...és igen!! Ismét csak bebizonyosodott, hogy tipikusan mindenki csak nagyot akkar mondani..., mert hogy ismét csak hülyeséget dumálnak itt egyesek!!! Hol olvasátok ezt a május 4. -i és 8. -i időpontokat???? kitaláljátok és csepegtetitek ide mint a mérget!!!
Kint az új manga rész!! és még csak május 2. van!!!! azok aa komentek miket itt irogattok, hűen tükrözi, hogy zero a tárgyilagosság az irományaitokban!
Misko írta:
Kint az új manga rész!! és még csak május 2. van!!!! azok aa komentek miket itt irogattok, hűen tükrözi, hogy zero a tárgyilagosság az irományaitokban!
1. Ilyen kommentért én bannolnálak, szerintem nem is kell rá sokat várni. Off is, amit mondasz, és kommentálhatatlan stílusban.
2. Drága barátom, a manga igazából csak jövő hétfőn jön ki (május 8.), ez nem kitaláció, ez tény. Mi azonban mindig előre kapjuk meg, mondhatni illegálisan a fejezetet, mindig 4 nappal hamarabb (tehát ezért kapjuk mindig csütörtökön). Ez is tény. (De ha rosszul tudom, javítson ki valaki.)
Más mangáknál is gyakran előfordul (pl. a FT-nél biztosan), hogy néha hamarabb kiszivárog, különösen akkor, ha amúgy hosszabb szüneten van ünnepek miatt a manga, és akkor mi megkapjuk hamarabb a fejezetet. Ez azonban nem változtat semmin, mi most a csütörtöki (azaz május 4-i) mangát kaptuk meg. Nem lehetett tudni, hogy kiszivárog hamarabb.
Ergo kijött nekünk két nappal hamarabb, viszont ez azt is jelenti, hogy a következőre többet kell majd várni. A következő fejezet jövő csütörtökön jön, tehát nem egy hetet, hanem 9 napot kell rá várni.
Remélem sikerült megérteni. És ne írj hülyeségeket.
De még ha neked is lenne igazad, akkor is fogd vissza magad. Miért "méregcsepegtetés" az, hogy azt mondjuk, hogy nem lesz manga? Ne légy már nevetséges, mintha direkt azt akarnánk, hogy ne jöjjön. Bárcsak mindig jönne rendesen hetente, azonban sajnos néha ez nincs így.
Gondolkodj el magadon, mert ez vállalhatatlan stílus.
A fejezet:
Szerintem kegyetlen sok minden történt, szinte két fejezetnyi történést kaptunk.
-Én annyira megörültem amúgy a borítóképnek A flotta megalakulása számomra az egyik legemlékezetesebb pillanat az egész Új Világban, alig várom, hogy kicsit megismerjük, hogy mi van velük.
-Big Mom-nak kiakadt az agya Megismertük kicsit jobban a várhatóan baromi erős minisztereket. Na, ők megfelelnek Sanjiéknak ellenfélként, itt tartanak jelenleg, nem Katakuriék szintjén, remélem, hogy kapunk pár badass harcot. Főleg Sanji, természetesen. Luffy szerintem egyre biztosabb, hogy már nem fog komoly, 1v1-es harcot kapni, ami nem is baj, ő már így is legyőzött egy parancsnokot.
-Brook hatalmas volt, de ez fél éve így van.
-Puddinggal kapcsolatban talán még örülök is neki, hogy nem adta be a derekát ilyen könnyen. De ami késik, nem múlik, és annál jobb lesz
-Judge olyan volt, mint egy kisgyerek, akinek összetörték az álmát, de mégsem tudnám szánalmasnak hívni, valamiért. Pedig az, szánalmas, de nem az, ahogy reagált, hanem az, hogy tönkretette az életét, a családját (durva volt látni a fiait így, mint tényleg valami robotokat...), egy ilyen ostoba, és naiv vágy miatt.
