Bennem csak azért támad kétség, hogy a sárkányölők le tudják-e győzni Acnot, mert a Tenrou szigeten is, mit csináltak? Oké, hogy csak 4 sárkányölő volt, de még csak kb a közelébe nem tudtak menni, nem hogy legyőzni..
Másik példa, Nagy Mágiajátékok "második fele", amikor 7 (??. Nem emlékszem már pontosan ) sárkány jött át a kapun? Játszottak a mágusokkal. Minddel
Valamilyen szinten END-re vártunk, amióta kiderült, hogy van, bár rövidebb ideje tudjuk, hogy ki valójában, szóval én nem bánnám, ha láthatnánk
I am a potato.. and there is nothing that's gonna stop me, from being a potato
Az előző fejezetekből elég nyilvánvalóan kiderült, hogy Acnologia eleme maga a mágia, és az ölő mágiát használók a saját elemükre teljesen rezisztensek, más szóval nincs olyan mágia, ami Acnologiát akárcsak megkarcolni képes lenne, ez alól a sárkányölő mágia sem kivétel valószínűleg, legfeljebb csak annyi pluszt jelent, hogy azt nem tudja elnyelni.
Pontosan emiatt szerintem E.N.D.-nek kulcs szerepe lesz a legyőzésében, de nem úgy, ahogy sokan gondolják, szerintem Natsu valahogy fúzionálni fogja a mágiáját és az átok erejét és valamiféle sárkányölő démonerő lesz belőe, ami alkalmas lehet Acnologia legyőzésére...
Hasonlót írtam nemrég,bár sajnos Ft esetében sose lehet tudni.(Mert Irene és August kapcsán kezdenek kételyeim lenni)
Amikor Igneel megpróbálta egyedül megölni Acnologiát, akkor ott derült ki,hogy az alap sárkányölő terv kudarc lesz. Késöbb Zeref és Anna erősítette meg.
Acnologia képes bármit felfalni,de átok is?
End vs Acnologia küzdelmét egy Yu yu hakuso Yusuke vs Yomi tudom elképzelni.Ahol End egyszere használja átkot és mágiát.
Sok elképzelésem van,de még kivárom a kövi fejezetet .Mert még bármi lehet.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.05.16. 17:22
Nagyon várom én is, hogy mi lesz ebből, de egy pici badass Lucy azért jól esne kicsi szívemnek, ha már Narutoban Sakura végérvényesen nem lett annyira menő
I am a potato.. and there is nothing that's gonna stop me, from being a potato
dungeonlord írta:
Hasonlót írtam nemrég,bár sajnos Ft esetében sose lehet tudni.(Mert Irene és August kapcsán kezdenek kételyeim lenni)
Amikor Igneel megpróbálta egyedül megölni Acnologiát, akkor ott derült ki,hogy az alap sárkányölő terv kudarc lesz. Késöbb Zeref és Anna erősítette meg.
Acnologia képes bármit felfalni,de átok is?
Ebben van logika, csak az a baj vele, hogy a sárkányölők eddig csak egy dolgot nem csináltak és az a sárkányölés.
Azzal, hogy Natsu csak így, hipp-hopp random nakama power uppal legyőzi Zerefet, már sokkal inkább.
De Zerefen még ott van az átok nem? Az nem engedi, hogy meghaljon, szóval egy sima nakama power up nem lesz elég ellene.
Valamilyen szinten END-re vártunk, amióta kiderült, hogy van, bár rövidebb ideje tudjuk, hogy ki valójában, szóval én nem bánnám, ha láthatnánk
Na igen. Csak a sárkányölők sokkal régebb óta vannak itt mint END. Mashima nagyon elvágná magát ha nekik lenne kisebb részük az Acno elleni harcban. Plusz Acno vs END lényegében egy Gildarts vs August 2 lenne.
Túlságosan negatívan látod END-t Durzo. Nem látok én azzal problémát, hogy későn lett behozva, mert a Natsu-Zeref misztéria már réges-régen épült, szépen lassan, és egyáltalán nem volt váratlan fordulat (szerintem) az, hogy END az Natsu. Beleillett abba a képbe teljesen, amit Mashima felépített az első 400 fejezetben (oké, az első 200-ban erre nem volt utalás, Zeref megjelenéséig, viszont amikor megjelent, már az első találkozásukkor utalgatott rá a mangaka, hogy itt van valami a háttérben).
