Jah ő Nami és esetleg Sanjinak lehet esélye ellene. Másnak nem fog ízleni az a gyümölcs.
Pedro vs Tamago pedig kötelező nagy csalódás lenne, ha elmaradna.
Nem értek egyet Csibe, itt már nem hiszem, hogy nagy verést kapnának Luffyék. Mama oldala nagyobb veszteséget fog szenvedni. Túlságosan a végén járunk és rossz szájízzel nem enged el minket Oda. Ahogy Jon is írta kompenzálni fogja a Dressrosa harcokat. Azért van itt elég neves ember, akikkel lehet egy jót harcolni. Megmerem kockáztatni, hogy szórakoztatóbb harcokat kapunk, mint Dressrosaiak, mert jobb az alapanyag.
Na én is leírom a kis mondandóm a fejezetről. Habér azt hiszem ebben a fejezetben különsképp nem sok minden szolgál magyarázatra. A fejezet fő motívuma egyértelműen a Winsmoke család volt.
Hiei írta:Vinsmoke család egyenesen szánalmas. Judge pedig no komment.
Ezzel nem igazán tudok egyet érteni. Hiszen miért lettek volna szánalmasak Sanji tesói? Felismerték a puszta helyzetet. Mozgásképtelen fegyverek nélkül, túlerőben egy rakás fegyvert szegeznek rájuk. Nem félnek, nem reménykednek, nem esnek pánikba és nem várnak csodára csak tudják, hogy ez már matt.
Pusztán organikus gépek. És igen Judge valóban szánni való és nem is sajnálom. Végre rájött, hogy azok akiket a gyerekeinek tekintett nem emberek. Ehhez jön még az, hogy orvul elárulták. Az álma a North Blue visszaszerzése is kudarcba fullad és a királysága elvész. Szerintem teljesen érthető a reakciója azonban mint mondtam nem sajnálom, hisz megérdemli.
Ez azért is jelentős, mert felkonferálja az arc konklúzióját a Winsmokok és Sanji szemszögéből. Ami rendezi a kitaszított fiú múltját. Lehetett rá számítani, a kitagadott gyermek menti meg az apját aki mindig is egy kudarcnak tekintette őt. Kőkemény életirónia és karma egyvelege. Ez pedig mennyivel jobban hat úgy, hogy megkaptuk ezt a fejezetet. Mint említettem, a felismerést, hogy nem gyerekei vannak hanem pusztán organikus gépei.
A következő dolog ami még tetszett, hogy Pudding nem adja könnyen magát. Mármint nem bújik a jó kislány szerepébe ez számomra felidézi Hancock karakterét. Aki szint úgy nem a legpozitívabb kezdéssel indított (sőt igazából ő sem lett "true good" csak pusztán szerelmes kalózcsaj akire nem tudunk rossz szemmel tekintetni) de kíváncsian várom, hogy végül az arc végére mi fog kisülni az egészből. Hogyan is lesz megoldva a karaktere.
Daifuku képességét amikor először láttam egy újabb ezer egy éjszaka utalásra gondoltam Rabian a repülő szőnyeg után. Jó látni, hogy a filmes, történeti, történelmi és mesei utalások nem, hogy fogynának hanem töménytelen mennyiségben zúdulnak az olvasókra ebben az arcban is. Többek között pl.: Náci birodalom-Germa66; Vasálarcos-Sanji; Brülé-Jancsi és Juliska, Rabian és Daifuku-Ezer egy éjszaka, Tottoland-Alíz csodaországban, Teaparty-Vörös nász stb...
Brookot meg kezdem úgy érezni, mint Dressrosa Usoppja. Ennek is örülök, hogy mint Dressrosán itt is ki van emelve egy Szalmakalapos akik nem igazán kapnak minden arcban elég szerepet. Sőt Brook esetében már vártam ezt az egészet, hisz a csatlakozása óta most teljesedett ki a karaktere az egy dolog, hogy nem is egyszer szált szembe Lilinnel de ráadásul a csapatot igen nagymértékben hozzásegítette az One Piece eléréshez. És ez igen nagy szó.
