Nem azon van a hangsúly hogy ki mennyit poénkodik...hanem hogy mindenkinek megvan a saját úgymond retardáltsága amin nevetni lehet.Az általad kizártak közül Zoro pl a rossz tájékozódó képességével,Robin a morbidságával,Nami a kapzsiságával,Sanji a perverzségével adja a poénokat.
Mint mondtam bírom Jinbeit de neki nincs ilyen tulajdonsága,legalábbis szerintem.Elfogadom én hogy csatlakozik és nem is bánom de ilyen szempontból akkor sem illik annyira a csapatba jelenleg.Persze a történet során ő is kaphat valamit ha úgymond jobban megismeri az ember őt a hétköznapokban.
Jack szerintem nem Gyojin lesz, hanem fél-Gyojin. 3 okból mondom ezt. Egyrészt nem használt Gyojin karatét, másrészt nem volt egyetlen egy Gyojin beosztottja sem.
Jack pont az egyik legérdesebb karakter a Opnál,mert 2 külön faj leszármazottja.Ami ritkaság az Opnál.
Kaido és Avalo fajáról nem tudok sokat,de gondolom egy átlagos embernél sokkal erősebb.
Minkek vs Jack küzdelemről 3-4napot nem látunk. Csak a csata elejét és a végét látuk.Korai még leírni,hogy nem használta.
Már nagyon várom a visszatérését.
beeng írta:
Choppert meg nem szeretném listázni mert a Monster formáját egyszerűen nem tudom hová tenni.
Nyugodtan egy Gear4 féle szinthez hasonlítható.Timeskip előtt ő volt az egyetlen,aki képes volt Sentomaru ellen harcolni.Ami nagy szó.
Gear4 és Monster 2technika nagyon hasonlítanak . Choppernek még nem sikerült megtanulnia a Hakit.De remélem a mostani arcnál sikerül.
Ha mind2 elsajátítania,akkor később változni fog az erőviszony.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.21. 14:40
Felixgotrek közben reagált helyettem. Minden tag defektes. Nami pénzéhes, gyáva és alul öltözött. Franky és Brook önmagában egy vicc nem is kell részletezni. Chopper hiszékeny, gyáva és ha megdicsérik gyökérkedik. Zoro eltéved állandóan és mindig levágna mindent, ami hátráltatja még a saját végtagjait is. Sani perverz és nőfaló ráadásul Zoroval nonstop egymás vérét szívják. Robin mindig mindenben a legrosszabbat látja és thriller-horror fan.
Hol van ilyen tulajdonsága Jinbenek? Nincs neki egy üres apa szerepet betöltő karakter, aki ahogy mondtad az ízlésemnek teljesen nulla. Nem tudom elképzelni, hogy szórakoztató tudna lenni hétről hétre a One Piece végig.
Sőt egy idő után már inkább idegesítő lesz.
Sokkal jobb lett volna Luffy legfőbb szövetségesének Law a jobb keze Jinbe meg a bal.
Ha mindenképp akart egy Gyojin a csapatba miért nem alkotott egy izgalmasabb karaktert. Vagy csinálta olyanra Jinbet.
------------szerkeszt----------------
Amúgy, ha Mama túl éli ezt az arcot, akkor mi lesz a Gyojin szigettel? Ha Zeffért aggódtatok, akkor most pánikba is eshettek.
------------szerkeszt-----------------
Ha a vk találkozón most megegyezik a Shirahoshi delegáció a Vk-val elvileg a tengerészek védelme alákerül a sziget. Elég durva lenne, ha Mama oda rongyolna és szembe találná magát a tengerészettel. Ez az egy mentőöve lehet a szigetnek vagy épp ez lesz a veszte
Hiei adjunk egy esélyt Jinbének is. Law is felengedett valamennyire és rajta is már látszottak az arcban a jelek. kiderül.
A szigettel igazad van. az arc elején emiatt is hittem hogy legyőzik. Most még mindig kételyek közt vagyok (ami csak azt erősíti meg hogy ezaz arc marha izgalmas) de nem hiném hogy a Mamát meghatná hogy a tengerészet bevédi....
Viszont az is lehet hogy Luffy sokkal jobban felidegesítette (nem is szólva Brookról aki a képet is eltörte) így szerintem ha túl is éli ezt, Luffyék után megy eszeveszett tempóban.
