Régi és új sorozatok kibeszélője ^^
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Helló-Lehet hülyeséget krdezek de amit ma felraktatok az az első évad folytatása?vagy valami külön történet?Nost kezdem el le szeddni és hogy mire számitsak
geszta írta:
Időben ugyanakkor játszódik, mint az előző, de mint mondtad, ez Aiz és a Loki família szemszögéből van/lesz,
Legnagyobb probléma az alap Danmachi animnél,hogy nagyobb hangsúlyt kapott harem . Legfontosabb jelenetek,mint pl Freya,Bell 2.rész utáni haragja,sok vér és danmachi durva jeleneteit mind kivágták.
Elismerem,hogy nagyon szép animáció és nagyon jó ostokat kapott,de a feldolgozás és a kivételezés nagyon rossz. Nem szarokhoz sorolhatom,de nem is legjobbakhoz. Ha valamiben picit csalódtam,akkor ebben.
Nagyon jó története van és ez a görög mitológia különösen bejön.Csak ne csináljanak belőle egy idétlen harem animét.
Új kezdet. Na nézzük milyen lesz végül a lényeg benne.
Amúgy mi baj a hárem animékkel? Őszintén nem értem.Attól hogy ilyen lehet még jó az anime. NA meg hogy főleg ha nem tetszik valakinek pedig tudja hogy olyan miért erőlteti? Tudjuk milyen ezért is nézzük sokan.
Nem tudom követni a gondolatmenetet...
A DanMachi egyértelműen hárem, ha tiszta románc és hárem közül kellene műfajt választani hozzá. És nem ezek az elemek váltak az első szezon hátrányára, hanem elsősorban az adaptációs tempó, mert 5 kötetet dolgoztak fel 12 részben, a 4. kötetet gyakorlatilag teljesen átugorva, pedig Naaza még szerepet is kapott Miach mellett az OP-ben, végül egy sor szövege nem volt, csak állt és magában sírt, hogy a rendező így álmodta meg az animét.
A Sword Oratoria is gyors tempóban kezdett, de működött, mert szépen megcsinálták a párhuzamot a DanMachi elejével. A manga változathoz képest ennyi kihagyás még belefér, főleg úgy, hogy a manga még jelentősen ki is egészíti a novelt. Bízom benne, hogy a folytatás hasonlóan jó lesz.
Ó, egyébként történt egy csere a seiyuuknél: Riveria hangját eddig Taneda Risa adta, ő viszont valamilyen betegség kezelésének érdekében szünetet tart. Helyette Kawasumi Ayako vette át a szerepet, alias Saber, és meg kell mondjam, telitalálat.
Bastian írta:
Nem tudom követni a gondolatmenetet...
A DanMachi egyértelműen hárem, ha tiszta románc és hárem közül kellene műfajt választani hozzá..
dungeonlord írta:
Harem elem van,de nem azon fekszik a hangsúly. Sokkal sötétebb és véresebb és pont ezért követem a mangát.
Ezeket a sötétebb részeket mint kivágták és egy picivel több harem elemet raktak bele.
Remélem Aiz mangában benne lesznek az alap Danmachi kivágott jelenetei
dungeonlord írta:
Harem elem van,de nem azon fekszik a hangsúly. Sokkal sötétebb és véresebb és pont ezért követem a mangát.
Ezeket a sötétebb részeket mint kivágták és egy picivel több harem elemet raktak bele.
Remélem Aiz mangában benne lesznek az alap Danmachi kivágott jelenetei
Gondolkodok, de nem igazán rémlik olyan jelenet, ami anime eredeti és kimondottan csak a hárem hatást akarja fokozni.
Ugrás a fórumra: |