Számomra pont, hogy lenne. Le kell nyelni ezt a békát, de jelentőségét veszti így az egész téridőszoba, hogy fél-1 nap edzéssel ekkorát fejlődhetnek., mint most Gohan.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Időtér tuti nem lesz,mert Piccolo is kihangsúlyozta,hogy edzésben van régebb idő óta.Ugye C17 is edz mióta parkőr lett.Gondolom Tienél is ki lesz majd hangsúlyozva,hogy edz már pár éve. És a készítők pont azt akarják mondani,h nem 40 óra edzés után lettek ilyen erősek,hanem hosszabb edzés után.Egyedül Gohan meg Buu lesz akinek csak 40 óra alatt lesz fel tuningolva.De mindenki tudja,h mire képes Gohan,Buu meg ugye egy univerzummal egyidős lény,és alapbol ssj2-ssj3 szinten van,egy kis edzéssel lazán bikulhat,ezért is csinálták meg a a Buu részt úgy,h lefogyott és látszodjon,h mennyit erősődőtt....Szal ezt a 40 órát felejtsétek el,ez csak arra van,h Goku összeszedje a bandát.És edzen megint egy kicsit a fiával...Vegitát meg ne írjátok le,igaz nem ő a főszereplő,de tuti ha ki is fog kapni valakitől az Jiren lesz,h látszodjon,h mennyire erős Jiren...de előtte Vegita lever egy csomó ellenfelet.
Sokan elfelejtik, de Gohan nem 40 óra óta edz. Frieza saga óta folyamatosan edz. Black saga ideje alatt is láttuk, hogy keményen edzettek Piccoloval, szóval fizikailag elég jó erőbe került. Nála mentális gondok voltak ami miatt nem tudta előhívni a teljes erejét.
Én már nagyon nagyon várom 2 hét múlva azt a részt De ha Piccolo ellen ennyit javult Gohan mi lesz Gokuval...
Gohan tényleg nem 40 órája edz, de azért honnan is kezdte az edzést. Annyira visszagyengült hogy még ssj-be is alig tudott átváltozni. Onnan hozta fel magát. Csak itt ebben a 40 órában lesz neki igazán nagy ugrása. Ezért is lenne jobb és hitelesebb a tér idő kamra, pláne az ott uralkodó körülmények. (10x gravitáció zord gyorsan változó idő légnyomás stb.) Ja meg hogy az csak 1 év lenne.
De érdeklődve várom hova turbózzák fel.
Én azért bízom a ssjb-ben.
Jaeger, ahhoz képest Dermesztő ellen majdnem barna lett a gatya az erőlködéstől, mire átment egy sima ssj1-be.
Egyesítve 2017.05.01 22:25:43:
Egyébként most jutott eszembe, hogy Goku az azonnali átvitellel vissza tud jönni a ringbe nem? Elvégre ha a ringen kívül kerülnek azonnal leesnek, mert nem működik semmi repülés. Ha az azonnali átvitel itt működhet, akkor talán eljátsszák a készítők ezt a "mentést?
Laszlo222 még mindig nem érted, hogy azóta rengeteget edzett?
Szerintem azzal nincs gond, hogy visszanyerte az Ultimate formáját. Minden attól függ most meddig tolják fel. SSJBlue kizárt dolog mert ahhoz Whis-el kéne edzeni, de az nem fog megtörténni, Trunks-os Rage SSJ is kizárt mivel Piccolo arra tanítja, hogy koncentráljon nem arra, hogy veszítse el a fejét.
De ha Goku Black-et vesszük alapul akkor lehet egy új Super Saiyan szint ahol fehér lenne a haja. De igazából el nem tudom képzelni, hogy Goku meg Gohan mit ért ez a lépjünk túl a határainkon dolog alatt.
Az Ultimate szint az képes arra, hogy minden potenciálodat előhozza, szóval lehet csak annyi történik, hogy azt kimaxolja, de az nagyon erős lesz.
Jaeger. Rengeteget edzett? A Zeno tornán is csak az ssj1-et tudta, a kettőhöz még a Superben abszolút semmi köze nem volt még Gohannak. Dermesztő ellen nagy nehezen átváltozott. Utána rájött, hogy ez elég gyenguska tőle és igen.. elkezdett edzeni. De az edzéssel annyira jutott, hogy utána lazán, megerőltetés nélkül át tudott változni ssj1-be.