Úgy vélem a szigettel nem lesz semmi, mivel Jinbe kiállta a Mama próbáját. Jinbe tartotta magát a döntéséhez, az élete helyett a kilépést választotta amikor Big Mom feltette neki a kérdést. Az már a vénasszony hibája, hogy nem volt képes behajtani a lelket/élethosszt. Szerintem ezzel az ügy lezárva.
Az is lehet, hogy a Mama külön kezeli a dolgokat. Mindaddig okés egy sziget amíg szállítja neki az édességeket.
Más a "beosztottak" kérdése és más az üzlet.
Felixgotrek közben reagált helyettem. Minden tag defektes. Nami pénzéhes, gyáva és alul öltözött. Franky és Brook önmagában egy vicc nem is kell részletezni. Chopper hiszékeny, gyáva és ha megdicsérik gyökérkedik. Zoro eltéved állandóan és mindig levágna mindent, ami hátráltatja még a saját végtagjait is. Sani perverz és nőfaló ráadásul Zoroval nonstop egymás vérét szívják. Robin mindig mindenben a legrosszabbat látja és thriller-horror fan.
Ez nem jelent semmit. Lenne a csapatban egy Gyo-jin,aki az víz alatt remek támogatás lenne a csapatnak.Erős,okos és hűséges a barátaihoz és nagyon sokat tud az újvilágról. A csapatban már mindenki várja Jinbei csatlakozását és most hivatalosan is kilépett a Big Momtól.
Majd kiderül mi lesz.Már nagyon várom 10 tagként mint apa xD .
Jinbei szerepe mi lesz?Ő lesz az apa vagy testőr xD A probléma megoldva
dungeonlord, néha tényleg azt hiszem, hogy mi két teljesen különböző OP-t nézünk. Nem fogok érvelni, mert emlékeim szerint valaki más már leírta, hogy miért is óriási abszurdum akár csak összehasonlítani is Chopper formáját a G4-el. De azért azt leírnám, hogy szerintem rohadt nagy illúzióba vagy a monster formával kapcsolatban, szimplán összekevered a méretet az erővel, ami nyilván két különböző dolog. De teljesen lényegtelen, mert ha még erőbe össze is lehetne vetni, amit egyébként biztosan nem lehet, de tegyük fel, akkor gyorsaságba már biztosan nem, és gondolom mondani sem kell, hogy egy lomha tulokkal mit csinálná Luffy gyorsasága.. Még a kezét se emelné fel, és már feküdne is. Egyébként imádom Choppert, de azért na!
Paidion írta:
dungeonlord, néha tényleg azt hiszem, hogy mi két teljesen különböző OP-t nézünk. Nem fogok érvelni, mert emlékeim szerint valaki más már leírta, hogy miért is óriási abszurdum akár csak összehasonlítani is Chopper formáját a G4-el.
Jogos,de részben nem.Miért?
Mind2 technika fizikai erőt és állóképességet biztosít(Tank) és mind2 technikát csak kis időre tudják használni.
Timeskip elött Enies lobbynál az egyik cp9 tagot könnyedén elverte és Kalifa támadása semmit se értek Chopper ellen.
Sabaody Arcnál Sentomaru kiröhögte Luffyt,de Chopper erejét elismerte és képes volt Sentomaru ellen harcolni.Csak nem bírta irányítani.
Timeskip után sikerült irányítása alá vonni a Monster formát,de még nem tudja tökéletes használni a végső formáját.Jó pl a 3perces idő.
Elismerem,hogy per pill Gear 4 erősebb a haki miatt és gyorsabb.De ha sikerül a hakit elsajátítania és tökéletes írányitani a formáját.Akkor egy nap rohadt op lesz .
Az én személyes véleményem .Nagyon sok lehetőséget látok a monster és a többi formájában.
Legnagyobb probléma,hogy timeskip után még nem harcolt komolyan.Csak védekezett.