Most már biztos vagyok benne, hogy a Germa nem lesz elverve, pedig ugye mennyit hangoztattam ezt a szál elején. Meg lettek alázva, és majd amikor megmentik őket (Sanji), az talán még megalázóbb, meg kijózanítóbb lesz nekik, főleg Judge-nak. Hogy utána mi lesz velük... passz. De az biztos, hogy itt Judge-ban változás lesz majd a történtek hatására.
Bege meg kiosztotta Katakurit. Mindig mondtam, hogy azért akármilyen op az a képesség, nem kell elszállni tőle
Szerkesztette: Jon - 2017.05.02. 16:51
Jon emlékszel? Én pont azt hangoztattam az elején hogy sokkal durvább megalázás számukra ez a helyzet, főként ha Sanji menti meg őket. Rosszabb a halálnál is számukra bár szánalmas de erre számitottam: Semmit nem fog tudni kezdeni a Germa.
Brook hatalmas xd előadáson vagyok mikor olvasom a fejezetet, iszonyat nehéz volt visszafognom a nevetésem
A Pudding téma... Igen lehet hogy később beadja a derekát... De gondolom az is közre játszott hogy ha nem lövi le Sanjit, akkor Mama megöli a lányát... Mindenesetre az hogy Sanji megmentette Puddingot kötelező elem volt
Mondjuk Mama és a parancsnokok, miniszterek következő lépése érdekes lesz. Ha BM egyből begőzöl nem igen lesznek itt harcok. Csak Mama rage. De mi van akkor ha tényleg sikeres lesz a merénylet? Pici az esély persze de még ott motoszkál a fejemben...
Azért ez nem teljesen igaz. Nem tudják mi az a szeretet, együttérzés, félelem, stb. De pl. dühöt nagyon is képesek érezni, ezt láthattuk Sanji esetében.
Úgyhogy szerintem éreznének egyfajta szégyent, ha a béna Sanji mentené meg őket.
De egyébként most azt tudom elképzelni, hogy amikor Big Mom elkezd sikítani, akkor a legtöbb ember összeesik, pl. a fegyvert tartók is. Pár ember maradna talpon, közülök is páran Mama leállításával lennének elfoglalva (ha meg meglövik, akkor az ápolásával), a maradék pár emberrel meg harcolni fog a csapat. A Germát meg természetesen közben megmentik, talán pont Sanji.
Nem mehetnek el úgy a szigetről, hogy a csapatnak ez a fele nem kap normális harcokat, legalább olyan szintűt, mint a csapat másik fele Dressrosán.
(Amúgy az a vicc még, most ugrott be, hogy szerencsétlen Öregasszony még nem is tud a Poneglyphek ellopásáról
Még a végén öngyilkos lesz, mire mindennek vége lesz )
Jó fejezet volt sok történéssel. Amit írtátok főleg te Jon egyet is értek teljes mértékben. Engem igazából nem lepett meg a Germa viselkedése, vagy inkább azt mondom , hogy ezt vártam. Ahogy meg Judge reagált szerintem azért jellet , mert Elvileg ebben a szállnak a célja Sanji felemelése, s mi sem mutatja jobban mint,hogy Sanji kiállt az esküvőre ugy hogy neg is ölhetik az Apja neg befo..ott ez kellet hogy kapjanak egy kis megvetést még . Kíváncsi vagyok a párharcokra meg higy Luffy kit fog kapni mert nem arról híres , hogy egy jó kis harcból kimaradna. És igen kell egy kis kitartás az elkövetkező kilenc napra
Én már nem nagyon számítok nagyobb harcokra, Luffynak szerintem itt már nem lesz komolyabb ellenfél, akit le is győz, itt legalább parancsnok szintet értek. Itt már a tetőpont körül vagyunk, már csak a Vinsmoke család megmentése, Big Mom megölésésnek kísérlete (ami nyílván nem fog bejönni), és ezután a menekülés van hátra nagy körvonalakban. Miután sikertelen lesz a puccs a csapat nagyrészének le fog esni, hogy nem lesz kifizetődő tovább itt maradni. A menekülésnél meg szerintem nagy szerepe lesz Big Mom rage-nek, nem hiába szentelt neki Oda a történetszál elején majdnem egy fejezetet. Még a miniszterek sem tudtak ellene semmit sem tenni, pedig ők nem noname katonák. (Bár elég furcsa, hogy akkor egy kis édességhiánytól teljesen elvesztette a fejét, most meg csomó pofon után még egész jól bírja. És még mi minden van hátra neki, Germa feltehetőleg megmenekül, tamatebako és még ez a leglightosabb eset ) Ha Big Mom végleg elveszti a fejét nem feltétlen Luffyékra lesz veszély, hanem mindenki másra, az embereire és a vendégeire, mindenki menekülni fog és teljes káosz lesz. Simán kinézem, hogy pár embere még ki is használja a lehetőséget és lelép Mamától. Az eddigiek alapján nem tudok mást elképzelni, lehet, hogy most csak szűklátókörű vagyok, feltéve az egyik legkiszámíthatatlanabb arcról beszélünk, de egyértelmű, hogy nem lesz itt nagyon nagy küzdelem azért.
