Én simán el tudom képzelni, hogy C17 örökbefogadta Ubb-ot.... Jó húzás lenne sztem.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Eléggé megzavarták az erőskálát ezzel a c17-es küzdelemmel, az igaz. A mai rész után nehéz eldönteni, hogy most mennyire erős is a blue. De ezek csak fillerek, annyira komolyan nem veszem őket. Goku sem vette szerintem vérkomolyra. Amúgy szerintem attól, hogy blue. az nem jelent azonnali erőnövekedést. A blue egy technika inkább, mint egy forma. Bér a jelleghetességei kétségkívül formára utalnak ugyan.... Szőval ez egy technika arra, hogy az erejét miliméterről miliméterre be tudja osztani. Nincs elszivárgó ki a használata során, de ebből nem adódik az, hogy törvényszerűen erősebb lesz a használatakor. Szerintem akár még a ssj3-szintjére is simán lemegy.
Kicsit az az érzésem, hogy a Toriyama nem igazán akar konkrét határokat a a blue-nak, mert akkor az alkotói szabadsága is elveszne.
Elkezdték kicsit kiegyenlíteni az erőviszonyokat. Szerintem nem baj, még mindig tartom magamat ahhoz, hogy már dögunalom volt a Goku + Vegeta a legerősebb mindig minden körülmények között. C17 az elmúlt majdnem 1 évtizedben nagyon megerősödhetett, nem kell ide különleges szoba, vagy 100X-os gravitáció. Ahogy védte a természetet és nem gyilkolt egyfajta KI kontrollt kellet alkalmaznia, legyen erős, de ne pusztítson, lehet ez is annyira jó edzés, mint a gravitációs vagy akármilyen edzésforma. Én még mindig remélem, ezegyszer nem Goku-n, vagy Vegetan fog múlni a világ sorsa!
KingBradley írta:
Abba bele se gondoltok, semmi gond ablue val, No17 lehet eredendően ennyire erős?
Nincs itt semmi zavar....
C17 se volt erősebb annó C18-nél. Ők pedig csak egy erős ssj1-el értek fel. Mint írva is volt Cell elnyelte C17 és C18-at pusz a saját ereje sem volt elég egy ssj2-höz.
Mára már Gokuéknak szinte olyan erősnek kell lenniük mint akkor ssj1-ben. Mindíg is utáltam a szorzós megoldást, na de aki hisz is benne akkor mennyivel is erősebbek akkor most Gokuék az akkorinál?
Az ssjb forma meg egyértelműen sokkal magasabb mint a ssj3. Akármennyire is erőkontroll beosztó módszert használnak.
Az meg hogy Dermesztő mit ért el 4 hónap alatt nos jobban belegondolva hatalmas hülyeség. Szerintem csak azért volt az mert be akarták építeni a 2. Szuperes muviet is a sorozatba. és Muvienak még tán elmegy mert kell az erős ellenfél viszont sorozatba szerintem hülyeség. Gondoljunk már bele dermesztő folytatja még az edzést 1 évig és túltesz a pusztítás istenén? Na most el komoly elképzelés? Na ne szórakozzanak már.
Az eddigi részek nagyon jók voltak abból a szempontból hogy mutatták hiába sokkal erősebb Goku bárkinél szabályok miatt és taktikával összedolgozással lehet esélyük győzni. Eddig tökéletes felépítés volt. Erre jön ez a rész és eldob lényegében minden eddigit. itt már már azt láttunk hogy C17 felér egy ssjb-vel. Na ez megint csak hihetetlen hiába fogta viszza magát Goku de mondva volt C17 is visszafogta magát. Meg hogy Gokunak nem volt elég a ssj forma akkor csak erősebb isteni szintre válthatott.
Na ez megint nem jó mert eltörli az ssjb eddigi eredményeit nagyságát. Mintha már semmit se érne. Semmi baj azzal hogy C17 megerősödött na de ne már ennyire. Ellentmond az eddigi elvinek miszerint nem csak az erő számít.
Ha már így gondolkozunk akkor mi van már C17 erősebb mint Gohan vagy Buu???
Az a baj Goku5, hogy ezek a "taktikával lehet esélyük győzni" is csak légből kapott feltételezés a rajongóktól. De kérdem én, mégis milyen taktika alkalmazható Jiren ellen? Hogy ne csak mindig Hit-el példálózzak.
