dungeonlord írta:
Jogtalan dislike jót nevetem. Ha esetleg tévedek,akkor javítsatok ki.Teljesen jogosan írtam.
Kijavítottalak. És most Dani is. Attól még, hogy ebben az adott szituban jelenleg tehetetlen, egyáltalán nem degradálódott le a karaktere. Sőt. Egyébként nem tudom mit vártál, az első bemutatkozása is totál kattant volt már, aki megeszik mindent maga körül
Arra meg, hogy nem egy IQ fighter, és nem vette észre, hogy Brookot kicserélték, én úgy ismerem a OP karaktereit, hogy jelentős százalékok ugyanígy elsiklott volna az esemény fölött (Mellesleg, eddig Kaidou is ugyanilyen butának tűnik.)
A OP-ban minden (majdnem minden) karakternek van egy kikkje. Ettől még nem lesz kevesebb.
Ha neked ez nem tetszik, az egyéni probléma, más lapra tartozik. Ettől még Big Mom, mint Yonkou félelmetes marad, és a tekintélyéből nem (de legalábbis nem sokat) veszít.
És én is nagyon remélem, hogy ezek után már összejön Pudding Sanjival Arra meg, hogy a Mama el fog bukni, már csak pár hónapot kell várni, hogy kiderüljön az igazság, és aztán mondhatjuk egymásnak, hogy megmondtuk
De kizártnak tartom, nincs rá mód. Mert azt mondanom sem kell, hogy a mérgezés nagyon-nagy csalódás lenne, és semmi értelme sincs dramaturgiailag.
(Az meg, hogy Jinbei kiröhögte a Mamát, csak annyit mondok, hogy ugyanezt a badass kiállást és félelemnélküliséget letolte volna ugyanígy Kaidou, meg Shanks, meg bármelyik admirális ellen is, ha ez kell. Nem kiröhögte, hanem nem félt tőle. Merthogy senkitől sem fél. Hatalmas különbség.)
Arra meg, hogy a Mama el fog bukni, már csak pár hónapot kell várni, hogy kiderüljön az igazság, és aztán mondhatjuk egymásnak, hogy megmondtuk
De kizártnak tartom, nincs rá mód. Mert azt mondanom sem kell, hogy a mérgezés nagyon-nagy csalódás lenne, és semmi értelme sincs dramaturgiailag.
Most már ideje lesz megkérdeznem,akik szerint nem lesz Yonko küzdelem. Ha esetleg sikerül Totland szigetről elmenekülni,akkor mi lesz ezután?Mert
[img]http://kephost.com/images/2017/05/04/Totto_Land_Infobox.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Nagy anyuci területe nem 1 szigetből áll és[url] http://naruto-kun...iece/829/5 [/url] nem is lesz olyan egyszerű elmenekülni.+ mi lesz Germánal és Zeffel+ott van Bege,aki szerint már nincs visszaút és még sorolhatnám.
Ha valakinek sikerül logikusan megmagyarázni a lehetőség,akkor elhiszem,hogy nem itt lesz a 1 Yonko bukás.
Jöhetnek a Teóriák a menekülésről.Na erre most nagyon kíváncsi leszek a válaszokra.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.05.04. 17:03
Majd Oda kitalálja. Ebben biztos vagyok. Merthogy nekem fogalmam sincs De még mindig sokkal nagyobb esélyt látok rá, hogy találnak valami módot (egyébként maga a menekülés egyáltalán nem nagy kunszt, hiszen mindenki Tottlandon van, ha onnan elszöknek, szabad az út, és egyébként is el lesznek foglalva szerintem a Mamával, meg veszteségeket szenvednek), mint arra, hogy a Mama itt, pár fejezet alatt csak úgy elbukjon. De mondom, majd meglátjuk
Egyébként szerintem a terv sikeres lesz, a Mama ki is fekszik egy időre, a csapat elmenekül, közben lesz persze pár komoly harc, de Katakuri meg Smoothie el lesz foglalva a Mamával (merthogy 1v1-ben senki nem tudja elverni őket, az meg, hogy csapatban verjük le őket, szerintem csalódás lenne, több van ezekben a karakterekben), tehát a többi tiszttel lesz a csapatnak jó kis harcai.
A hiba ott lesz, hogy a Mama túléli, és majd felkel. De ezzel ráérnek majd akkor foglalkozni, amikor ez bekövetkezik. És ez szerintem csak Kaidou után lesz majd.
Akkor már nyugodtan elverhetik az öregasszonyt. Most nincs rá esélyük. (A mérgezésen kívül, de még egyszer, az hatalmas csalódás lenne.)
Egyrészt ahogy Jon mondta- és még korábban többen is megtettük - valószínű hogy Mama rage a saját oldalát tizedeli meg. Igy a szökés pipa.
Ha túl éli Mama - nem lesz mérgezés vagy Bege terve csodák csodájára bejön - ideges lesz. Viszont azt ne feledjük hogy bár Mama bosszúja mindig eléri az illetőt, a saját fiát is akkor ölték meg mikor már 1 év eltelt (tudjátok Katakuri lőtte le mert nem jelent meg 1x a Mama partiján.) Tehát idejük ha nem is ennyi de lesz. Mert valószinű hogy a házasság, a torta és a kép tönkrevágása azért a NO. 1. Ok hogy valakit kinyírjon saját kezűleg
Még annyit hozzátennék, hogy aki megszokja a hatalmat, az eltunyul. Kiég. Ha megszerez egy tekintélyt, ha eléri, hogy mindenkit legyőz, mindenki féli őt, akkor bárki elveszítheti a tartását.