Szerintem most nem fogja még megtudni Big Mom, hogy lemásolták a Poneglypht. Egyrészt őrültség lenne most vele közölni, mert amilyen állapotban lesz simán kinyírja azt, aki ezt elmondja neki, függetlenül attól, hogy nem ő őrizte. Ha nem tévedek eddig csak Brülé és Diesel tud róla, utóbbi szerintem biztos nem meri elmondani neki, Brüle meg jó kérdés. Úgy érzem, hogy majd csak a történet vége fele fog leesni neki, mert elfogják tussolni. Volt már ilyenre példa, Opera is elhalgatott kulcsfontosságú infókat. Na például őt remélem nem felejti el Oda, kíváncsi vagyok lelép-e.
Beszélgetek Hiei-el FB-on, és megtörtént az, amit nem tudtam elképzelni, hogy megtörténjen: azt AKAROM, hogy Ceasar csatlakozzon.
De tényleg. Ez nekem a legmeglepőbb. De nem is értem mostmár, hogy miért nem értettem eddig. Minden szempontból jó lenne, sőt, ez a folyamatos se veled-se nélküled állapotot már máshogy fel sem lehet oldani lassan.
Teljesen meggyőzött. Ilyen mértékű pálfordulás, hogy nem is értem, miért nem így gondolkodtam eddig, még nem volt velem
Meséld el nekik is azt a sztorit Hiei. És most jut eszembe, hogy még volt is olyan interjú, vagy nem is tudom már mi, ami azt mondta, hogy a következő tag egykori ellenség lesz.
De ettől függetlenül is, minden összevág, és jó is lenne, dramaturgiai szempontból, a csapatnak is, a történetnek is baromi új, friss, vicces vonalat tudna hozni. És elmesélhetne vele egy történetet, nem feltétlenül megtérés történetet, de változás történetet, ami fontos lenne a mangának.
Nyilván nem most még, de pl. Wanon csatlakozhatna, már csak azért is, amit Hiei mondott nekem. Mondd el
Ennyi, átálltam. Hihetetlen, de tényleg. Nekem ez most durva sokk volt így estére
Igazából nekem nem sok közöm van hozzá előző héten olvastam én is külföldi fórumon.
Oda a Kenshin mangánál volt tanonc annak idején. A Kenshin mangakáját megkérdezték, mikor véget ért a manga, hogy volt-e valami, amit megbánt.
Erre azt mondta, hogy megalkotott egy karaktert akit a csapatba szánt. Ez a karakter drogot (ópiumot) gyártott és ezzel számtalan emberrel végzett családokat tett tönkre és gyermekek halálát okozta.
Mindent felépített, hogy csatlakozzon mint főhős, de végül inkább másként döntött. Azt hiszem meg is ölte. Megijedt, hogy nem fogják kedvelni és megérteni a karakterét és így másként döntött végül.
