Hű de rég használtam már ezt a képet xD
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Duma topic 14
Nem azt akarta, hanem a Pi-re reflektált, hamár a Pi napról volt szó.
És mivel senki sem tudja, hogy pontosan mekkora, ezért "...ba" rá a megfelelő kifejezés
Hoppá, hát... Ishidától nem vártam, hogy ilyen összetett dolgot akart kérdezni. XD
Amúgy nem úgy van, hogy lehetne számolni azt ameddig, csak lehet, mármint a pí pontos összegét? Tehát nincs pontos vége, csak számolod, számolod, aztán ha valaki megdönti az addigi rekordot, ő kerül be a Guiness rekorderek közé, majd pár év múlva jön egy ázsiai kisfiú, aki tovább írja, aztán még egy, meg még egy, és így tovább.
A Pi megközelítőleg pontos értéke:
Aes Sedai írta:
Ha valamit megtanultunk 5-10 év alatt a fórumon, akkor az az, hogy teljesen fölösleges megsértődni azon, ha egy, a többség által érdektelennek talál hszünk reakció nélkül marad. Mert ezen megsértődni semmivel se mozdítja elő az életünket, de legalább jól beégetjük vele saját magunkat.
Boldog 10228. napot az ég alatt, Coelho, legyen veled továbbra is palvinbarbi, az ötvenes kar, meg az erő, és áraszd felénk túlcsorduló bölcsességed még jópár szökőévben, hogy emlékezzen példabeszédeidre fórumfalván meg a nonvirtuális világ labirintusában mindenki, most és mindörökké ámen.
Leírhatom olaszul is, ha gondolod.
Köszi Mini, hogy legalább te hiányolsz és sajnálom, hogy el kell, hogy szomorítsalak, de még az egyetemi bürokrácia sötét árnyákában és a lebbencsleves, a paprikáskrumpli és a pörkölt nagymértékű hiányától szenvedve is életem legjobb döntése volt az utazás és már most szomorú vagyok, hogy májusban haza kell mennem és már nem jövök ide vissza tanulni. Nagyon megszerettem ezt a helyet, még úgy is, hogy néha éhezek .(Bár ma a menzán lazacot ettem ilyen húsos palacsinta tésztata szerű tésztával és forró sajtszósszal nyakonöntve és sok-sok hasábburgonyábval, meg ilyen szószos párolt répával. Szóval nem volt olyan rossz. )
Na és a panaszkodás: Ebben a félévben életemben először nem kapok tanulmányi ösztöndíjat, pedig most van a legjobb átlagom. És hogy miért nem kapok? Mert nem vettem fel választható tárgyat csak minden mást a mintatantervből... nehogy kredittúllépésem legyen, így nem csináltam meg az ösztöndíjhoz szükséges 24 kreditet, csak 23-mat. Pedig most nagyon tejel az egyetem. Írtami is e-mailt a méltányossági miatt, mert azt javasolták, hogy írjak, szurkoljatok, hogy pozitív elbírálásban részesüljek. Elvégre nálunk az Erasmust minden hülye megkapja, mert olyan kevés a jelentkező én pedig lehet nagyképű vagyok, de nem sorolom magam a hülye kategóriába, mégha van is némi kivetnivaló az attidűdömben. Miau!
Valamint ha már itt járok itt is boldog szülcsyt Coelho!
Nikucci írta:
Hoppá, hát... Ishidától nem vártam
Nekünk is csak az eddigiekhez képest fizetnek jól, mert átcsoportosítás történt a pénzügyekben elvileg. És megérdemlünk némi derűt azután ami a sulival lezajlott az elmúlt kb. fél évben. :/ Nem jó érzés mikor egyik pillanatról a másikra egy másik egyetemen találod magad, elégé szívás még mindig elég sok dolog. (Akarom azt a tanulmányit! Megérdemlem! T_T Na de ha nem kapom meg tudom, hogy fasza életem lesz akkor is. Hazamegyek találok egy kibsztt jó melót, amit imádni fogok és teljes mértékben megtalálom benne magamat, amiben megtudom valósítani magamat. Valamint írok egy zseniális diplomamunkát, amit megkönnyez az összes tanár. Így lesz!)
Amit kérdezni akartam: Miért gáz? Nálatok hogyan működik?
Ugrás a fórumra: |