Csibe- elméletileg teljesen igazad van. Ha ez viszont megvalósul a gyakorlatban, akkor tényleg mehet ki az egész a kukába, ennyire bambán felhype-olni Acnot minek, csak azért, hogy utána szánalmasan kapjon ki? Én amellett vagyok, hogy a sárkányölők nem lesznek majd tehetetlenek ellene. Elvileg képes elnyelni a támadást, de ha valami beüt, mielőtt még elnyelné (egy kisebb, célzott támadás, mittomén, a farkára, vagy a hasára), az remélem, hogy hatásos lehet.
És ha a sárkányölőknek nem lesz semmi szerepe, én tényleg nem tudom mit fogok érezni, de valószínűleg csalódás és nagy mértékű düh keverékét.
És igen, Durzo, az átok elvileg még rajta van Zerefen. Mégis, akarsz fogadni, hogy Natsu fogja megölni valahogy?
És nem, srácok, ez a power upp nem Grayéktől, meg Lucytól jön, ez biztos. Lucy feltámasztotta, azon kívül nem csinált vele semmit.
Vivien- A Nagy Mágiajátékok elleni sárkányokat a mostani sárkányölők már egészen biztosan ki tudnák nyírni. Egészen biztosan. Mérhetetlenül erősebbek lettek, elég csak ránézni Natsura. A Tenrouhoz képest meg pláne. Úgyhogy logikailag nem lenne baki, ha nem csak táp lennének Acnonak. (Persze ez nem jelenti azt, hogy le is győzhetik.)
szerintem Natsu győzelméhez valamilyen szinten és módon kelleni fog Mavis is hogy Zerefet leüsse.
Jon mivel élő mágiáról beszélünk szerintem érzések is simán mennek rajta keresztül... más magyarázatot nem tudnék adni a powerupra. Ez viszont még belefér ha kicsit belegondolsz és ezzel nincs semmi gond. A könyv egyben Natsu így ha beleír a szöszi barátnője, azt éreznie kell.
az a könyv - démon - erő azért volt, hogy ne írják át a könyvet. Zeref is mondta aki megpróbálja azt a védő átok kinyírja. Ez szerintem még nem zárja ki az előbbi elméletem.
Ja, hogy érzések? Igen, az teljesen lehetséges, persze. De attól még random power upp marad így is Erőt adhatnak az érzések, ez kétségtelen (a való életben is), de arra nem képesek, nem lehetnek képesek, hogy valamit meg tudjon ütni, amit eddig nem tudott.
Persze, megnő az ereje, eddig oké. De miért tudja megütni? Csak úgy? Tuti nem fogja ezt megmagyarázni Mashima, szerintem már nem is törődik az ilyen részletekkel. Pedig pont a végén kellene törődnie velük, mert sokszor ezekben van a kulcs, és tönkretehetik az egészet. Mert ha most csak úgy legyőzi Zerefet, ezzel a nagy, végső technikájával (amúgy mióta nem láttunk Natsutól üvöltést? Csak üt meg rúg...), akkor számomra tényleg elcseszte az egész háborút, úgy ahogy van. Láthattuk, hogy képes az időt manipulálni Zeref. Miért nem használja újra? Az nem lehet kifogás, hogy túl sok mágikus erőt igényel, hiszen elvileg benne van a végtelen mágia...
Mindegy, hagyjuk inkább.
Persze, megnő az ereje, eddig oké. De miért tudja megütni? Csak úgy? Tuti nem fogja ezt megmagyarázni Mashima, szerintem már nem is törődik az ilyen részletekkel. Pedig pont a végén kellene törődnie velük, mert sokszor ezekben van a kulcs, és tönkretehetik az egészet. Mert ha most csak úgy legyőzi Zerefet, ezzel a nagy, végső technikájával (amúgy mióta nem láttunk Natsutól üvöltést? Csak üt meg rúg...), akkor számomra tényleg elcseszte az egész háborút, úgy ahogy van. Láthattuk, hogy képes az időt manipulálni Zeref. Miért nem használja újra? Az nem lehet kifogás, hogy túl sok mágikus erőt igényel, hiszen elvileg benne van a végtelen mágia...
Mindegy, hagyjuk inkább.
3elehetőséget látok.
Az egyik,hogy Mavis gátolja Zeref erejét.
Második,hogy Natsu már End erejével harcol
Harmadik,hogy Zeref megakar halni.
Vagy mind a 3.