Amellett, hogy az igazán early tagokat is fejleszti Oda sensei (lásd Sanji) a többeket sem hagyja szerep nélkül. Nem vesznek el a karakterek tömegei között a csapattagok ami mindképp dicséretre méltó. Ehhez hasonló Arc béli megmozdulások több szalmakalaposnál már konfirmálva van. Ld.: Zoro-Wa no kuni; Franky-Vegapunk; Usopp-Elbaf.
Begét meg egyre jobban megkedvelem. Már egy igazi natural karakterként tekintek rá .Remélem a többi szupernova is legalább ennyi szerepet fog kapni mint ő.
Ez a CC-s dolog pedig. Mit ne mondjak, a Ruróni Kensin-es dologgal már már majdnem meggyőztél. Arról hallottam, hogy Oda, Nobuhiro segédjeként dolgozott, az animét néztem is azonban arról, hogy "mit bánt meg" nem hallottam még. Mindenesetre elég érdekes. Viszont nem hangzik hülyeségnek. Ennek ellenére már szerintem nem kell olyan borzasztó sokat várni, hogy megtudjuk mi is lesz ennek a huzavonának a vége.
Egy kicsit csalódtam a mai fejezetnél.Kezdjünk Anyucival.Ostoba és nem csinált semmit.Yonkoként egy vicc.
Még Jinbei is körberöhögte. Szánalmas egy Yonko,de Doffi 100x jobb. Egyre jobban várom a bukását.
Pudding és Sanji közös jelenete se tetszett. Megint a tipikus xxx Vivi megöllek szöveg az elején és utána best friend.Uncsi!
Sanjiról se tudok jókat mondani.Még várok.
A többi rendben van. Részletesebb véleményt majd a kövi fejezet után írok.Többet vártam 2hét után.
Nemár, könyörgöm, Dungeon, láss tovább az orrodnál. Nem húzhatsz rá minden karaktert egy kaptafára, nem lehet mindenki Doffy, meg Fehérbajusz, meg Shanks, meg mittomén ki. Attól még, hogy a Mama nyilvánvalóan kattant, egyáltalán nem szánalmas, meg ostoba. Kattant. Ezt kihasználják. Ettől függetlenül, mindenki apró darabokban végezné ellene, még most is, és nem hülye, hiszen előre el tud tervezni fontos lépéseket.
Kattant. Ezt használták ki, nem bírja feldolgozni azt, ami körülötte folyik, mert kattant, beteg, ezt kb. az első Tottlandos fejezet óta rágja a szánkba Oda.
Ettől függetlenül (sőt, éppen ezért), nagyon badass, meg félelmetes tud lenni, nemhogy csalódás, hanem sokkal érdekesebb Yonkou, mint vártam (és mint Kaidou egyelőre).
Mi uncsi a Pudding szálon? Az, hogy nem játszotta el Oda azt, hogy csak úgy hipp-hopp, egyetlen szép mondat miatt fejetetejére áll a karakter? Vivivel tök fölösleges összehasonlítanod, de ezt is elmondtam már sokszor, teljesen más a két karakter. Ha már valami, akkor sokkal-sokkal inkább Hancock párhuzam figyelhető meg Puddingban, ahogy ezt Beeng is mondta. Mindketten ridegek és gonoszak lettek azon dolgok hatására, amin keresztül mentek, jött egy férfi az életükbe, akit ki akartak nyírni, azonban szépen-lassan, fokozatosan (nem egyből) beleszeretnek, és ez változást hoz az életükbe. Szó sincs itt Viviről, aki mindig is egy naiv hercegnő volt, talán két fejezetig hittük róla azt, hogy ellenség. (Vagy annyi sem.)
Semmi bajom nem lenne azzal, ha azt mondod, hogy nem tetszett a fejezet, mert.
De ezek hülyeségek.
Beeng- mindennel egyetértek, de tényleg, kivéve azzal, hogy Dressrosa Usoppról szólt volna Egyrészt Brookkal ellentétben Usoppnak szinte minden szálban jelentős szerepe volt eddig is, másrészt nálam Dressrosán jó mélyre ásta magát a karakter, és csak poén szinten emelkedett ki a többiek közül (meg a felébredő hakival).
