Hát pedig ez elég valószínű,mivel Hit gyenge pontja ha erősebb tőle az ellenfele,akkor nem hat rá az időugrás,és Hit kb teljes erejében lévő Blue Vegeta szint lehet,szóval erőben Toppo és Jiren megverheti,meg még kitudja kinek milyen ereje lesz a sok univerzumból.laszlo222 írta:
KingBradley, pont ezért is várom a tornát, hogy erre választ kapjak. Elképzelni nem tudom, hogy egy Hit időugrás ellen mégis hogyan hatna akármilyen taktika, egy No18, Buu, Gohan kaliberektől. Miközben Vegitát is pár ütésből intézte el.
Pontosan. Lehet elfogult is vagyok mert nekem nagyon tetszik a karaktere,de ha már valaki lenyomja Gokun kívül,akkor remélem logikus és trükkös megoldásai lesznek Hit két extrafasza technikájára..
Itt arra gondolok,hogy reményeim szerint nem azzal akarnak plusz kreditet adni Jirennek vagy akárkinek,hogy egy laza mozdulattal leveri Hit-et és ezzel máris be lehet tőle szarni.
Ezzel a "legtápabb harcosok kivernek mindenkit a ringből"taktikával meg egy baj van,amire úgylátom senki nem gondol,hogy minden "nagynak" lehet(és sztem lesz is) egy hasonló kaliberű ellenfele,és akkor már a kicsikkel nem igazán tudnak foglalkozni,nekik el kell foglalniuk magukat a többi gyengébbel.
Mert pl Hitnek hiába tartana fél mp-be kiütni a nagyját,neki ottlesz ellenfélnek egy Toppo,Vegeta,Jiren vagy Goku és nem igazán tud majd mással foglalkozni.
Pl ez a Jirenes példa már most azért bukó egyből,mert Goku már az első pillanattól őt fogja keresni,mert tudja milyen erős,és küzdeni akar ellene,szóval ő biztos hogy először Gokuval fog összefutni.laszlo222 írta:
Az a baj, hogy sokan arra számítanak, hogy mindenki hozzá hasonló erejű harcost kap. Simán lehet, hogy Jiren az első pillanatban megtalálja Rosit, aztán repíti is ringből a playboy villába.
Pláne ha univerzumonként egybe tesznek ki mindenkit a pályára,egy Goku vagy Gohan nem fogja hagyni hogy egy vele egyszintű harcos kiüsse mellőle az öreget. XD Ez elképzelhetetlen.
Szerkesztette: shrek11 - 2017.04.09. 17:57