Akarok egy olyan lila momentumos pólót. *És körben a haját basztatja a lány csillogó szemekkel*
Szerkesztette: Minagi - 2017.04.28. 19:08
Duma topic 14
Aki kimegy, az meg is érdemli ezt az érzést. Valahogy az együttérzés gombom kiakad ennél a kérdésnél, úgy általában mindig.
Nemtom, nekem nem hiányzott az ország, amikor bevonultam a seregbe. Viszont 3 év alatt jobban megszerettem Vietnamot, mint ezt a koszfészket 60 év alatt, szóval amikor porig égettük az országot és dolgunk végeztével leléptünk, nagyon hiányoztak a falvak, Saigon, a tömeges rapelés és a napalm. Idén nyáron Bob haverommal megint vissza kéne mennünk, csak Coelho anynira le van égve megint, hogy biztos nem tudjuk majd elrángatni velünk : ((
Én meg több százezer évet a saját bolygónkon és más planétákon kialakított kolóniáinkban éltem le, és sokkal jobbak voltak ott a sörök, meg kékebb a fű és zöldebb az ég, mint a Földön. De, hát a döntés az döntés. Lesz ez még így se. Mit nekünk egy emberöltő? Úgy elröppen, mint a huzat. Főleg ha valaki rád robbantja a buszmegállót Allah nevében.
Sasha írta:
Aki kimegy, az meg is érdemli ezt az érzést. Valahogy az együttérzés gombom kiakad ennél a kérdésnél, úgy általában mindig.
Én csak az ilyenekért élek, Coelho. Köszönöm a szarkasztikus megjegyzést.
Igazából most 2 Fórum között is ingázok (vagy is két héttel ezelőtt így volt). Az egyiken csak 30-40 éves házas és kevésbé házas pasik vannak - egyedüli nőstény vagyok ott - pár fiatalabb sráccal. A másikon meg 12-30 közötti kislányok és nőcik, néhány éretlenebb kandúrral. Utóbbi már nem annyira érdekes, miután a hasonló korosztályú, érettségi előtt álló moderátorokat a sárgaföldig égettem, hála a szellemi fogyatékosságuknak. Ez eddig oké is volt. Talán ott húztam ki a gyufát mikor minden szabályellenes kommentjüket belinkeltem nekik nyilvánosan, amiért másokat tiltottak, de magukat képtelenek voltak moderálni (- most miért? Tök aktuális volt. Nem is értem, miért tartották jó ötletnek belinkelni a szabályzatot, amit módszeresen szegtek meg ők, s gyakrabban mint sokan mások - csak ugye nekem nagyobb a pofám mint a legtöbb fórumozóé és nem állhattam meg, hogy minden szabályzatbekezdésre ne linkeljek/másoljak legalább két tőlük származó példát).
Utána engem is tiltottak két hétre, mert nem tudtak mit kezdeni az érvekkel (ezzel számos másik Játékost is végleg elűzve a fórumról, mintha azelőtt nem így lett volna). Én meg büntetésből nem fizetek már a szaros játékukra (ami azért szomorú hír nekik, mert eddig több mint száz-kétszázezret kaptak csak tőlem, és az előző vallomások alapján összesen alig költenek rá annyit mások). Megy a sírás a Csapat feléről, hogy menjek vissza. Úgyhogy inkább itt és a másik Fórumon kísértek ahelyett, mert tudom hogy mindenhol szívesen látnak.
(Bár ott 8000 kommentem már volt - és tuti, hogy Lucifer azóta lehagyott.)
Több mint fél éve tolom, annyira nem sok az. Persze elmehetett volna másra is, de tudjuk jól, hogy a pénz vagy így vagy úgy de előbb-utóbb elmegy. Végül is még így is szépen egyenesbe jöttünk a családdal a keresetem mellett.
Sőt, még egy jó hír - bár ki a francot érdekel - hogy sikeresen letettem a napi Pepsit és Fél literes energia italt. Öcsém se olyat kap már, így napi 1k Ft helyett csak 200Ft-ot költünk összesen (ásványvíz meg bírja 2 napig is akár), és a sok szennyet se nyelem le - ami egyrészt meg is látszik (mert a súlytartás helyett fogyni kezdtem / edzek is már 1 hónapja napi rendszerességgel), másrészt jut több pénz egészségesebb ételekre, sikerül változatosabb finomságokat sütni, főzni, ami a közérzetemre is kihat. No meg a többiekére. A hangulat is sokkal jobb itthon.
Mondjuk a gyomrom eléggé összeszűkült, így napi 300 kalóriánál többet nem igen eszek - nehezen is tudnék - , de az járulékos veszteség.
1 palack víz két napig? 300 kalória? Mi ez? Gulág vagy Auschwitz?
Pedig még azt se mondhatom, hogy lekötöm magam, azért nem eszek. Dehogy, annyira unatkozok a meló és házimunka mellett is, hogy egy Játékot kezdtem Magyarra fordítani webfelületen - és még így is unom magam. Képzelheted.
Különben fejben kell döntést hoznod és ez nem annyiból áll, hogy előkapod a naptárat és "Mától fényt eszek". A szervezet tudod milyen. Ha nem sikerül átkapcsolnod, akkor előbb-utóbb úgyis elkapnak a zabarohamok, és ott nincs megállás (nálam ez max. annyit tesz, hogy egy db fasírt helyett kettőt eszek, vagy egy felet. De, persze előfordul, hogy egy nap alatt egy tányérral meg tudok enni valamit összesen). Viszont bizonyos szinten a szervezeted működését is befolyásolni tudod a hozzáállásoddal - nem mágia.
Ugrás a fórumra: |