Hancock és Pudding egyáltalán nem hasonlítanak. Az egyik egoista aki lenéz mindenkit míg a másik pszichopata. Ég és föld a különbség. Amazon Lilly-n Luffy megszegte az ország legfőbb törvényét látta Hancockék billoggát. Természetes, hogy kiakarta nyírni őt. Azt aláírom ő se pozitív karakter, de ennyiben ki is merült a hasonlóság.
Usoopos összehasonlítást nem is értettem, ahogy Jon is írja ő Dressrosán felébresztette a hakit azt ezen kívül összefosta hugyozta magát Kifújt a tudomány.
Mérhetetlen csalódás a karakter a skip óta Sanjival kezet foghatnak.
Örülök, hogy mindenkire ekkora hatással van a dolog, de nem meggyőzés gyanánt érdekességből írtam. Eddig millió érvet hoztam fel mellé senki nem hitt nekem ehhez meg semmi közöm csak bemásoltam magyarul.
A vinsmokeok meg szánalmasak az ellenség területén annyira éberek, hogy Perospero meghágta őket. Ostoba bagázs.
Mi a helyzet Brook-kal? Amikor csatlakozott a csapathoz egy darabig nem igazán találta a helyét és úgy gondolom, hogy méég Oda se nagyon tudott mit kezdeni a karakterével. De a timeskip óta Brook nagyon belelendült, mostanság meg már kétszer is kihúzta a csapatot a sz*rból (poneglyph, album) és a poénjai is egyre jobban ütnek.
Brook nekem kellemes csalódás, és ahogy Hiei is kifejtette Usopp eddig a legnagyobb csalódás. Még a timeskip után elején megmondta Naminak, hogy mostmár bátor és erős, de semmit sem változottt, ugyanolyan gyávaféreg, aki bármikor cserbenhagyhatja a társait, ráadásul egy ilyen Trevor féle ellenféltől csúfos vereséget kapott, mi lesz a későbbiekben, amikor egy yonkou egyik erős emberével kell megvívnia? (jaj tudom inkább elfut) Usopp tipikusan az a karakter, amelyik inkább sunyi módon "csapja" le ellenfeleit.
Sanjinak még adok esélyt, ő legalább erős és hasznos tagja a csapatnak, elvégre ő a csapat szakácsa.
Pudding-ot én teljesen megtudom érteni, az a szerencsétlen lány amiken keresztülment, ami nem is az ő hibája. Csak tetette magát gonosznak, de legbelül egy érzékeny lány, aki csak szeretetre vágyik. Sanji tökéletes partner lesz neki.
Csatlakozok azokhoz, akik azt mondják nem Luffyék, hanem Mama csapata szenved - súlyos? - veszteségeket. Főleg mivel Mama begőzölt, Katakuri sápadtabb mint valaha... nem lenne az ha Mugiwaráékat vernék agyon.
Vivi ide se illik... ő nem őrült, vagy kegyetlen.... amikor először láttam egyértelmű volt.
Hancock meg... hát ő Hancock. nincs értelme nagyon hasonlítgatni Puddinghoz, mert őt uralkodónak nevelték. És sokszor csak így tudta megvédeni a népét. Az persze pozitívum a karakterében, és emiatt szerethető -számomra.
Pudding meg ahogy már mondtuk szegény őrült családba született és ráadásul mindenki kegyetlenül bánt vele. Ne várja senki hogy egy pillanat alatt 180 fokos fordulatot vesz mert az nonszensz.
+ lehet hogy Puddingnak itt az emlékmódosítgatás miatt lesz még szerepe... ha csak a családtagok nem akarják megölni a kudarcáért.
Biztos vagyok benne, hogy Puddingnak az emlékmódosítása hasznos lesz még.
Viszont ez, hogy csak tettette, hogy gonosz és valójában jó szerintem hülyeség... Ne felejtsétek már el, hogy azért mert gúnyolták hány embert lekaszabolt. Vagy amikor Big Mom mellette felfalta az embereket.. Nem érdekli más élete. Bár ez valószínű azért van mert csak az anyja fogadta el igazán. (Ő is csak a képessége miatt.)
Ahhoz, hogy megtérjen, ennél több kell.
