hohohóóó álljunk meg egy pillanatra. elgondolkoztam ezen a BM kit fog követni dolgon:
- Luffyékat követi, mert berágott a kép, a torta és Jinbe miatt. ekkor viszont egy Luffy-BM-Kaido meccs lenne amit utána überelni nagyon nehéz lenne;
- De mi van akkor ha elmegy a Gyogin szigetre, de ott már nem talál senkit? Ugyanis amikor Luffyék indultak Zouról akkor készülődtek a VKra ahol téma lesz a kötlöztetésük a Gyojinoknak. azóta eltelt min. egy hét (Luffyéknak annyi idejükbe telt a Zou-BM szigetcsoport út). HA feljöhetnek a felszínre nyilván időt vesz igénybe, AZONBAN! BMnek is időbe telne oda jutni ráadásul a Tengerészet biztosan tudná BM tervét (anno a Fehérbajusz-Shanks taliról is tudtak azonnal), amire felgyorsítják a kiköltözést?
Így persze BM méég idegesebb lenne, és ki tudja mit csinálna utána.
Nem mehetnek fel a felszínre hiszen a jóslat szerint Luffy okozza Gyojin sziget pusztulását. Mondjuk arról nem szólt a jóslat, hogy Gyojinek is ott lesznek-e, de gondolom, emrt Joy Boy Noája még mindig várja a megváltót. Így ezt kizárnám Bakod.
Ezért volna érdekes, ha Mama oda menne, mert elvileg nem pusztíthatja el. Tehát valaki megállítja
Az viszont lehetséges, hogy a tengerészet esetleg össze ütközzön Mamával, ha a védelmük alá veszik a szigetet.
És mi van akkor, ha Feketeszakállék elfogták Dragont meg Sabót? Akkor Sabótól megszerezhették Luffy vivre kártyáját, és mondjuk épp felé tartanak, hogy elkapják? Luffyék vhogy elmenekülnek Big Momtól, erre megérkezik Feketeszakáll. Ha már épp ott van és látja Mama alaposan meggyengült védelmét és seregét, akkor mi lesz? Big Moméknak annyi. Ha Luffyék most nem intézik el Mamát, akkor Szakállka fogja. A Charlotte családra nincs szükség a további történetben.
Meg azért tegyük fel, hogy Luffyék elmenekülnek, az sem lesz olyan egyszerű dolog. Kizárt, hogy harc nélkül megússzák. A Pedro vs. Tamago nincs befejezve. A Vinsmoke-okat nem láttuk még harcolni. Sanji még nem bizonyított a családjának. Lola is fel fog bukkanni, ha nem most akkor mikor? Esélyes, hogy Jewelry Bonney-nak is van vmi köze Mamához. Rózsaszín haj, ugyanolyan száj, féktelen gyomor, és a gyümiképessége is gyanús, mivel a kora meghatározhatatlan. A tamatebako is most fog kinyílni. Jah, a tamatebako mondjuk jó esély lenne Luffyék menekülésére. Amíg Mama arcába robban, addig lelépnek előle. Ennyi mindent figyelembe véve, hogy várjátok el, hogy BM egészen Kaidóig üldözze Luffyékat? Kizárt.
Kizárt, hogy miután ennyire mélyen megismertük Mamát és a családját más keze által essenek el. Ráadásul mocsok mód sok szövetségest jelent Luffynak. Már előre látom, mikor legyőzi Mamát mennyi gyereke fog sírva fakadni és hitetlenkedni, hogy végre felszabadult.
Hiei szerintem is. És most már az a része -talán- kiesett hogy Pudding venné át a Mama helyét. De szerintem egyikőjük meg se közelíti a szintjét.
De a parancsnokok verhetőnek tűnnek - Crackert már elverte Luffy-, mert szerintem Sanji el tudná verni a hakija miatt Dogtooth-t
Ban írta:
A Charlotte családra nincs szükség a további történetben.
Hát ízlések és pofonok, de én szerintem nagyon is szükség van erre a morbid-beteg családra a történetben. Alig láttunk még valamit belőlük, és ilyen felvezetés után már én is kizártnak (de ha nem is kizártnak, nagyon valószerűtlennek) tartom, hogy Big Mom ne Luffy keze által essen el.
Sanji tök esélytelen Katakuri ellen, azért túlzásokba ne essünk.
És Feketeszakáll miért akarná üldözni Luffyt? A gyümölcse miatt esetleg, de nincs különösebben személyes indoka arra, hogy Luffy után menjen. Az meg kizárt, hogy elkapta volna Dragonékat, teljesen kizárt, a forradalmároknak ennél sokkal nagyobb szerepük kell legyen, és lesz is a történetben.
Én nekem amúgy az jutott eszembe, hogy Luffy azért fogja elpusztítani a Gyojin-szigetet, mert a Világkormány megtagadja tőlük a felszínre jövetelt, mondván, hogy van nekik egy tök jó szigetük. Igen ám, de ha egy kalóz azt teljesen elpusztította, akkor már nincs, és még tetszeleghetnek is az irgalmas szerepében, Luffy pedig lehet a szokásos csendes, eltusolt hős.
Persze ez nem valószínű, hiszen nem hiszem, hogy mostanában Luffy arrafelé menne, most, hogy Kaidou a küszöbön van, máskor meg már nem nagyon lesz releváns, csak így, a Világtalálkozó után lenne az.
Sokkal valószínűbb, hogy a végső nagy háborúban lesz szerepe a szigetnek... de majd meglátjuk.