Majd egy élet-halál 1vs1 kiderül,hogy per pill milyen erős Chopper.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.21. 20:34
Hozzászólva egyébként a Jinbei túl komoly a csapatba témához, már amióta az Újvilágba betették a lábukat érzékelhető, hogy lassan ideje komolyan venni a dolgokat ez főleg Zoro megjegyzésénél lett kifejtve rögtön az első Arcban amikor elsőre azért csak kikapott egy CCtől Luffy. Ennek a komolyságnak mond gyökeresen ellent amit most csinálnak: egy besurranó csapattal, ami nem éppen a legerősebb tagokat tartalmazza, már már nyíltan szembeszáll egy Yonkoval, és nem Luffyn fog múlni hogy nem kell majd szembenéznie most Mamaval mert ő tuti már most azonnal nekimenne. Ezért kell szerintem egy kis komolyság lassan a csapatba és talán pont ezt fogja képviselni Jinbei. Lehet vitatkozni azon hogy ez ellentmond a csapat szellemiségével, de szerintem bőven be fog tudni illeszkedni és nem sokat tudunk még a múltjáról, nem igazán tudjuk milyen a hétköznapokban nakamák között. És az vitathatatlan hogy erős karakter.
Arról nem is beszélve hogy a Mama Börtönében mikor kiszabadította Luffyékat sokkal lazább volt mint eddig bármikor. Csak annyi hogy ha komolynak kell lenni, ő azt is tudja. Innen 2 út létezik:
- ő is ellazul és emiatt illik majd be a csapatba;
- ilyen marad és ezzel effektíve segít a csapatnak (azaz ebben az esetben is jó hogy velük van).
Oky, még annyival egészítenélek ki, hogy a csapat kalandjaihoz, folyton hozzátartoznak ezek a nehéz helyzetek. Amibe folyton folyvást belekeverik maguk. Továbbá, Luffy kijelentette, hogy nem akar most megküzdeni BigMommal, ő csak Sanjiért jött. (Most meg Sanji családjáért.)
De egyet értek, Zoro is elég szép dorgálást adott. Tényleg nem szabad elfelejteni, hogy ez az újvilág. Itt már nem lehet random ész nélkül bárhová bevagdalózni (persze Luffy-nak ezután is menni fog) de pl.: Jinbei szervezte le most is a Begével való szövetségük. Ami eléggé megdobta az esélyeiket.
Hát, pedig Big Mom pont annak a típusnak látszik, aki kegyetlenül megrekteli a Gyojin szigetet, ha Jinbe nem hal meg.
Meg is lesz az ára Jinbe árulásának, ha nem lenne az elég nevetséges volna az Új világra nézve, amit ugye állításotok szerint komolyan kell venni.
Jelenállás szerint pedig nem sok módja van, annak ,hogy megvédjék a szigetet hiszen féllábbal már a Kaidou elleni háború megy a háttérben.
Rohadtul kíváncsi leszek mit lép Mama az egyetlen esélynek azt látom, hogy a saját emberei végezzenek vele, mert Katakuri gyakorlatilag majdnem one shotolta Luffy-t, ha Jinbe nem menti meg már vége lenne.
Brookra is nehéz idők várnak Már teljesen megjósolhatatlan mi sül ki ebből az egészből.
Amondó vagyok, hogy inkább már annak örülhetünk, ha Chopper nem lesz harcképtelen a Monster forma után, a haki a mostani arc végénél esélytelen nála. Eleve Usoppnál most kezdett csak előjönni a haki és nála is örülhetünk, ha a következő történetszálban előrehalad valami. Bár a Kaidou elleni harcnál már biztos, hogy valamennyire elsajátítja. Am a G4-et és a monster formát szerintem is felesleges összehasonlítani, ha jól emlékszem még a topic elején lerészleteztem meg linkeltem is, hogy azért eléggé van különbség a két technika pusztító ereje között. Ha már valamivel párhuzamba akarjuk állítani, akkor már inkább a G3, talán oda lőhető be a pusztító erő is (bár ha Luffy hakit használ szerintem erősebb) és az is, hogy régen Luffy is úgymond "harcképtelen" volt egy ideig a használata után, meg ugye mindkettőnek van valamennyi időkorlátja is.
Hát még ha nem is feltétlen one shotolta volna, de ha nem lép közbe Jinbe Luffy tényleg rossz állapotban lenne. Innen is látszik, hogy még van mit fejlődniük és nem nagyon fognak kiállni Mama ellen és, hogy majd kénytelenek lesznek menekülni, csak még az a kérdés, hogy jutnak ki innen. Bár mondjuk olyan szempontból nem aggódok, hogy már a Cracker elleni küzdelemnél is elég látványos volt a fejlődés Dressrosához képest.