Hát ahogy nézegetem egyre nagyobb különbségek lesznek a manga és anime között. Kezdetben meg azt hittem azt fogja követni kisebb eltérésekkel.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Hát nem tudom. Utóbbi 2 fejezet nagyon tetszett, ez viszont nem annyira. A Trunksos spirit swordos dolog sem volt a legjobb megoldás, de ha Goku egyedül győzi le Zamasut az nekem fura. Így akkora különbség van kb a manga Vegita és Goku között, ami kb behozhatatlan. Na mindegy, azért kíváncsi vagyok hogyan alakul tovább.
Valljuk be, a SSJ Rage sokkal menőbb, sőt talán a legjobb átváltozás a Superben.
Ugyanakkor a gyógyítás képessége felbecsülhetetlen, főleg Trunks idősíkján, ahol ugye nincsenek sem sárkánygömbök, sem varázsbab.
Meg merném kockáztatni, hogy pl Mai nem csak látszólag volt halott így Trunks gyakorlatilag, Kamival, vagy Shenlong-al egyenértékű.
Nem lepődnék meg, ha a mangában Gohan is megkapná ugyan ezt a képességet.
Zamasu stílusa, meg mintha csak Janenbát látnám.
Az animével ellentétben Zamasu nem olyan erős. Az animében SSJ szinten volt. És ott
Zama2 (Zamatsu, a two japános kiejtéssel) aránylag tól erős volt lévén hogy egy egy SSJ és egy Blue (izé Pink) szintű harcos kombója szemben Vegetoval ahol két Blue szintű harcos egyesült.
Itt viszont jól van kezelve az egész. Zamasu fizikai ereje szinte elhanyagolható Blackhez képest, így tehát az ő fúziójuk sem olyan erős.
Az előző fejezetben Goku és Vegeta azért elég jól bírták ellene. Vegeto meg már alázta.
Innentől kezdve az hogy Goku egy full kontrollos Blue formával képes egyenlő félként harcolni vele, nem is olyan meglepő. S ebbe Goku rézére beleszámolhatunk egy Zenkait is
Egyébként ez a 100%-os Blue forma gyakorlatilag a mangás megfelelője az animés Blue Kaoukennek.
Remélem azért itt végérvényesen megmaradnak a testre gyakorolt káros mellékhatások.
S Podravkáért nem kell aggódni, látta, s nincs kétségem, hogy neki ez ne menne.
(Bár nem tudom hirtelen a mangbában benne e volt Whis KI tréningje)
Az is elgondolkodtató, hogy a mangában ki lett jelentve, hogy Zamasu fúzionálva erősebb, mint Beerus.
Goku most egyenlő ellenfélként harcol vele, hogyha huzamosabb ideig még nem is tudja fenntartani a 100%os formát, de a következő arcban valszeg teljes mértékben kijelenthető lesz, hogy Goku felülmúlta Beerust.
Sobbi írta:
Az is elgondolkodtató, hogy a mangában ki lett jelentve, hogy Zamasu fúzionálva erősebb, mint Beerus.
Goku most egyenlő ellenfélként harcol vele, hogyha huzamosabb ideig még nem is tudja fenntartani a 100%os formát, de a következő arcban valszeg teljes mértékben kijelenthető lesz, hogy Goku felülmúlta Beerust.
Hát nekem a manga szerinti történet sokkal jobban tetszik mint az anime, itt jobban figyelnek az erőviszonyokra. Kíváncsi leszek a mangán h lesz vége a Zamasu-Black szálnak, mert az animen nagyon elcseszték szvsz.
Meg nem is értem, hogy térhet el ennyire az anime története, Toriyama utólag változtat a mangán?
jasek89 írta:
Hát nekem a manga szerinti történet sokkal jobban tetszik mint az anime, itt jobban figyelnek az erőviszonyokra. Kíváncsi leszek a mangán h lesz vége a Zamasu-Black szálnak, mert az animen nagyon elcseszték szvsz.
Meg nem is értem, hogy térhet el ennyire az anime története, Toriyama utólag változtat a mangán?
http://www.mangat...-25?page=1
Nagyon durva lett
Remélem az animében is láthatjuk majd ezt a "Gamma burst Flash"-t Vegita-tól! Darabokra tépte az összest! Nagyon fini!
Eddig ez volt az első manga, amit elolvastam!
Valaki összefoglalná nekem,hogy mik azok a részetek, amelyek az animéből nem derülnek neki, de fontos lenne tudni? Amiről tudk, h Trunkot edzették a Kaioshinek.
Ilyesmi végső harc kellett volna az animeben is, legalább is hosszúságra. Ott 2 rész alatt rohanva letudták, itt meg már megy egy pár fejezete és jobban végső csatának érződik. Amikor Trunks kettévágta Zamasu-t az is jobban lett itt megcsinálva. Gondolom itt most a végtelen osztódó halhatatlan Zamasuk miatt kell lehívni a másik Zenot, ha az benne lesz egyáltalán. Mondjuk ha jól emlékszem Goku itt is megkapta a gombot, szóval benne kell legyen. Ez a fejezet nálam a God formos Vegitás fejezettel egyenértékű, az a 2 kedvencem eddig a mangából. A következő fejezetben már szerintem a lezárás lesz. Valami OVA vagy mozifilm formában megcsinálhatnák a manga ezen részét, nagyon ütne.
A hakai nagyon epic volt, de nem túl erős ez kicsit ?
Ugrás a fórumra: |