Én örülnék neki ha C17-et felhoznák egy olyan szintre kb mint Buu nem azért de nagyon bíróm a karakterét és nagyon keveset szerepelt eddig a Zben remelem itt fontos szerepe lesz
Egyesítve 2017.04.09 12:25:19:
Amugy a döntőt én ugy kepzelném el, hogy Goku és Vegita és Toppo és Jiren (és az igazán tökéletes még az lenne, hogy Hit és Caba vagy valaki mas aki hasonlo erőt képvisel mint az előzőek)
Erőben senki sincs Goku felett a 7. univerzumban , ez egyértelmű, attól nem kell félni. Szerintem ezzel annyit akarnak mutatni, hogy mindenki erősödött, Buu is edz, Krillin is fejlődött és c17 is erősebb, mint volt. Ettől függetlenül ugyanúgy kikapnának Gokutól rendes 1v1-ben.
Amit viszont nem értek ,hogy nagyon trainingel meg készül mindnenki, de 37 óra alatt tényleg el lehet érni valami eredményt? Nekem inkább ez a fura.
37óra alatt inkább mentálisan gyúrnak rá ami eléggé sokat jelent buunál is hogy ha komolyan veszi akkor veszélyes többiekre is igaz
goku azért változik át ssj kékbe mert c17 ereje ssj2 körül lehet már és nem utolsó sorba mondták már jó sokan meg kell őt győzni róla hogy menjen.
opening és ending változni fog mig a torna el nem kezdődik addig meg marad.
Én örülnék neki ha C17-et felhoznák egy olyan szintre kb mint Buu nem azért de nagyon bíróm a karakterét és nagyon keveset szerepelt eddig a Zben remelem itt fontos szerepe lesz
Nemhinném hogy nagyon fontos szerepe lenne,de pár évtized után végre látjuk a C17 vs Gokut,ugye anno feltett szándéka volt kinyírni,meg azért is létezett,nem jött össze,úgyhogy majd most...ez a mostani harc pikantériája.
Egyébként ha már szóba jött a csapatmunka,biztos hogy a tesójával jól össze tudnak majd dolgozni,ők tuti erősek lesznek párban,ahogy a Krillin-Gohan-Piccolo 3 as is,és bár sokan mondják ebből a szempontból gyengének Gokut,azért ne felejtsük el hogy ő is sokat edzett anno Gohannal,Krillinnel,Piccolóval,Vegeta viszont tényleg gyenge láncszemnek tűnik,tuti azért kap majd ki.
Mellesleg Goku és Vegeta sokszor ugyan kényszeresen és néha véletlenül de összedolgoztak elég emlékezni néhány nagy filmre vagy a Buu Sagara ahol végig összedolgoztak
Hát a canon sztoriban azért ez nem sokszor volt így,Buu sagába egyedül akkor "dolgoztak össze",mikor potaráztak,amúgy állandóan 1v1eztek,vegeta nem az a fajta,anno is Raditz meg Nappa csak azé' voltak,hogy a gyengékkel szemben ne kelljen megmozdulni,hameg kikaptak mehettek a lecsóba. xD
Szerkesztette: shrek11 - 2017.04.09. 13:00
Hát én azért nem hinném hogy C17 ssj2-nél erősebb lenne. És azért ha erősebb lesz az azért kicsit túlzás lenne szerintem.
Amúgy én nem igen emlékszem hogy valaha is összedolgozott volna Goku és Vegita. Ők max egymás mellet egymást váltva harcoltak míg a másik pihent. Viszont össze ne igen dolgoztak.
Amúgy elég késői megfigyelés, de milyen feministák már a DB készítői!
Pl a mi univerzumunkból hány nő lesz a 10-ből? hát 1! És ahogy nézem máshol se lesz túl nagy a női harcosok száma.
És persze a 12 pusztítás isten közül csak 1 nő van.
Whis mondta is, hogy Beerussal is felveszik a versenyt ha ketten összedolgoznak.
De ugye már ezt az összedolgozást félig ellőtték Vegettoval.
Egyesítve 2017.04.09 13:27:50:
Az a véleményem srácok, hogy még mindig azt mondom, a taktika másodlagos a nyers erővel szemben.
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy a kék annyira erős, hogy Vegitához, Gokuhoz a résztvevők 90-95%a hozzá sem tudna érni. Legyen bármekkora powerup-ja Bubunak, akkor se tudná megkarcolni sem a kék Vegitát.