Big Momnak gyakorlatilag "nincs ellenfele" a világon.* Nincs rászorulva arra, hogy formában tartsa magát. (Nem úgy, mint Luffyék, akik folyton erősebb ellenségeket találnak.) Naná, hogy szarik a külvilágra, és bármikor megteheti, hogy kiborul, és csak néz ki a fejéből.
*Tudom, ott van a többi Yonko, mielőtt valaki belekötne.
A világ legrosszabb teóriái mind úgy kezdődnek:
"A One Pieceben meg fog halni..."
Közel 700 karakter. Több, mint 900 fejezet. 3 halott.
Épp ebben a fejezetben derült ki, hogy Pudding mindenkit átver és utána megöli. Maga mondja, hogy ez a szerepe. Soha nem vallott kudarcot eddig. Félre értettem valamit?
Aki Mamát lenézi pedig nem tudom mit olvasott eddig. Most simán sokkot kapott. Azért nem mozog. Brook baba esete meg komédia és utalás arra, hogy mennyit jelent Mamának egy szeszély. Volt nincs. Férjeivel is így lehet.
Hiei BM-ről egyetértek. Puddinggal viszont továbbra is tartom hogy ő képes lehet megváltozni ha végre szeretetet kap. Igaz hogy az egész család őrült, de talán ő még menthető.
Nem beszélve hogy azt mondják a szerelem mindig a tagadással és a szekálódással kezdődik
Na jó tisztázzuk a dolgot én azon az oldalon állok, akik hisznek Pudding változásában. Viszont nem értem miért kell mindig fehérnek vagy feketének lenni? Mi van, akkor ha sorozatgyilkos volt? Neki ez volta természetes szerintem. Szép lassan átmegy szürkébe és kész.
Úgy bírom, hogy mindig mindenki próbálja mosni az emberek kezét. Ez volt Robinnal is. Ha megkérdeznék az emberek 90% vagy még több rá vágná, hogy Robin ártatlan szegény pici ögyörőbögyörő. Hát rohadtul nem az még akkor sem, ha a rendszer kényszerítette erre. Elmehetett volna egy hegyre remetének is, de nem ment kereste a poneglypheket. Viszont az élet megy tovább tovább kell lépni. Megváltozott és a Szalmakalaposok oldalán "jóért" harcol.
Személy szerint Ceasarnak se fogok megbocsájtani, amit tett csináljon bármit. Nem olyan dolog, amit meglehet. Még csak vezekelni se tud érte, mert akiket megölt nem hozza vissza és bár nem sok tudomásunk van arról mennyi emberrel végzett tuti jó párral. Speciel remélem, hogy a múltja se lesz olyan, mint Robinnak és nem a rendszer áldozata lesz, hanem a sorozatos rossz döntései és a tudomány utáni mérhetetlen vágy juttatta ilyen mélyre.
Puding is remélem élvezte a gyilkolást. Nem ez a szokásos sablon lesz.
Igazad van... nyilván nem gondoltam hogy a harctól is visszalép és gondos anyuka (=Hinata) lesz belőle
Amúgy mivel a teljes család romlott őrült állatkert, ezért Puddingnak a vérében is benne lehet. Csak a meg nem történt "csók-jelenet" előtt lévő pillanatokban nekem úgy tűnt mintha az "általad említett sablon" szereplő igazából... valószínű hamar kiderül kb az arc végére.
Hiei írta:
Puding is remélem élvezte a gyilkolást. Nem ez a szokásos sablon lesz.
Legnagyobb vicc,hogy Pudding és Cc viselkedését cseréled,amikor valóságban fordítva van.Pudding egy Robin féle áldozat és Cc pedig egy mocsok,aki mások életével játszott a tudományáért.Cc még Doffi is rosszabb.Gyilkoság rossz,dehogy mások egészségével és életével játszadozni az embertelen.
De mos komolyan Hiei,te ennyire Cc fan lettél?Cc sose lesz szalmakalapos tag. Egyik tag se fogja elfogadni tagként,soha!
Te miről beszélsz? Pont most mondtam, hogy remélem nem lesz olyan, mint Robin. Az meg hogy tag lesz-e vagy sem majd az idő eldönti, nem fogok újra és újra ezen vitatkozni leírtam a véleményem nem változott és már nem is fog.
Te miről beszélsz? Pont most mondtam, hogy remélem nem lesz olyan, mint Robin. Az meg hogy tag lesz-e vagy sem majd az idő eldönti, nem fogok újra és újra ezen vitatkozni leírtam a véleményem nem változott és már nem is fog.
Ops,akkor elnézést.Pudding xxx Vivi féle ártatlan kislány lesz.(Robin 2)Op egyik alap sablonja.
Az egyetlen jó kérdés,hogy Sanjival szerelem vagy best friend dolog lesz.