Nem gondolnám, hogy a maradék 60x harcos teljesen be lesz mutatva. Én olyasmire számítok, hogy a torna elején repkedni fognak kifele a harcosok, megmaradván a 25-30 legjobb.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Akkor vedd úgy hogy nincs egy olyan akit Buu helyére tudnának állítani újak közül. ne legyen már az újak közül egy aki a 7 univerzumban él.
laszlo222 írta:
Nem gondolnám, hogy a maradék 60x harcos teljesen be lesz mutatva. Én olyasmire számítok, hogy a torna elején repkedni fognak kifele a harcosok, megmaradván a 25-30 legjobb.
Egy kis útba igazítást kérek mert nem emlékszem pontosan. Sokan írják, hogy hányszor hozzák még vissza Friezat.. amikor Namek felrobbant ott nem halt meg, a Super elején lett felélesztve egyszer, most jön vissza másodszorra és az is csak 1 nap erejéig, szerintem ez nem sok a többiekhez képest, én is nagyon örülök neki, remélem valami miatt most már meg is fog maradni, ne keljen vissza küldeni őt a pokolba
91. rész poiler (ez már a 3. kb):
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
https://pbs.twimg...AEzMbf.jpg
A 9. univerzumot emelték ki, de a többi pont jobban érdekelne. Remélem többet fognak mutatni.
)
A Dragon Ballos eladások nagyon jó állnak: http://i67.tinypi...2b1s7n.jpg
Ez azt jelenti, hogy nem a közeljövőben lesz vége az animenek. Én örülök, csak hozza a jelenlegi arc szintjét, nekem eddig nagyon bejön.
MegaHun írta:
Egy kis útba igazítást kérek mert nem emlékszem pontosan. Sokan írják, hogy hányszor hozzák még vissza Friezat.. amikor Namek felrobbant ott nem halt meg, a Super elején lett felélesztve egyszer, most jön vissza másodszorra és az is csak 1 nap erejéig, szerintem ez nem sok a többiekhez képest, én is nagyon örülök neki, remélem valami miatt most már meg is fog maradni, ne keljen vissza küldeni őt a pokolba
Érthető,a Namek saga nekem is a kedvencem,meg mikor visszatér a földre és kettévágják az egyik legemlékezetesebb pillanata a DB-nek,pláne belegondolva milyen szép,hogy így mind Goku mind Vegeta bosszút állt rajta,Goku a Namekon legyőzte,a földön meg Vegeta vére SSJ-ben ben végleg elpusztítja.
Ennél jobb boszú nem kell.
Nyilván érdekes és izgalmas történés ez most is,de fura,hogy pont őt,mikor pl Cell inkább volt emberbarátabb,mint ő. XD
Nemrég volt vele sztorivonal,ittis páran nem igazán hitték el az elején hogy így lesz,meg vicces is,hogy szerencsétlent szétalázzák párszor,aztán még ők élesztik fel,hogy harcoljon velük,mikor a csávó full pszichopata,és ők eléggé kibabráltak vele. XD
Én örülök is meg nemis a dolognak,bár ha az egész Movie ezért a lépésért volt akkor talán jobban fogadom a dolgot,de azt nemhinném.
Szerintem amikor a movie kijött vagy egyáltalán nem volt elképzelésük a Superről, vagy ha volt is, akkor az universe survival arcról tuti nem.
Én Cellt jobban bírtam, de belegondolva több értelme van (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Friezát) visszahozni.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Amellett, hogy tényleg a legikonikusabb negatív karakter a Db világában, vele lehet a legtöbb érdekes karakter interakciót létrehozni.
Frieza - Vegeta interakció, Frieza Krillin, Frieza - Goku, Frieza Frost, Frieza amikor meglátja az U6 saiyaneket. Sokkal több lehetőség van benne így, mint Cellben.
Én csak azt az egyet remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy nyerne a 7. univerzum, aztán Frieza hirtelen ellenük fordul, ha ilyesmi lesz a végén, akkor nekem kb az egész arcot elrontja.
Egészen megbarátkoztam már Frieza visszahozásával, szóval én érdeklődve várom.
Az egyetlen negatív dolog részemről már csak Buu kiírása.
)
A motivációt ellentmondást még értem, hogy miért jön a "fagyasztónk" vissza, csak éppen azt nem hogy neki miért éri majd meg.
Amúgy ő nem lehet hogy éppen hogy a menyben van és ezért olyan idegesítő neki, mert ahogy a Z-ben is volt az az ördög (nem emlékszem a nevére) még neki volt mondva hogy ha a pokolba került volna még otthon érezte volna magát és az nem büntetés neki ezért került a menybe hiába volt gonosz.
Könyörgöm!
Dabura, ha már ennyire "tipp - topp szinten" van valaki DB témában, a neveket legalább megtanulhatná!
Visszatérve: Dabura az alvilág fejedelme volt míg élt, neki csak kedveskedtek volna a pokolba való száműzéssel. Ezért hát, megtisztulva a mennyekbe küldték.
Shiro
Ugrás a fórumra: |