Bleach részlegben elég keményen bekezdtek a fiúk éjjel a farmolásba. Coelho azóta is confused állapotában vegetál, mint akin transzorbitális lobotómiát végeztek. Csak nem a nyála folyik, hanem a gman és Ishida ellenes propagandája ami elég gyengére sikeredett eddig. xD
Cartnecker írta:
Hogy tetszik-e vagy sem, az releváns, egyelőre nem is foglalkozom vele. Majd pár héten belül a számok alapján meglátjuk, hogy volt-e értelme. Az biztos, hogy habár nekem is szívügyem volt a másik fórum, de a külön regisztráció (és a körülményes fejlesztési lehetőségek) miatt szép csendes halálra volt ítélve. X_X
Azért ezt vegyétek figyelembe. Tegnap leírta Cart, hogy az most nem számít, bár az irreleváns szót kereste, de ez csak kötözködés. Majd meglátjuk mi lesz, kétlem, hogy ha mind eltűnnénk akkor is valahogy vissza lenne állítva a régi fórum. Meg lehet az van most bennük hogy az "új hatás" miatt nem szeretjük ezt és a régit megszoktuk, de sajnos nem, Exkirion ezügyben mindent leírt.
Legalább, hogy kicsit megnyugodjunk ne legyen "fejjel-lefelé" a világ.
Viszont Kuro25 aki kilett bannolva, regisztrált is. XD
Mindenki új lappal kezd Mini, bár az Ayumicsudit ha kibannolják multi miatt az vicces lesz. Mellesleg ezt éjjel gdat is mondta, de neked elnézzük a repostot.
ÓÓÓÓ és x idő után a kommented sem engedi már szerkeszteni! Remek.
Gondoltam kicsit modeálom a hangnemem a korábbi kommentemben így, hogy már picit lenyugodtam, mert egy cseppet elvetettem a súlykot és ha nem feltétlen muszály nem akarok Cart-al se összeveszni, de úgy fest ez nem fog megtörténni. Mindezek ellenére, a lényeg továbbra is áll. Az új forum ezen állapotában nem életképes.
Szerkesztette: Exkirion - 2016.02.28. 10:38
Engem igazából nem zavar ez az egész. Amíg sértetlenül megmarad a régi fórum addig mindegy. Tényleg lehetnek ebben új lehetőségek. Azért remélem, hogy a végrelen privát üzenet vissza lesz állítva az ex fórumisteneknek.
A változástól nem kell félni. Én pont ilyen dühös voltam, mikor a régi db fórum "helyett" lett egy Narutós fórum. Azt kérdeztem magamtól, hogy ezt mégis minek? Ki nézi ez a szart és kit érdekelnek az új emberek, mikor ott vannaka régi király arcok. Most sehol sincsenek a régi király arcok és ti vagytok az új emberek, akiket jobban is szeretek.
Nem lesz ez feltétlenül rossz, csak kicsit bele kell szokni.
[spo]És végre van spoiler gomb. Olyan 5 éve felvetettem és Cart azt mondta hülyeség. [/spo]
Szerk: Kipróbáltam a spoiler gombot és nem működik.
Mondják sokan, hogy fordítva jelennek meg a hsz-ek. Ezen nagyon röhögök. Nekem eddig is így jelentlek meg.
Viszont az elég gáz, hogy leírom a hsz-t és kirak a fórum elejére, vagyis itt és most jelenleg az öröfik oldalra az első helyett, hogy kattintsak azért még egyet. Ezt korrigálni kell.
Ha már itt tartunk. Ez a LIKE-DISLIKE már Ncore-on se tetszett mert jön a sok Jani és elkezd mindenkit random minuszolni csak mert nem tetszik neki a véleménye.
Én mindig kapom a lájkokat a gifjeimre, amikor, valaki föltölt egy denuvos játékot amit 1 órán belül törölnek.