Ugrás a fórumra: |