Korai bármit írni,mert ez csak felvezető fejezet volt a kövire.Ezért várok csendben a kövi fejezetre. xD
Egyelőre most End könyvét kéne megmenteni,mert addig még nem fog lezáródni Zeref vs Natsu végső küzdelme.
Szerk:
Ja és Fairy Heart csak végtelen mágiát(mana) biztosít.Nem növeli az erődet .Röviden Zerefnek csak végtelen mágiája lett.
Nem megmenteni kell, hanem átírni, de egyébként igen.
És így van, én ugyanezt mondtam. Végtelen mágiát ad. Tehát amit megtudott csinálni Natsu "halála" előtt, azt ugyanúgy meg tudja most is, és fuck logic, hogy most miért nem csinálja.
És a három lehetőségből egyedül az reális, hogy END erejével harcol, de igazából még az sem, de majd kiderül. Viszont Zeref egészen biztosan nem akar most már meghalni, nézz rá a csávóra, és Mavis sem blokkolja, mert akkor azt Zeref észrevette volna, próbálkozott volna valamivel, de nem így tett, és nem is vett észre semmit. Eleve nem is próbálja azt a mágiát használni, mint az előbb. De igazad van, várjunk a következő fejezetre, hátha lesz mindenre magyarázat.
De egyébként szerintem most már END sem kéne legyőzze Zerefet, hiszen az a sima Zerefre lett kitalálva, nem pedig a végtelen mágiával bíró Zerefre.
Túlságosan negatívan látod END-t Durzo. Nem látok én azzal problémát, hogy későn lett behozva, mert a Natsu-Zeref misztéria már réges-régen épült, szépen lassan, és egyáltalán nem volt váratlan fordulat (szerintem) az, hogy END az Natsu. Beleillett abba a képbe teljesen, amit Mashima felépített az első 400 fejezetben (oké, az első 200-ban erre nem volt utalás, Zeref megjelenéséig, viszont amikor megjelent, már az első találkozásukkor utalgatott rá a mangaka, hogy itt van valami a háttérben).
Nekem csak az a bajom END-vel, hogy Natsunak semmi köze ahhoz, hogy meg van benne ez az erő és, hogy ilyenkor lett behozva. Mert ha keményen edzett volna, hogy akkora ereje legyen, amekkora állítólag END-nek van, akkor egy szavam se lenne. Vagy tekintve, hogy csak 1-2 napja még azt se tudta, hogy megvan benne ez az erő, még legalább 100 fejezetet rászánnék Mashima helyében, hogy Natsu megtanulja irányítani. Mert a mostani szintje és Acno szintje között ég és föld a különbség. És ha Acno ellen akarja használni, akkor van max 1 napja, hogy megtanulja tökéletesen irányítani. De akkor viszont mi értelme volt 1 évig edzenie? Főleg, hogy azért ment el edzeni, hogy erősebb legyen és végül legyőzhesse Acnot. http://naruto-kun...ail/415/19
De mindegy is, mert Acno túlságosan fel lett hypolva azzal, hogy Zeref kijelentette, hogy esélytelen lenne ellene és utána one shotolta DF Natsut. Attól félek, hogy össze lesz csapva a vége.
És igen, Durzo, az átok elvileg még rajta van Zerefen. Mégis, akarsz fogadni, hogy Natsu fogja megölni valahogy?
Van egy olyan érzésem, hogy veszítenék.
Szóval mégse fog teljesen véget érni a Fairy Tail ?
Hogy tud valami nem teljesen véget érni? Amúgy lehet. Mondjuk nekem egy elég érdekes szöveget dobott ki a fordító, aminek egy ","-vel több értelme lenne. Ahogy már írtam, Acno nagyon fel lett hypolva, ennyi fejezet kevés lenne rá szerintem, hogy legyőzzék, szóval lehet nem járnánk rosszuk ha egy kicsit tovább tartana.
3elehetőséget látok.
Az egyik,hogy Mavis gátolja Zeref erejét.
Második,hogy Natsu már End erejével harcol
Harmadik,hogy Zeref megakar halni.
Vagy mind a 3.
Ha a második, akkor nem kéne, hogy etherias formában legyen? Nem hinném, hogy ez még END. A harmadikat is kizárnám. Zeref tudja magáról, hogy nem tud meghalni. Plusz pont ezért nyelte el a Fairy Heartot, mert arról már lemondott. Szóval e közül a három közül az elsőt mondanám legvalószínűbbnek.
Szerkesztette: Durzo - 2017.05.17. 21:11