Én azon lepődtem meg, h lehet unalmas a wow? Egy játéknak sincs ekkora történelme, játékélménye, közössége.
Ami a legdurvább, hogy fogalmad sincs milyen játék ez, de azért benyőgöd h biztos szar. Ne gyere a "4 perces" dumával, mert azaz idő egyik játékra sem elég, h kiismerd nemhogy a wowra.
Akit érdekel itt a leírás hogyan lehet a Riddler's Mind-Worm mountot beszerezni kb egy órás rohangálás után http://imgur.com/... . Elég rusnya egy jószág nem is csoda hogy ingyen adják .
Csóri Gabesz, nem hiszem hogy rosszindulatból írta. Egy öregebbi generációhoz tartozik, szerintem nincs tisztába vele, hogy a mai napig frissítik a játékot. Ennyi az egész.
Öregebbik generáció? Kérlek, ez nem kifogás. Főleg úgy nem, hogy rengeteg 30-40-50 + éves játszik a játékkal.
Ha nem a rosszaindulatát akarta kifejezni, oké, csak akkor máshogy kellett volna fogalmaznia/ kifejeznie magát.
Csóri Gabesz, nem hiszem hogy rosszindulatból írta. Egy öregebbi generációhoz tartozik, szerintem nincs tisztába vele, hogy a mai napig frissítik a játékot. Ennyi az egész.
Figyelj az lehet, de attól nem hiszem hogy ezt ilyen hangnemben kellett volna ideírni. Számomra nagyon rosszul jött le....
Én is kiszedtem tegnap ezt a Mind Wormot és nekem tetszik +1 mount XD Viszont nem tudok rájönni mit éri meg farmolni idő-gold arányban
Valszeg azt se tudja milyen játék ez, és elég gáz úgy ítélni valamit (vagy valakit), ha nem is ismered vagy próbáltad.
Első sorban azért Wowoznak sokan,mert régen sokat szereték a Wacraft 1-2-3játékot és hát volt egy bizonyos idő,ahol sokan kockultak. Így alakult ki a Wowos élet xD.Egy élmény volt Illidan és Arthas hatalmát felépíteni és utána pedig lerombolni az egészet. Amikor megöltem Illidant és Arthas a Lich kingnél,akkor ott ért véget a Warcraft 3 nálam.
Azóta pedig jött a munka,más játék,haverok és nem volt elég időm Wowozni.Így Cata előtt letöröltem a Wowot.
Már nem Wowozok,de a történetet folyamatosan követem,mert a kedvenc Fantasy világom.
Na persze annak hiába magyarázom ezt,aki sose Warcraftozott.Így nem fogja megérteni xD
Röviden ennyi Gabesz^^.
Erre elfelejtettem reagálni. Hogy hogyan lehet a Reins of the Azure Water Strider mountot megszerezni.
Ez egy Panda mount amit Krasarang Wilds-en lehet megszerezni. Repülj ide: http://www.wowhea.../nat-pagle és beszélj Nat Pagle-val. Ő elindítja a questeket. Exaltednek kell lenni The Anglers-sel, ez azt jelenti, hogy ott a kis pecázó közösségben napi 3 questet tudsz megcsinálni. 1 quest 500 reput add, ha revered leszel, akkor tudod növelni ezzel a repu mennyiséget, így reveredtől már 1000 reput kapsz / quest, így ha megcsinálod mind a 3-at naponta, akkor napi 3000 repu/nap.
Ha Darkmoon Faire van akkor meg ugyan csak tudod növelni a repu mennyiséget a körhintával, ha felszállsz rá. Elég hamar össze lehet szedni a mountot egyébként.
Ha ezekre rákattintasz, mutatja, pontosan térképpel, hogy hova kell repülnöd, és hol találod. Minden linken 4 tekercset van amit meg kell találnod. Kicsit kell repülgetned.
Nem tudom fel jössz-e, vagy valaki, de ha szeretitek a peteket gyűjteni, van egy ilyen "játék" lehetőség, vasárnapig. Katt ide
Gratulálok a legendaryhoz. Én most egy hónapja hanyagolom a wow-ot, Patch 2.5 után egy nappal járt le az accountom, és gondoltam kicsit hanyagolom, sok időmet elveszi, így majd júniusban vizsgaidőszak után vissza megyek tutira mert Midsummer Fire Festival-on részt akaork venni. Mindig véletlenül kihagyom, pedig nagyon megszeretném szerezni már ezt a fejest: http://www.wowhea...e-festival
Én meg ha összejön az állás akkor pont attól fogom hanyagolni a wowot és leredukálni heti 1-2 órára a játékidőt.
A hétvégén meglett a harmadik 110es karakterem és még mindig nem tudom eldönteni, hogy maci dudu legyen vagy nelf (resto XD )
Fejlődés alatt próbáltam mindkettőt és hatásos volt a maci is. Jó cd alatt halhatatlanná vált kb. És volt h egyedül trasheltem ki mert a party az nos másfele ment el
Edit: nagyon szeretem ha ilyen klassz a net, hogy aztán a vége az lesz, hogy alaphelyzetbe kerül a kapcsolat és 2x küldi el ugyanazt Sorry.
Edit2.: úúúú az a fejes kell. Na ezt tuti meg fogom csinálni köszi.
BrainBox szedd ki a pandán a csatornafedelet na jó így csak mi hívjuk de fentebb Minagi leírta hogy hogy kell. Igaz én egész délután repkedtem de megérte.
A héten timewalking van szóval ki tudom gearelni a kis dudum tankra nagyon jól jött most ez a time walking ráadásul Wotlk-s.
Igen? Nekem tök gyorsan ment. Bár anno mikor fejlődtem, már akkor találtam tekercseket random amiket kiszedtem, lehet ezt a plusz időt nem számoltam bele. xD
A repkedés elvitte az időm nagyon. Főleg hogy kb a végén jöhettem volna rá, hogy előbb útvonaltervet kellett volna rá készíteni hogy megyénként csináljam ... akkor meg már mindegy volt így oda-vissza repültem.