Erre írta egy fórumozó, hogy Oda megalkotta Ceasar Clown karakterét szinte ugyanazokkal a bűnökkel és kondíciókkal, hogy a mestere előtt tisztelegve ő kiküszöbölje a hibát, amit a mestere elkövetett és megmutassa neki, hogy igen is meglehet kedvelni egy karaktert, akit mindenki utált még a főszereplő gárda is.
A csatlakozása pedig azért csúszik ennyit, mert szintén a mesterének szánva a dolgot ezt a karaktert egy olyan országban akarja a csapathoz adni, ami korban és stílusban megegyezik a Kenshin Edo korával. Nem kell mondani Wano szamurájok országa valszeg teljesen Edo felépítéssel.
Ezért cipeljük annyi ideje őt és ezért van kihangsúlyozva mennyire utálják Namiék meg mindenki.
Nekem semmi közöm ehhez az elmélethez. Nem tőlem ered én is olvastam egy angol fórumon előző rész topicjában. Az interjú hiteles a többi fikció. Mindenesetre nekem nagyon tetszett ezért osztottam meg Jonnal. Miért tett rá ekkora hatást nem tudom. Ennél sokkal jobb érvek vannak mellette. Na mindegy. Részről meg majd holnap írok most meccset nézekxD
Talán azért, mert CC-től függetlenül, a sztori nyomán (mivel a Kenshint nem ismerem) elképzeltem egy lecsúszott, gonosz karaktert, aki a múltja ellenére képes továbblépni, megváltozni, és valami jót cselekedni, úgy, hogy a személyisége, a karaktere önmagában nem változik, és elképzeltem, hogy ez egy elég komoly morális mondanivaló.
És akkor beütött a felismerés, hogy hát ez Ceasarnál is teljesen adott. És valóban, ebből a szemszögből nézve már tényleg minden adott hozzá. A csapatot nem nagyon hagyhatja el, nincs rá lehetőség. Hatalmas poén a karaktere, üdítő színfolt. Van morális potenciál a történetében, annyi történt, hogy eddig nem tudtam elképzelni mentséget a tetteire, most leesett, hogy nem is kell. Van, amire nincs mentség, és a múltat nem lehet mögöttünk hagyni, de képesek lehetünk tovább lépni.
Erős, és adott, hogy régen ellenség volt. Hasznos, mint tudós, és ez később, majd a Világkormány ellen baromi fontos lehet.
Szóval tényleg, minden adott.
És ehhez nekem csak annyi kellett, hogy elképzeltem a Kensin karaktert, és rájöttem, hogy ez nem hülyeség Ceasarnál sem.
Szerk.:
Mindegy, nagyobb feneket kerekítettem neki, mint amilyen jelentősége van, csak gondoltam megosztom veletek Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. Természetesen nem fogok a kardomba dőlni, ha mégsem csatlakozik Ceasar.
Nos véleményem nem sokban tér el a spoiler témába leírtaktól.
Kaptunk két keménynek látszó ellenfelet. A Dzsinn képességére rohadt kíváncsi leszek.
Viszont Pedro vs Oven harccal kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok nem sok esélyt látok Pedro sikerére.
Sanji pedig azért lehurcolt, mert ha jól veszem ki állandóan Puddingot menti, mikor az veszélybe kerül és közben még annak a lövéseit is kerülgeti.
Vinsmoke család egyenesen szánalmas. Judge pedig no komment.
Katakuri fejéből ítélve valami csúnya dolognak kell következnie, de mégis valamiért most először érzem azt, hogy itt már senki nem fog meghalni. Ez kicsit csalódással tölt el, de még van remény Ace is a szabadulása után dobta fel a pacskert.
Brook legendás volt megint
Smoothie mit csinálhat? Az eddigi viselkedése alapján szerintem ő már arra készül, hogy minél kevesebb testvér áldozatba kerüljön a Mama dühkitörése.
