Nem lett, mert a csók a pecsét erre. Amíg az nem történik meg hivatalosan nem az. Viszont, ami késik nem múlik.
One Piece manga
beeng írta:
(Jó, zárócsók még nem volt, de akkor is)
Ez nem jó kép, ez egyenesen zseniális
Egyébként valószínűleg egy ideig még nem lesz itt Sanji és Pudding között házasság, ha együtt is maradnak (amit nagyon, NAGYON remélek), szerintem csak a végén lesznek majd házasok. De ez már akkor is egy elköteleződést jelent, és baromi izgalmas lenne látni egy elkötelezett Sanjit.
És ja, valószínűleg Brulee képességének van korlátja, mert ahogy mondtad beeng, ez túl overpower lenne. Csak azért gondoltam bele, mert az erdőben Luffynak egyenlő ellenfelei voltak a Luffyk ( xD) egy ideig. De valószínűleg tényleg csak figyelemelterelés lesz.
Mostmár hála nektek nagyon várom a fejezetet
Jon írta:
Ez nem jó kép, ez egyenesen zseniális
Jon írta:
Az utolsó mondatod puszta találgatás, nem is érdemes rá szót pazarolni, de ha mindenki a hakijáról (és itt elsősorban a király akaratára gondolnak, ez is biztos) ismeri, akkor egészen biztos, hogy Shanks brutális hakival rendelkezik, olyannal, ami annyira közismert, hogy Whitebeard (meg a tisztjei) is figyelmeztette a csapatát.
Nem láttunk még Shanksnál erősebb hakit, az biztos..
Jon írta:
Azért a Cracker vs Luffynál nagyon jól kombinálta Oda a hakit és a képességet. Nem találkoztunk még olyan emberrel, aki ellen Luffy tehetetlen volt, márpedig itt a G4 nélkül teljesen tehetetlen volt. A G4 pedig a hakiját és a képességét ötvözi zseniálisan. Egyszerűen az a kombináció már képes volt felvenni a harcot Cracker ellen, mert csak az képviselt elég pusztító erőt.
Nem hiszem, hogy a haki fontosabb lenne a képességnél, a kettő egyformán lehet fontos, ill. embertől függ a dolog, nem lehet általánosítani. Az biztos, hogy Luffynál (meg Crackernél is, amúgy) baromi fontos a képesség, de önmagában a képességükkel nem mennének sokra, erős haki nélkül.
Ugyanmár, esélytelen, hogy G4 nélkül harcoljon most már Luffy a komoly ellenfelek ellen. Lehet akármilyen erős hakid, ha nincs elég pusztító erőd, akkor tehetetlen vagy ilyen ellenfelek ellen. És Luffynak csak G4-ben van jelenleg elég ereje arra, hogy felvegye ezekkel az emberekkel a versenyt.
De figyelj, pont most beszélgetünk arról, hogy a haki és a képesség egyformán fontos (de legalábbis hogy mindkettő fontos). Shanksnek elég valószínű, hogy nincs képessége, ellenben a hakija olyan erős, hogy mindenki összeszarta magát tőle, aki találkozott vele.
Nekem ennyi bőven elég, nem hiszem, hogy látunk nála erősebb haki használót. Erősebb embert viszont szinte biztos, nem azt mondom.
De majd ha mégis jön, akkor jön, jelenleg az általunk ismert legerősebb haki használó a világban Shanks.
Jon írta:
Shanksnek elég valószínű, hogy nincs képessége, ellenben a hakija olyan erős, hogy mindenki összeszarta magát tőle, aki találkozott vele.
Új fejezet. Szőke Namival a borítón.
A vége a spoilerben sokkal ütősebbnek hatott kár érte. Azt hittem Brook badass pózban áll majd az elpusztított kép mellett.
Így összességében nem lett olyan jó, mint amire számítottam. Jinbe tényleg olyan, mint aki megakar halni Kíváncsian várom mi lesz most, hogy Mama beragel.
Megfogadtam Hiei tanácsát, bár úgymond részben rá is vagyok kényszerítve, hisz a szerdai napom eleve hosszú, mikor este lenne időm, akkor se tudnám megnézni a spoilereket, hisz a net a koliba 0-hoz konvergál. Ellenkező esetben nem hiszem, hogy így lenne. Bár elég rossz szokásnak tartom, hogy megnézem, FT-nél már leálltam vele, mert egy idő után elég élvezhetetlen volt úgy a manga olvasás.
Szerencsére megint eseménydús volt a fejezet, nekem bejött olajozott volt a tempó.
http://readms.net...63/4193/15
Még mindig egyre jobban az az érzésem, hogy Sanji fogja feltartani Katakurit, nagyon adná ha ellene harcolna. Bár nem hiszem, hogy annyira komoly harcok lesznek, de a Pedro Tamago küzdelemnek már illene eldőlni. Az meglepett, hogy Katakuri logia.
http://readms.net...63/4193/18
Nekem már Jinbe megjelenése óta az az érzésem, hogy "megakar halni", azonban nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Már most előre látom milyen cikkek fognak megjelenni ezután, Morgans egyértelműen nem fogja tartani a száját, sőt még a reakciói alapján még tesz is rá pár lapáttal, kinézem belőle, hogy felnagyítja a dolgokat. Az nagyon adná ha a Reverien futna be a nagy hír, hogy Luffyék összetűztek Big Mommal.
Amúgy rajtam kívül senki sem szeretné Jinbet a csapatba? Hogy váltott ki belőletek ilyen gyűlöletet? Nekem minden egyes megjelenésével erősebb a meggyőződésem, hogy ő kell ide.
http://readms.net...63/4193/20
A végén Brook jelenete kissé wtf-re sikerült. Mondjuk nem is nagyon tudott volna ebből epic jelenetet létrehozni, de ezt a Luffys álarcot nem tudtam hovatenni.
http://readms.net...863/4193/7
Amúgy újraolvasás után feltűnt, hogy alul ő is kiugrott még az elején.
Mindenesetre nekem bejött a fejezet, a következőben már Vito és Gotti is akcióba lendülhet. Kétségtelen, hogy befog sülni a terv, már csak az a kérdés, hogy mivel.
Egyáltalán nem utálom sőt szeretem a karakterét, de a mai fejezetig egy kiemelkedő pillanata nem volt és ez után se hiszem, hogy túl sok lenne. Egyszerűen nincs semmi a karakterében nem szórakoztató ahhoz, hogy tag legyen.
Inkább lehúzza csapatot ahelyett, hogy pluszt adna neki. Nem akarom a csapatba látni, mert hétről hétre csak foglalná a helyet. Túl komoly Szalmakalaposnak. Szép meg jó az elhatározottsága, de ezzel meg az erejével ki is fújt a karaktere.
Bár azért az eremet nem vágom fel, ha csatlakozik. Megsértődni se fogok rajta az idő meg eldönti igazam volt-e vagy sem.
Ugrás a fórumra: |