Vegitát valóban nagyon háttérbe szorították... Ugyanakkor hosszú ideje nem tudjuk mit csinál, csak hogy pelenkázik néha. De az nem tölti ki a napjait. Az elmúlt időkben edzhetett a gravitációs szobában, de ki tudja, akár lehet ő bement a tér-idő szobába is. És lehet pont ő lesz, aki a legnagyobbat produkálja. És nem is lenne hülyeség, hisz Gohan fejlődését nagyon az arcunkba tolják, mindenki Gohanra van rápörögve. De lehet jön Vegita majd és bamm. Számomra ez lenne a legcsodálatosabb a Dragon Ball-ban.
Gohan SSJ Blue szintjét eleinte én is úgy tartottam, hogy nem lehet rá képes, mivel nem tiszta vérű saiyan. De közben ugyanaz eszembe jutott, amit MegaHun írt, hogy akkor a SSJ God szertartás sem működhetett volna feltehetően. Ugyankkor nem tartom valószínűnek, hogy Gohan eléri, legalábbis nem most a tornán. Az hatalmas ugrás.
Ezt is már kibeszéltük de vágjunk bele újra. Gohan már tudta a tornán is az SSJ2-őt. Azért nem mehetett feljebb mert a méreg még gyorsabban hatott volna, ahogyan Whis utalt is rá.
Ahogy Piccolo is utalt rá a mostani részben eddig fejben Gohan nem volt ott. Azért nem tudott már korábban Ultimate szintet pl. a tornán. De most ezzel a kis training-el meg tanácsokkal helyretette a fejét.
Spoilerek a 90. részhez, aki nem tudja a megjelenő rész címeket annak még nagyobb!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
http://i.imgur.co...
A szöveg:
Witness the father-son showdown! In Dragon Ball Super, after finishing his training, Gohan challenges Gokuu!
Title: Facing the Wall that Must be Overcome! Gokuu VS Gohan
Gohan & Piccolo VS Gokuu and Tenshinhan?!
Through his training with Piccolo, Gohan came to realize that the one he must surpass is his father Gokuu. So he teams up with Piccolo and they take on the duo of Gokuu and Tenshinhan! Facing Gohan, who having finished his training has now obtained unprecedented power, Gokuu will?!
Gohan, surpass your father!!
The method Piccolo pointed out is?!
Through Piccolo's training, both Gohan's power and will were strengthened!
Watch out for Tenshinhan, who fights using peculiar attacks!
His allies are shocked at the change in Gohan!
Gokuu this week: Seeing his son's growth?!
Gokuu is surprised at how Gohan has changed, and cannot hide how elated he is that another powerful ally has appeared. After the team battle, he challenges Gohan to a one on one fight?!
Szóval lesz team fight is, ez nagyon tetszik és lesz külön Goku vs Gohan. Nagy várós ez a 90.rész
)
Már én is számtalanszor írtam, hogy itt a szuperben a legelejét leszámítva felejtősek a szintek. Szóval nincs már 1 vagy 2. szint csak egy ssj van és kész. Következtessen ki mire akar. Pláne a ssjb miatt az is már lassan felejtős.
Vegita meg most babázik. Neki most az edzés igen felejtős. De azért ne nézzük le csak ő a 2. legerősebb a mi csapatunkból. És benne is vannak még lehetőségek.
Nem értem honnan veszitek hogy a Superben nincsenek SSJ szintek.
Pont az előző sagában láttuk Trunks SSJ2-ét,mikor össze mérték az erejüket Gokuval(őis volt SSJ2-ben).
Gohan azért nem használta Farkas koma ellen,mert ahogy már mondták a méreg gyorsabban hatott volna rá,ezért is jegyezte meg Whis valószínűleg,ezzel éreztették hogy Gohan erősebb annál.
Piccolo ellen is szórt villámokat,sztem egyértemű,hogy most is használta,csak Piccolo edzésének hála erősebb mint a sima SSJ2.
Jó a legelején ameddig nem jött a ssjb addig voltak szintek, na meg azért én is írtam még a Trunksoban is akadt (Trunks esetében meg Gokunál ameddig vele harcolt) amúgy nem.
A mostani részben azok a "villámok" ha rendesen megnézi az ember azok csak a zuhogó eső csépjei amik ráesnek a sárga aurára és azon megtörnek. Nem rendes villámok, kisülések.
Ha esetleg akadna is akkor se használják, mert rögtön váltanak a ssjb-be. Meg nem lehet megkülönböztetni hogy az tényleg 1 vagy esetleg 2.
Ugrás a fórumra: |