(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Szerintem Buu-t azért hagyták ki most is, mert egyszerűen túl erős. Nem úgy, mint Goku és Vegita, hanem hogy kb megsemmisíthetetlen. Ki se tudnák dobni a ringből, mindenkit átváltoztatna, magába olvasztana, stb. Meglehetne ezt oldani, de kihívás lenne és az alkotók a könnyebb utat választották. Nagyon sajnálom, hogy Buu kimarad, de nincs mit tenni. Így is kaptunk vele 1 harcot, ami nagyon jó is volt, egyelőre ennyivel kell beérni. )
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Szerintem Buu-t azért hagyták ki most is, mert egyszerűen túl erős. Nem úgy, mint Goku és Vegita, hanem hogy kb megsemmisíthetetlen. Ki se tudnák dobni a ringből, mindenkit átváltoztatna, magába olvasztana, stb. Meglehetne ezt oldani, de kihívás lenne és az alkotók a könnyebb utat választották. Nagyon sajnálom, hogy Buu kimarad, de nincs mit tenni. Így is kaptunk vele 1 harcot, ami nagyon jó is volt, egyelőre ennyivel kell beérni. )
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Azért még ne vegyük készpénznek, hogy kimarad. Sokszor volt már olyan, hogy a szivárogtatott hír nem volt igaz, vagy csak részben. Ahogy már többen is írták, lehet csak húzzák az időt, hogy Buu nem jön el, elmegy Goku Friezához, de közben kapja a hírt, hogy Buu-t sikerült felébreszteni, és csókolom. Viszont Friezának én nagyon örülnék. Szeretem újra látni régi karakterek megújulását. )
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Ha már annyira vissza akarnak hozni valakit akkor miért nem azt a zöld csávót hozzák vissza akivel goku harcolt a másvilági tornán vagy min
Akkor kb. ugyanolyan erős volt mint goku és mivel más dolga nem volt edzett folyamatosan így lehet hogy most is egy erőszinten van gokuval vagy ha vele nem akkor vegita szintjén tuti van.Remélem róla nem feledkeztek meg a készítők.
Én személy szerint egyáltalán nem örülök, hogy freeza visszatér. Az, hogy a super kezdetekor visszahozták oké, de az, hogy ismét?! nincs jobb ötletük? Frreza sztem erőben sehol nincsen buuhoz képest, nem értem ezt a fordulatot,
de nem is akarom érteni, és remélem, hogy végül nem hozzák ki őt a "paradicsomból" Elég sok rosszat tett ő már. Hoznák vissza akkor már inkább Pikkon-t ha emlékeztek rá, őt bírtam, jó volt. Vagy ott Van Kaito mester, őt is szívesen látnám harc közben. De megint Freeza? Hagyjuk már... Ez letörte a kedvemet nagyon...
Ha már annyira vissza akarnak hozni valakit akkor miért nem azt a zöld csávót hozzák vissza akivel goku harcolt a másvilági tornán vagy min
Akkor kb. ugyanolyan erős volt mint goku és mivel más dolga nem volt edzett folyamatosan így lehet hogy most is egy erőszinten van gokuval vagy ha vele nem akkor vegita szintjén tuti van.Remélem róla nem feledkeztek meg a készítők.
Úgy tudom Pikkon filler volt a dbz-ben, valószínű ezért nem.
Én személy szerint egyáltalán nem örülök, hogy freeza visszatér. Az, hogy a super kezdetekor visszahozták oké, de az, hogy ismét?! nincs jobb ötletük? Frreza sztem erőben sehol nincsen buuhoz képest, nem értem ezt a fordulatot,
de nem is akarom érteni, és remélem, hogy végül nem hozzák ki őt a "paradicsomból" Elég sok rosszat tett ő már. Hoznák vissza akkor már inkább Pikkon-t ha emlékeztek rá, őt bírtam, jó volt. Vagy ott Van Kaito mester, őt is szívesen látnám harc közben. De megint Freeza? Hagyjuk már... Ez letörte a kedvemet nagyon...
Kis spoiler a 91.részhez
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: https://pbs-h2.tw...AADEsf.jpg
Ez nagyon érdekel, remélem a főbb harcosokat mind bemutatják.)
Semmi haszna nem lenne Paikuhannak ha őt behozták volna. Egy, ő tényleg filler karakter a másik meg az hogy nem is mondanám erősnek. Azt nem tudom ő mennyi ideje volt a túlvilágon, de voltak olyanok akik több száz vagy olyan aki több mint 2000 éve már halott volt és ő se ért fel Gokuhoz. Most nem fogok utánaszámolgatni (egyszer már megtettem), de kb ott Goku 30-35 éves volt. Ennyi év edzéssel megverte Paikuhant aki garantálom, hogy ennek a tízszeresét töltötte el ott évekbe már és ott még csak ssj1 volt Goku. most meg hol van már attol?
Azért sok igazság van abban, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: buu nagyon erős. Főleg a regenerálódása miatt. Mindenkit csokivá változtatna és elnyelt volna a tornán.
Ráadásul ő képes gyógyítani is, talán a legerősebb lenne ha jól taktikázna. ) Ugyanakkor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: dermesztő visszahozatala is egyértelmű.
Új karraktert nem hozhatnak be, elég hülyén is nézne ki. Ráadásul Dermesztő a legnépszerűbb és a leghíresebb gonosz karrakter. )
Furcsa, ugyanakkor remélem, hogy nagy szerepe lesz neki a tornán. Továbbá én örülnék ha (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: dermesztő mellett) visszahoznák Cellt is. A Z főbb gonoszai visszajönnének. Krilint, vagy valakit nyugodtan kitehetik.
