hello
csak nekem van próblémám a letöltéssel a részeknél vagy másnál is ?
bocs nem voltam pár napig mert a munkás szállón ahol lakom elég gáz a net és így itthon szoktam letölteni most próbálom de nem megy
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Jó lenne, ha kicsit bővebben leírnád a problémát, mert így nehéz segíteni, és igazából ez nem is az a topic, de mind1. Megaról nem tudod az égetettet letölteni, vagy a torrent-es link nem működik? Itt le tudod tölteni a videó fájlt (480p,720p,1080p) http://horriblesu...ball-super aztán letöltöd a feliratot innen az oldalról, és ha egy mappába van a videó és felirat fájl azonos névvel, akkor már nem lesz problémád.
ON:
Amúgy jó rész volt, lehetett röhögni rengeteg Muten Roshin De a következő rész 10/10-es lesz.
Jók ezek a laza részek, én szívesen nézném ezeket még 20 részen át is, ha nem heti 1 lenne.
Roshi a régi, jól elszórakoztam rajta. Néha már szegény Yurint sajnáltam. Őt nem tudtam utálni, inkább olyan kis sajnálni valóan szerencsétlennek tűnt. A megoldás a végén kicsit mesés lett, de na. jó volt ez így.
A kedvenc jelenetem a részben az U6os rész volt, Caulifla-t végre hallottuk beszélni, nagyon el van találva a hangja, elég badassnak néz ki. Ami a legjobb pedig, hogy ott volt Kale-san is Úgy sajnálom, hogy nem kaptak külön részt, csak ilyen kis pár perces részleteket.
Az előzetes meg hype! Hosszú hét lesz.
Jó lenne, ha kicsit bővebben leírnád a problémát, mert így nehéz segíteni, és igazából ez nem is az a topic, de mind1. Megaról nem tudod az égetettet letölteni, vagy a torrent-es link nem működik? Itt le tudod tölteni a videó fájlt (480p,720p,1080p) http://horriblesu...ball-super aztán letöltöd a feliratot innen az oldalról, és ha egy mappába van a videó és felirat fájl azonos névvel, akkor már nem lesz problémád.
igazából az a baj h rámegyek a videó ikonra és nem csinál semmit végül ncore-ról lekaptam :-)
Tien nem tűnt valami meggyőzőnek.... Kicsit kezd olyan lenni, mint Yamcha pedig anno _Goku legnagyobb ellenfele volt. A négykezes technikáját tényleg nagyon régen láttuk már, régi Dragon Ball időket idéz! Na, majd meglátjuk, mi lesz belőle....
Egyesítve 2017.05.07 10:06:37:
Rotcsa írta:
Kíváncsi lennék, milyen harcot nyomnának le Frosttal!!
Ha Frost semmit nem edzett, akkor elég egyhangút...
Hát Tien nekem nagy csalódás, eddig azt gondoltam h Roshi lesz a csapat gyenge tagja, de Roshihoz még csak hozzá se tudott érni. Csodálkoztam h Goku ilyen könnyedén befogadta Tien-t a csapatba, holott másokon végzett ilyen erőszint méricskélést.
Na mindegy Gohanra kivi leszek milyen erős is lett.
Hát ez nagyon jó kis rész volt! Ezzel a résszel szerintem semmi baj nem volt. Letehet benne röhögni izgulni. Volt benne motiváció is.
És végre kiderült hogy nem Roshi mester lesz a leggyengébb a 10 harcos között.
Amúgy Tientől én is kicsit többet vártam volna. Na de remélem majd a tornán mutat valamit.
És előkerültek a 6 univerzum lányai. És tényleg ketten vannak. Kíváncsian várom én is őket.
Na meg persze a jövő hetet is lehet várni. Goku vs. Gohan! Jónak ígérkezik. Lássunk némi fejlődést és egy jó csatát.
Szóval tényleg 2 Saiyan hölgy van,de szerintem csak a kis visszafogott fog harcolni,bár ebből a helyzetből adódóan,csak nem Cabba fogja nekik metanítani az SSJ-t?
Vagy lehet csak titkolja a csaj a szerénységből adódóan hogy ő LSSJ.
Jókis rész,de Gohan vs Gokura jobban kíváncsi vagyok,és akik nem hittek az SSJ szintekben megint kaptak cáfolatot,mert Goku SSJ 2 be megy majd, remélem azért többre is futja Gohan Ultimate formája,legalább Future Trunk erősséget várnék.
Teshin valóban elég gyengének tűnt, Roshi is erősebbnek látszott nála, na de majd a következő részben még lesz lehetősége bizonyítani.
Pár dolog szemet szúrt nekem.
Egy az, hogy Goku mindenkinek hazudozik a 10 millióról, de kb gátlástalanul Igaz a super dragon balloktól lehet ennél sokkal többet is kívánni.
A másik, hogy mi ez a hozzáállás már megint, hogy nem érdekel ha elpusztul az univerzum ?: Először C17, most Cauli.
Következő részben meg nagyon szeretném, ha arról szólna nagyrészt ami a címben van, és az U10-es rész nem fogja elvinni a fél epizódot.
+ Ez a kép az előzetesben: http://i.imgur.co...
Egy erős U10es harcos lehet, vagy az elefánt isten pattintotta ki magát ennyire hirtelen ?
Az előzetes nem győzött meg Én nagyon csalódott leszek ha Goku csak SSJ3-ig megy max Gohan ellen a többiek ellen meg állandóan benyomta a SSJBlue-t.
Bár nekem úgy tűnt, hogy SSJ2-ben elégé szenvedett Gohan ellen. De én Gohantól és Gokutól is valami full power harcot várok. Tehát Gohanak is kéne villantania egy új szintet amire lehet esély ha alapból Ultimate szintel nyit.
Az tényleg vicces milyen könnyen ajánlgatja 10 millió zeniket Goku a harcosoknak, úgy néz ki jól megy a retek meg káposzta biznisz. Vagy majd Wish varázsol nekik. Azon lehet átsiklottam, hogy itt is megkapják a super sárkánygömböket? Mert ha jól emlékszem azt mondta a főpapa, hogy az a jutalmuk hogy nem pusztul el a univerzumuk.
A mostani rész történetének végülis semmi értelme nem volt, de a megvalósítás a csillagos ötös. Elég nagy nosztalgia faktora volt. Jó, Roshi a Z-be is perverz volt, de ez amit itt levágott az nagyon nagy volt.
Az előzetessel kapcsolatba: végre kezd Gohan igazi saiya-jin lenni, túl akarja szárnyalni az apját. Máskor lőttek már el fontosabb dolgokat az előzetesekbe, pl.: lefogyott Buu, de itt tuti nem csak ssj2-be fog Goku harcolni Gohan ellen. Ahogy nézem az animáció is nagyon rendben lesz a következő részbe, amikor összekapaszkodnak valami hihetelen szépen meg van rajzolva.
Ugrás a fórumra: |