Egy hozzászólást nem a figyorfejek töltenek meg tartalommal. Az viszont elég rosszul néz ki, amikor egy alapból 2 sort sem elérő hsz a 3 sor magasságú vigyorfejek miatt 6-7 sor lesz... :(
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
Egyébként, miért kell ennyi fej? Azon kívül, hogy aranyos és mulatságos elsőre, úgy is azt kellene megtanulnia az embereknek, hogy írásban próbálják kifejezni érzéseiket, nem pedig 1000 fajta smileyval.
Hozzá teszem, zabálni valók amiket itachi01 linkelt, csak emlékszem egyszer volt fórumon vagy az oldalon pl.: Narutos smiley és azon kívül, hogy sok gyerek csak szét offolta vele a hsz-ét, nem sok értelme volt.
Szerintem a smileyk pont hogy az érzelmek kifejezését segítik. Vannak olyan dolgok amikre a szó kevés, vagy nem elég nyomatékos, nem elég kifejező az érzéseinkhez. Az pedig, hogy valaki ezt hogyan használja, őt minősíti (tehát ahogy írtad, még gyerek).
Én például nagyon szeretem a smileykat ebben az arctalan világban. Feldobja valaki írását - ha jól használja! -.
Szavazásos topicot hogyan lehet nyitni? 2 hete még volt valamilyen lehetőség rá, de most nem találom.
Illetve a szabályzat után, vagy új témába vissza lehetne hozni a "Trollok jó ha tudják" részt. Az aranyat ér
aton14 írta:
Szavazásos topicot hogyan lehet nyitni? 2 hete még volt valamilyen lehetőség rá, de most nem találom.
A szavazásnyitási lehetőség visszakerült az alábbi főkategóriákhoz:
Cartnecker írta:
A szavazásnyitási lehetőség visszakerült az alábbi főkategóriákhoz:
Szavazást nyitni a főkategórián belül az "Új téma" és legalul a "Szavazás létrehozása (ha nem kell hagyd üresen)" lehetőségnél lehet.
Cartnecker írta:
Egyszerre csak 1 dologra lehet szavazatot leadni.
Az első hozzászólást szerkesztve tudod a választási lehetőségeket a későbbiek folyamán módosítani, újakat hozzáadni, esetlegesen törölni.
Ugrás a fórumra: |