Coelho írta:
Ez nekem egy kicsit gyanúsan hangzik
Lol, ezt még én is tudom, mi. Egyik legalapvetőbb szöveg olaszul.
Duma topic 14
Coelho írta:
Ez nekem egy kicsit gyanúsan hangzik
Megértem, ha utálsz, Stance, de nem kell automatikusan engem sértegetned, ha valaki beletapos a lelkedbe. Nemcsak én létezem a fórumon, nem tudom, feltűnt-e.
Amúgy sajnáljatok, kezdődik a gyakorlatom, szóval rostokolhatok a kórházban lesve ki a fejemből azon merengve, Stance befüvezve éppen hogyan próbál már megint csesztetni, akárki cseszi fel a fórumon.
[img]http://s12.postimg.org/xufa7lssd/Untitled_1.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ishida írta:
Pitch Black, kommentenként sötétség! Főszerepben Nikucci! Főleg, mert az én szememben a Vuk semmiféleképpen sem gyerek cucc. Elég kemény kritika az emberiségről, amit egy kisgyerek nem igazán fog fel benne, de mint látom, van aki felnőttként sem képes értelmezni egy nagyon egyszerű hipotézist. Nekem nem az a bajom, hogy nem értesz egyet velem, hanem az a baj, hogy egy felvázolt tényt olvasva sem tágul semmi a levegőn kívül a koponyádban.
Telefonáltam egy helyre amit rég húztam melóügyben. De még oda sincs most felvétel. De legalább a systemben már benne vagyok. Haladás. Egy raktárban 8 órát el tudnék lenni. Szerintem. Rák tudja mi lesz velem. Mostanában nem nagyon vagyok aktív itt de ahogy látom megy tovább a szokásos adok kapok. Inkább szeretnénk egymást
Rákattantam az animal planetre. Mindenhez van angol felirat, és szépen beszélnek általában. Van egy ilyen macskasuttogó csávó per pill ő a favorit az álltarendészeken és az állatkórházas sorozaton kívül. Eszméletlen milyen vad macsekokból tud normálisat csinálni.
Fura, hogy Angliában ennyire nincs meló. Egy gdattal közös haverunk pizzafutár és egyáltalán nem keres rosszul (mondjuk napi min. 12 órákat húz le, de volt, hogy jattal együtt talán két hét alatt valami 700 ezer Ft körüli összeget megkeresett).
Á, itt mindenki szeret mindenkit Csak buksisimogatás helyett inkább drasztikusabb módon világítanak rá egymás hülyeségeire az emberek, sokkal egyenesebb és kifizetődőbb hosszútávon
Nincs jogsim sem motorom. Ha öcsémnek lenne motorja neki van jogsija futártapasztalata ő el tudná kezdeni. Nekem csak az angolom van és az se annyira jó. Arra a gusztustalan Pork farmra visszamehetnék 12 órázni de az csak végszükség esetén. Ott még nem tartunk. Próbálkozok. De eléggé lebetegedtem itt, rengeteget fogytam, rengeteg gyógyszert szedek(altató), és már már kialakult egyfajta agorafóbia is. Nem vagyok jól :/ Sose voltam egyszerű eset. De a család segít. Lesz ahogy lesz
Otthon nincs semmim. Élni jöttem ki, nem dolgozni. A munka az élet része. Bízok benne jön majd a lehetőség, élek vele és jobb lesz. : Vannak már ismerősök. Bízok abban szerencsés lesze. Különben van honvágyam. Sok barátom van otthon. Leginkább ők hiányoznak meg az ismerős helyek és kaják Hiszek benne lesz jobb komolyan
Micsudi írta:
Rákattantam az animal planetre.
Ugrás a fórumra: |