Bege is hatalmas forma nem hittem, hogy ilyen szórakoztató karakter lesz belőle Kellemes csalódás.
Amúgy valaki tudja, hogy kinél van a harmadik Kx rakétavető? Bege embereinél van kettő az biztos.
Nami, Carrot és Chopper trio kénytelenek lesznek segíteni a Vinsmoke családon, mert szorul a hurok. Bízom benne, hogy lekötik annyira Perosperoékat, hogy a Germa összeszedje magát. Viszont ezek után sarokba szorulnak és CC yolo módban jön megmenteni őket
Tetszik ez a Nami - Chopper vs Ceasar adok kapok Ideje, hogy kicsit őket fricskázzák meg
Már csak a helyzet iróniája miatt is megmenteti őket Oda, ha van egy csepp esze
Amúgy az ember már csak remélni tud dolgokat, mert megjósolni itt már szinte képtelenség bármit.
Illetve egy dolog garantált. A hype Morgan személyében
Btw most jutott eszembe, hogy régen mindig azt mondtam, hogy CC kikiáltják, majd Mugiwarának és mind a két fél tagadni fogja a dolgot, de a nevük majd teljesen egybe forr. Álmaimba nem hittem, hogy tényleg lesz olyan személy, aki képes erre, de Morgannak meg van hozzá a hatalma
Wow, hát ez.. nem semmi.. én is ledöbbentem, de tényleg minden stimmelne így CC-hez.
Ezúton köszi, hogy beszéltetek róla.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem annyira nem ütött ez a rész. Valahogy nem lepett meg, kb erre számítottam. Jó volt tényleg, de meglepetés nem ért. Max Pudding viselkedése, azt gondoltam jobban magába zuhan és tehetetlenné válik - lásd a mutit.
Alig várom, hogy ellépnek Luffyék, és örül a nagyanyó hogy legalább a láda megvan. Kinyitja, és puff. Ezután pedig egy Mu..gi..wa..raaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nem mondom azt, hogy meggyőztetek, de logikus, amit mondtatok. Én most ott vagyok, hogy sem nem szeretném feltétlen a csapatba, azonban nem is vagyok ellene. Meg van róla a véleményem, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudna megváltozni. Plusz még egy érv a javatokra: ha lesznek új csapattagok, azoknak a közeljövőben kell csatlakozniuk, mert már ígyis annyi mindenről lemaradtak, Kaido legyőzése után én meg esélytelennek tartom, hogy valaki csatlakozna, én nem tudnám teljesértékű tagnak elfogadni. Egy biztos, hogy 1-2 arcon belül kellene már ennek megtörténnie. És itt jön egy hatalmas de! Oda olyan karakterekkel operál, akiknek már volt pár kalandja a Szalmakalaposokkal/Luffyval, ketten is vannak Jinbe és Caesar és ez nem véletlen. Előbbi Impel Down, Marineford, Gyojin sziget és most is itt van, utóbbi, meg kicsit túlzova már majdnem timeskip óta. Szerintem ez az az ok, ami miatt egyik csatlakozása sem lenne elfogathatatlan. Például én Carrotot nem tudnám elfogadni.
Katakuri fejéből ítélve valami csúnya dolognak kell következnie, de mégis valamiért most először érzem azt, hogy itt már senki nem fog meghalni. Ez kicsit csalódással tölt el, de még van remény Ace is a szabadulása után dobta fel a pacskert.
Brook legendás volt megint.
Szerintem itt az lesz a forgatókönyv, mint Water 7-ben, Big Mom és az emberei úgy elverik Luffyékat meg Begééket, mint jég a határt, aztán történik valami, ami nagy felfordulást fog okozni, és a zűrzavart kihasználva fognak Luffyék lelécelni.
Brook meg tényleg legendás ebben az arc-ban, eddig is a kedvenc karaktereim között volt (még a fárasztó önoltásai ellenére is), de amit az elmúlt 10-15 fejezetben leművelt az egészen egyszerűen zseniális.