Amúgy szerintem sem a sziget lesz a Mama első számú célpontja, ha valami, akkor Luffyékat fogja üldözni. Jinbei-el meg személyes ellentéte van... nem biztos (de éppenséggel kinézem belőle én is, de nem biztos), hogy ezt a szigeten akarja majd leverni, sokkal inkább a csapaton. Főleg, hogy valószínűleg még sokkal jobban bele fognak szarni a levesébe (már bocsánat), mint eddig tették, és el fog durranni az agya.
Jon írta:
Amúgy szerintem sem a sziget lesz a Mama első számú célpontja, ha valami, akkor Luffyékat fogja üldözni. Jinbei-el meg személyes ellentéte van... nem biztos (de éppenséggel kinézem belőle én is, de nem biztos), hogy ezt a szigeten akarja majd leverni, sokkal inkább a csapaton. Főleg, hogy valószínűleg még sokkal jobban bele fognak szarni a levesébe (már bocsánat), mint eddig tették, és el fog durranni az agya.
Akkor az egész a Zeff zsarulásnak és a hatalom szónak semmi,de semmi értelme nem volt.Csak akkor lesznek biztonságban Zeff és a többiek,ha Big Mom hatalma elbukik.Ez az egyetlen megoldás és a Luffy szövetség készen áll az 1Yonkora.Mert 2Yonko egyszere vicc kategória lenne.
Mindenesetre még kitartok annál,hogy anyuci hatalma itt fog lezárodni.Ha ez megtörténik,akkor Zeffék biztonságban lesznek.
Most mit mondjak Nem tudom elképzelni, ha meg igen, akkor hatalmas csalódás lesz, nem is a Mama miatt (de miatta is), főleg a családja miatt. De nemsokára úgy is kiderül.
Egyébként az egy kibúvó lenne a Mama vesztére ha az egész szövetség idejönne és elverné a csapatát (BM-et akkor is kicsit irreális bár ha elveszti az eszét és Bege terve bejön....). De nem hinném hogy ideérnének. Bege terve sem tűnik túlságosan életbiztosításnak de az még reálisabb annál.
már bocs!!! De az a Jóslat, az arról szólt, hogy a Lady látott egy vilanást a jövőből, ahol Luffyt látta az égő Gojin szigetnél, vagy valami hasonló volt... erre a villanásra alapozott egy feltevést ami abban merűlt ki, hogy Mugiwara elpusztítja a G.szigetet.. Mint kiderűlt a jóslat Luffy vs. Hoodi harcának egy részlete volt.... azt gondolta annak aminek mondta.... itt nincs semiféle Gojin sziget elpusztzlásról.. de ezt a Gojinok is elismerték!!! Kicsit értelemzétek már az eseményeket.... eltudom képzelni 2-3 nap múlva ebből a jóslat mizériából is valami irtó nagy odaképzelt szitúáció kerekedett volna... !!! pl.: Kaido igazából Luffynak beőltözve ugrált egy fáklyával és egy Gojin sziget táblával a kezeiben ezért hiték azt amit a jóslatról....
nem feltétlen. Oké lehetett abból a csatából jelenet, és így bemutatva hogy Luffy a sorsot is le tudja győzni. A másik eset bármily kicsi is az esélye az, hogy tényleg azért rombolja le hogy felmehessenek. meglátjuk az még messzebb van. előbb ennek az arcnak legyen vége.
Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a jóslat nem tévedett, és igenis Luffy fogja elpusztítani a Gyojin szigetet. Biztosan nem véletlenül hozta be ezt a szálat Oda, és nem véletlenül hangsúlyozta ennyire, még Hodi legyőzése után is.
Egyáltalán nem az derült ki, hogy az a kép az a Hodi harc részlete lett volna. És fogalmam sincs, hogy milyen odaképzelt szituációról beszélt, a csaj sosem tévedett még a jövővel kapcsolatban, nyilván pont most fog )
De mondanék én pár dolgot:
1. Próbálj meg helyesebben, összetett mondatokban írni.
2. Mielőtt leírsz valamit, gondold át.
3. Ha különbözik is a véleményünk, hagyd el a fölényeskedő stílust, mert ha valami, akkor az semmit jót nem hordoz magában.
Ez igaz az előző oldalon lévő hsz-edre is. Mert ha még egyet is értek veled, mint pl. a múltkori témával kapcsolatban (ami már nem is emlékszem, hogy mi volt, talán Jinbei csatlakozása, de igazából mindegy), bicskanyitogató a stílusod.
Egy kis alázat mindenkinek csak jót tesz
helo, tudom nem kapcsolodik a témához de ma néztem az új epizódot és ahogy a manga halad felvetődött bennem egy kérdés. Sok ötletelgetést olvastam arról, hogy itt most valaki "talán" csatlakozik a szalmakalaposokhoz mint pl. Jinbei, Carrot, Cesar stb. Mit gondoltok arról ha Reiju csatlakozna? Volt olyan megjegyzés korábban, hogy a férfi-nő arány nem jó és, hogy olyan szereplő kell aki elég erős, vagy értesült és van benne poén faktor is. Család, személyiség, történet, képesség (ő is szuper ember, technologiát is használ és amit a méreggel csinált), szerintem mind megfelelővé tenné a csatlakozásra. Mit gondoltok?
Valakinek vinnie kell a családot és egyedül ő az, aki erre érdemes. Szóval nem tartom esélyesnek. Jinbe személyében így is kaptunk egy komoly karaktert a csapatba, így még egyre nem hiszem, hogy túl nagy szükség lenne.