Boldog születésnapot, Gdat klón.
Egyébként ha a szülinapotok is egy napra esne, már sose hinném el, hogy nem valami kamufelhasználó vagy.
Duma topic 14
És ő az, aki ugye elméletileg intelligensebb Slane-nél. Komolyan 10 év fórumtörténelmének ez volt a leghajmeresztőbb kijelentése eddig.
Syzy lángja lehet már kihunyt, de a szelleme elküldte nekem a legkirályabb képregényt, amit az elmúlt napokban láttam:
http://9gag.com/g...
Saphira írta:
Syzy lángja lehet már kihunyt, de a szelleme elküldte nekem a legkirályabb képregényt, amit az elmúlt napokban láttam:
http://9gag.com/g...
Nem feltétlenül Starkok, csak az északiak. Az ő jelszavuk volt a north remembers végig.
A Lannisterek azóta sem tudtak minket meghódítani, bár a Boltonok (csehek? lengyelek?) úgyis elárulnak minket és megszerzik a központi hatalmat, aztán jön egy csomó orosz bevándorló. De legalább nem Dany az arabjaival.
Coelho írta:
Igen, 28 évesen egy nyúllal él egy Palvinbarbi-mentes unalmas városban; van egy semmire sem jó diplomája, amivel max. a mekibe mehet; ülve simán eléri bármelyik szekrény legfelső polcát és közel sincsenek 50-es karjai (valószínűleg nem is lesznek); nem tud csajozni és kicsi a farka; kb. 18 évesnek néz ki és ennek megfelelően nem képes szakállat növeszteni; csak gdat miatt kedvelik páran a fórumon, akinek az árnyékában él évek óta; nem bírja a piát és egy 50 kilós csaj is az asztal alá inná koktélokkal; a fiatalkora egy jelentős részét végigkockulta (ja, azt ugye nem csak ő); még mindig szereti a Dragon Ballt és gyerekként abból tanult meg olyan dolgokat, amiket normális emberek alapból tudnak; farmolásban éli ki magát és a nagyvilág elől egy fantáziátlan Coelho-profil mögé rejtőzik (ami már 2 éve sem volt vicces)
"Here, tell these people something they don't know about me." B)
De azért köszi a köszöntést!![]()
Gdat88 írta:
Mondjuk ez azért irreális.Az oroszok nem jönnek.
Megnéztem az US fórumot, mert emlegette vki. Durva milyen kihalt. Mi lehet az oka, hogy mi egy évtizede töretlenül toljuk már?
Nikucci írta:
meg a pí világnapja is ma van.
Saphira írta:
Amúgy, milyen előnnyel jár az ismerőslét fórumon?
Minagi írta:Nemár, mikor? Most miért nem raksz ki egyet az Én topicba? Új fórum, jelen arc. Nananaaaaaaa
Ugrás a fórumra: |