Boldog születésnapot, Gdat klón.
Egyébként ha a szülinapotok is egy napra esne, már sose hinném el, hogy nem valami kamufelhasználó vagy.
Duma topic 14
És ő az, aki ugye elméletileg intelligensebb Slane-nél. Komolyan 10 év fórumtörténelmének ez volt a leghajmeresztőbb kijelentése eddig.
Syzy lángja lehet már kihunyt, de a szelleme elküldte nekem a legkirályabb képregényt, amit az elmúlt napokban láttam:
http://9gag.com/g...
Saphira írta:
Syzy lángja lehet már kihunyt, de a szelleme elküldte nekem a legkirályabb képregényt, amit az elmúlt napokban láttam:
http://9gag.com/g...
Nem feltétlenül Starkok, csak az északiak. Az ő jelszavuk volt a north remembers végig.
A Lannisterek azóta sem tudtak minket meghódítani, bár a Boltonok (csehek? lengyelek?) úgyis elárulnak minket és megszerzik a központi hatalmat, aztán jön egy csomó orosz bevándorló. De legalább nem Dany az arabjaival.
Coelho írta:
Igen, 28 évesen egy nyúllal él egy Palvinbarbi-mentes unalmas városban; van egy semmire sem jó diplomája, amivel max. a mekibe mehet; ülve simán eléri bármelyik szekrény legfelső polcát és közel sincsenek 50-es karjai (valószínűleg nem is lesznek); nem tud csajozni és kicsi a farka; kb. 18 évesnek néz ki és ennek megfelelően nem képes szakállat növeszteni; csak gdat miatt kedvelik páran a fórumon, akinek az árnyékában él évek óta; nem bírja a piát és egy 50 kilós csaj is az asztal alá inná koktélokkal; a fiatalkora egy jelentős részét végigkockulta (ja, azt ugye nem csak ő ); még mindig szereti a Dragon Ballt és gyerekként abból tanult meg olyan dolgokat, amiket normális emberek alapból tudnak; farmolásban éli ki magát és a nagyvilág elől egy fantáziátlan Coelho-profil mögé rejtőzik (ami már 2 éve sem volt vicces)
"Here, tell these people something they don't know about me." B)
De azért köszi a köszöntést!
Gdat88 írta:
Mondjuk ez azért irreális. Az oroszok nem jönnek.
Megnéztem az US fórumot, mert emlegette vki. Durva milyen kihalt. Mi lehet az oka, hogy mi egy évtizede töretlenül toljuk már?
Nikucci írta:
meg a pí világnapja is ma van.
Saphira írta:
Amúgy, milyen előnnyel jár az ismerőslét fórumon?
Minagi írta:Nemár, mikor? Most miért nem raksz ki egyet az Én topicba? Új fórum, jelen arc. Nananaaaaaaa
Ugrás a fórumra: |