A spoilerekkel kapcsolatban: Igazából spoilernek kéne, hogy minősüljön minden a tartalomra vonatkozó mondat, legyen az visszamenőleg akár 1, vagy 50 résszel. Mi itt lényegében a spoilereken azokat a tv-guide-os leírásokat értjük, amelyek előrevetítik a jövőbeni cselekményeket....
Amúgy szerintem jobb lenne egy spoiler topic, mert azt külön meg kell keresni és nyitni,ha az ember meg akarja tekinteni, mert itt nagyon könnyű és kényelmes ráklikkelni, ráadásul a kis piros színezete miatt még feltűnő is. Értem én, hogy a szín figyelmeztetést szándákozik jelenteni, de mivel feltűnő, már csak kíváncsiságból is odanyom az ember. Persze, az én választásom, hogy odakattintok-e, vagy sem..... igaz? Na de milyen hülyén néz már az ki, hogy egyes felhasználók ugyan arról a témáról egymás között beszélgetnek, kvázi mintha a többiek háta mögött tennék! És mindenki tudja, hogy spoilereket tudnak, mindenki képben akar lenni és csak azért is odakattint! Ez tiszta pszihológia!! Az egész supert eddig úgy néztem, hogy előre tudtam 5 résszel, hogy mi lesz a tartalomban és ez baromi gáz! Ha írtam valamit, amit elgondoltam a történettel folytatásával kapcsolatban, arra azonnal jött is a válasz az okosoktól: "Ha hinni lehet a spoilereknek, akkor ez nem igaz" Éppen ezért már csak azért is odakattint az ember, hogy a saját érveivel szembeni állításokat megismerje! Most meg, hogy jön a torna, huhúúú te jó ég, mi lesz itt?!
Én azt javaslom,hogy legyen egy DBS spoiler topic . Ki ért egyet?
Szerkesztette: Rotcsa - 2017.05.08. 12:35