Toppo mondta, hogy Goku (és Vegita) egy szinten van vele. Jiren pedig jóval erősebb és simán nyer - Toppo szavaiból ez könnyen lejött.
Ebből adódóan képzelj egy Jiren vs komplett 7es univerzum harcot. 10 vs 1. Számítani fog e ez valamit? Semmit. Jiren percek alatt végigveri az egész bandát. Szimplán azért, mert hatalmas a szintkülönbség.
KidBuu vs Goku, Vegita esetében is ketten voltak, adott volt a taktikai lehetőség, mégis az erőfölénye miatt a szart is kiverte Buu mindkettőből.
Én pedig csak egy megoldást látok, az vagy valami ultimate kaioken (ha Toyi nem akar szintlépést). Vagy ha akar, akkor az ultimate sem lesz elég, aztán jön a szintlépés. A végén pedig erőből megnyeri Goku. Ezt az egyet tudom elképzelni.
Szerintem kicsit hülyeség lenne mind Toriyama, mind a Toei részéről ,hogy az egész felvezetésben azt hangoztatják, hogy milyen fontos lesz a taktika, aztán mégis csak agyatlan fightok lennének. Még ha csak egyszer említették volna egy félmondatban, akkor lehet semmi jelentősége nem lenne, de minden egyes részben kiemelik, hogy ez ilyen többet ésszel, mint erővel tournament lesz.
Ez egy olyan arc lesz (elméletileg), ahol a erőben gyengébb karakterek is megmutathatják mire képesek, utána úgyis megint jön valami nagyon erős ember és átmegy saiyan showba.
goku5 írta:
Az meg hogy Dermesztő mit ért el 4 hónap alatt nos jobban belegondolva hatalmas hülyeség. Szerintem csak azért volt az mert be akarták építeni a 2. Szuperes muviet is a sorozatba. és Muvienak még tán elmegy mert kell az erős ellenfél viszont sorozatba szerintem hülyeség. Gondoljunk már bele dermesztő folytatja még az edzést 1 évig és túltesz a pusztítás istenén? Na most el komoly elképzelés? Na ne szórakozzanak már.
Ez pedig egyátalán nem igaz,mivel a "szarráverés" után Vegeta ötlete alapján,Goku alkalmazta az óriás rasengant,és csak ezért tudták megverni Kid Buut,persze Gohan is elpicsázta volna valszeg,de azmeg milyen lett vna már.laszlo222 írta:
KidBuu vs Goku, Vegita esetében is ketten voltak, adott volt a taktikai lehetőség, mégis az erőfölénye miatt a szart is kiverte Buu mindkettőből.
Ezt már én is sokkal korábban írtam, hogy a taktika fontos, de azért egy kicsi ringet és azt a hatalma pályáról más lesz kilökni valakit. Biztos fontos lesz a taktika és az összedolgozás de azért oda is bőven kell majd erő. Mert így max a gyengék csak az időt tudják húzni a gyengébbek közül felvenni velük a küzdelmet.
A gyengébekkel majd el tudnak harcolgatni meg kiestetni egymást de az igazi végjáték a nagy harcosok ellen (között) megy majd.
Viszont mint írtam nekem az nagy bajom hogy C17 túl erősre állítják be! Már irracionálisan erősre Gokuékhoz képest.
shrek11 Buu ellen felváltva harcoltak, nem taktikázva pláne nem együtt.
A bazi nagy rasengan meg Genki Damanak hívják.
goku5 írta:
Mindíg is utáltam a szorzós megoldást, na de aki hisz is benne akkor mennyivel is erősebbek akkor most Gokuék az akkorinál?
----
Ha már így gondolkozunk akkor mi van már C17 erősebb mint Gohan vagy Buu???
http://images.wik..._power.png
Ez az egyik manga fejezet végén van. Lehetséges lenne, hogy feloldották a limitet és úgy tudott ennyire megerősödni? Vagy az is lehet, hogy Toriyama ezt már rég elfelejtette.
goku5 írta:shrek11 Buu ellen felváltva harcoltak, nem taktikázva pláne nem együtt.
A bazi nagy rasengan meg Genki Damanak hívják.
Ugrás a fórumra: |