Nemár, könyörgöm, Dungeon, láss tovább az orrodnál. Nem húzhatsz rá minden karaktert egy kaptafára, nem lehet mindenki Doffy, meg Fehérbajusz, meg Shanks, meg mittomén ki. Attól még, hogy a Mama nyilvánvalóan kattant, egyáltalán nem szánalmas, meg ostoba. .
Jon és Jasek egy Yonkoról van szó.Ők a legerősebb kalózok és a legesélyesebb a következő kalózkirálynak.
Erre mit csinált?Semmit. Orra előtt vannak,de Luffy és Jinbei körberöhögte.Iq pedig 0 egy Yonkohoz képest.Most komolyan összekeverte Brookot egy babával? http://naruto-kun...ece/863/16
Ott áll egy helyben és panaszkodik a Katakurin,aki többet cselekszik,mint az anya.
Ne haragudjatok,de ezt nagyon szánalmasnak találom. Ezért is várom a bukását.
Jogtalan dislike jót nevetem. Ha esetleg tévedek,akkor javítsatok ki.Teljesen jogosan írtam.
Ezt a "hány embert lekaszabolt" dolgot nem értem. Miért, hányat kaszabolt le? Egy srác megszúrásáról tudunk. Ennyi.
Ezzel szemben itt már majdnem, mint sorozatgyilkosként emlegetjük.
Kétlem, hogy sorozatgyilkos lenne, Lad meg is említette, hogy eddig csak egy szúrásról tudunk (ami némiképp még jogos is).
A másik amit tudnunk kell a pszichopata sorozatgyilkosokról, hogy nincsenek érzéseik, nincsen semmilyen megbánás a tetteikért. Az utóbbi fejezetek nem épp azt sugallják, hogy Pudding egy hidegvérű pszichopata lenne, legalábbis az én szememben nem így viselkedik egy gyilkos. Ő inkább olyan eset, aki próbál gonosz lenni, de mindig előtőr benne a jobbik oldala (mert az az igazi oldala). Ha elfogadják olyannak amilyen, biztos vagyok benne h Pudding felhagy a gonoszkodással is.
Sokan félreértelmezik Pudding viselkedését. Ha valakihez akarjuk összehasonlítani,akkor Robinhoz és nem Cchez.
Pudding egy ártatlan kislány,aki normális életet akar élni.A harmadik szeme miatt nehezen illeszkedik be a társadalomba.Mert a 3szeme miatt sokan szörnyetegnek nevezik.Nem tartom kizártnak,hogy a visszaemlékezésénél Anyuci keze van a dologban.Aki a képessége miatt manipulálja a saját lányát és hazugságokkal tömi fejét,hogy ne legyen még1 Lola incides.Mostani fejezetnél kiderült,hogy legidősebb testvérei se kedvelik nagyon Puddingot.
Ő csak egy báb,akit végig kihasználnak.Ha Oda jól akarja kezelni a karakterét,akkor Anyuci bukása után Pudding és Sanji összejönnek. Így Pudding többé nem lenne rabszolga és Sanji pedig kiszabadulna végleg a női betegségből.Így mind2 új célja lenne. De ehhez Anyucinak hatalmának buknia kell és 100% ez lesz.Fej-írás pár lenne
Először nekem is fura volt, hogy Big Mom lefagyott meg nem tett semmit, azonban jobban belegondolva azért érthető. Egyrészt a "betegsége" miatt már nem egészen van önmagánál, másrészt meg elég sok meglepetés érte (rossz értelemben), és egyikre sem számíthatott a legvadabb álmában sem, szóval érthető, hogy leblokkolt. Tetszik, hogy azért emberei oldalukat is megmutatja Oda, hogy ők sem készülnek fel mindenre és csak azért mert Yonkok ne lehetne őket meglepni. Azért az, hogy Jinbe körberöhögre kicsit túlzásnak tartom, attól, hogy közölte vele, hogy kilép és elmondta róla a véleményét, attól Big Mom nem értem miért lenne kevesebb.
jasek89: Nagyjából egyetértek egyszerű gyilkosoknak lehetnek érzelmei, de a pszichopatáknak nem, vagy csak nagyon, de nagyon csekély. Pudding meg most elég sok érzelmet mutatott, szóval én is kizárnám, hogy pszichopata.