Na ne hozzuk már vissza a fő gonoszakat. Mindeniknek meg volt a maga szerepe abban hogy a főhősök fejlődjenek. Nekem már valahogy az se tetszett annyira hogy a szuper elején visszahozták Frezert és annyira (túl rövid idő alatt) felspannolták. Ők szerintem már úgymond leszerepeltek meg volt a maguk szerepe.
Ne az legyen már hogy ne tudjak már kitalálni semmi újat és ezért őket visszahozni. Legyen már új fő gonosz és új szövetséges. Ne a múltat hánytorgassuk jöjjön az új.
Szerintem hanyagoljuk a témát már túlságosan kibeszéltük és kb 2 oldal óta csak azon vitázunk "mi lenne ha" 100 szor ugyanazt a témát. Várjuk meg a részeket aztán majd kiderül.
Kiváncsi leszek pontosan Gohan mit villant Goku ellen. Ha csak simán az Ultimate formát amit már amugy is láttot Goku akkor az úgy elég fail lesz. Valamilyen kimaxolt vagy full power formát várnék. De az is érdekes lenne ha Gohan megfogadná Piccolo tanácsát és rámenne Gokura teljes erővel nah az elégé meglepné őt aki szeret szórakozni
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Na ne hozzuk már vissza a fő gonoszakat. Mindeniknek meg volt a maga szerepe abban hogy a főhősök fejlődjenek. Nekem már valahogy az se tetszett annyira hogy a szuper elején visszahozták Frezert és annyira (túl rövid idő alatt) felspannolták. Ők szerintem már úgymond leszerepeltek meg volt a maguk szerepe.
Ne az legyen már hogy ne tudjak már kitalálni semmi újat és ezért őket visszahozni. Legyen már új fő gonosz és új szövetséges. Ne a múltat hánytorgassuk jöjjön az új.
Ha meg új szövetséges lenne, ahhoz, hogy üsse a szintet, hirtelen power upot kéne neki adni. Nagyon nagyot, nagyobbat, mint Frieza kapott a Super elején. Akkor meg az lenne a bajod. A semmiből nem jöhet bazi erős szövetséges, mert arról tudniuk kéne Beerustól. Egyértelmű, hogy a saját univerzumunkban ismerjük a legerősebb harcosokat, ezért is lett tágítva az egész DB-világ további 11 univerzummal. Az meg, hogy nem tudnak kitalálni semmi újat és a régieket hozzák vissza? Szerintem Frieza a mi oldalunkon igen csak újdonság lenne. Mellesleg Friezának van egyénisége, stílusos, ha úgy van, akár humoros is... Nem akarnám, hogy olyan legyen, mint amilyen tenyérbemászó sz*rnak Frost kiadta magát, de nekem szimpi lenne, ha egy Vegitához hasonló fejlődésen menne át. Ne legyen teljesen jó fiú, de nem bánom, ha szükség esetén lehet rá is építeni, akár némi üzleti alappal.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Teljesen egyet értek goku5-el... ne hozzk vissza a régieket, főleg, hogy őt már egyszer visszahozták!!!!!
copydick: A semmiből nem jöhet bazi erős szövetséges
Miért, c17 honnan jött? Azt ne mond, hogy 20 résszel ezelőtt számítottál rá. Bazi erős is minek? Krilin bazi erős lenne? Vagy Tien az lenne? A teknős az lenne? Egyik sem bazi erős... Pikkon annó erős volt, illetve olyan háttértörténetet adhatnának neki amilyet akarnak, hogy felhúzzák. Jó taktikái is voltak, fegyelmezett volt. Én k*****a nem örülök freeza-nak. Megvolt neki a hírnév, legenda is maradt a BOSS-ok között, visza is hozták töbször is, a Z-ben is visszajöt 1x, a Super elején is, még egy bőrt lehúzni róla? Hát nem tudom...
Kzo, Copydick egy teljesen új karakterre gondolt. Elég hülyén venné ki magát, ha a torna előtt 1 órával hirtelen felbukkan egy teljesen új karakter aki van olyan erős mint a kék.
A csávókánk pedig tud egy kék szintet, nagyon jó döntés volt a készítőktől. Erős, népszerű a nézők körében és vicces is. Nagyon jókat fogunk röhögni, ahogy az első pillanattól kezdve leszáll nála a vörös posztó, amint meglátja Csabikát és a két nőcivel együtt. C17 pedig nem pedig nem ismeretlen karakter, hanem nagyon is ismert.
Másrészt, ha nem a csávókánk, akkor mégis ki? Nemigen van más ismert karakter akinek az ereje elég badass. Xy-t pedig muszáj kivenni, mert érthető okokból legyőzhetetlen lenne ilyen körülmények, szabályok között.
ui: Ugyanakkor megolthatták volna Toyiék, XY "legyőzhetetlenségének" problémáját, hogy: A torna első részében nagy előnnyel szolgált volna az univerzumunknak. A (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: gyógyítása, regenerálódására) felfigyelve Jiren és Toppo összedolgozva kiütik őt a ringből.
Lehetett volna az, hogy ő esik ki elsőnek a ringből. Elvégre a csapatmunkáról és a taktikáról szól a torna. Meg lehetett volna ígyis oldani, de Toyiék izgalmasabbat akartak a csávókánk visszahozatalával.