Lehet, hogy önfejű Vegita, de mint mondtam, alapjáraton a résztvevők 90-95%a hozzá sem tudna érni. Ezek a top harcosok percek alatt ki tudják szelektálni a résztvevők háromnegyedét, legyen ellenük bármilyen taktika.
Hit, Toppo, Jiren, Goku és Vegita. Ez az ötös emelkedik ki egyenlőre. Kérdés, hogy a többi univerzumban lesz-e 1-1 kisebb Boss, aki felveszi a versenyt Vegitával, de a főboss egyértelműen Jiren lesz.
Egyesítve 2017.04.09 13:40:38:
Goku és Vegita előrevetített összedolgozását is csak Jiren ellen érzem. Ő nem hiszem, hogy nagyon össze lenne szokva a Büszke Osztaggal. Említette is most Toppo, hogy egy másik bolygón edz. Őt annak a harcosnak nézem, mint amikor a kisiskolások háborúznak és az egyik az állóháború közepette hívja Klitschko bátyót, hogy gyere tegyél rendet.
Toppo vs Goku harcából lejött, hogy Toppo kb Vegitával lehet egálban, hiszen mindketten egy kicsivel maradnak el Gokutól.
De Toppo említette, hogyha Goku vele kb egálban van, akkor Jiren ellen totál esélytelen.
Vagyis én úgy számolom, hogy Hit fog akciózni akár Toppo ellen, akit Jiren könnyen megver. A végén pedig marad egy Vegita - Goku vs Jiren. Mint ahogy a Z-ben is KidBuu vs Goku-Vegita volt az istenek bolygóján.
Jiren végül kiüti Vegitát, aztán Goku valamit alkot.
Hogy lenne másodlagos a taktika?
Gondolj bele: No. 18 közbeavatkozása az összelövéskor. Buu elterelése, és Goku kiütése a képzeletbeli ringből.
Az egész torna lényege, h a nyers erő nem sokat ér egy jól megszervezett, csoportos harcban.
KingBradley, pont ezért is várom a tornát, hogy erre választ kapjak. Elképzelni nem tudom, hogy egy Hit időugrás ellen mégis hogyan hatna akármilyen taktika, egy No18, Buu, Gohan kaliberektől. Miközben Vegitát is pár ütésből intézte el.
a csaj Broly tök egyértelmű, hogy a 6-os univerzumból fog jönni, mit keresne ő a 11-es univerzumban.. azért mert Broly őrült volt nem feltétlen azt jelenti, hogy a csaj is az lesz, elvégre Broly-t csecsemő korában kidobták a világűrbe amikor felrobbant a Vegeta bolygó+ ha jól emlékszem előtte még késsel is megszúrták, még szép hogy egy elvetemült volt.. de hamarosan úgy is kiderül
Tetszett ez az új ending (bár lehet csak nekem új), valahogy aggódó volt, Bulmás - Vegitás rész valahogy olyan vészjóslónak tűnik nekem, de valahogy az egész ending hangulata ilyen.
Ez a Jierin ez nekem kicsit Piccolót juttatja mindig eszembe, ő szokott úgy ülve meditálni...
Piccolo- Gohan újra edzésbe lendül, simán lehetne amúgy ezt a felkészülési időt több részre tenni még, élvezhető lenne... lehet meg is csinálják. Igazából ebből a 38 órából vagy mennyi van hátra annyi részt hoznak ki amennyit akarnak, akár 10-et is.
Én valahgoy egyre jobban azt érzem, hogy ezen a tornán nem Goku lesz a középpontban, hanem mindenki más... Gokut most valahogy ellőtték az elmúlt részekben, a technikáit is erejét is megmutatták, mintha most valahogy kimaxolták volna őt, és jönnek a többiek a porondra. Én az öreg teknősre leszek kíváncsi még nagyon.
Hát igen ezekből a részből kiderül milyen fontos a taktika meg hogy nem feltétlenül az erősebb győz.
Na de azért sokat számít majd itt az erő az biztos!
Na meg azért egy nagy különbséget ne feledjünk az eddig látott felmérők és a bajnokság között! Az pedig a ring nagysága!!!!! Meglepni az ellenfelet és kiütni egy kisebb ringből könnyebb mint egy hatalmasból, és mint látjuk igen monumentális lesz a ring. Abból pedig sokkal nehezebb lesz kiütni bárkit is. Ha csak nem vagy a legszélén. (oda meg gondolom emiatt inkább nem mennek a harcosok)
KingBradley, pont ezért is várom a tornát, hogy erre választ kapjak. Elképzelni nem tudom, hogy egy Hit időugrás ellen mégis hogyan hatna akármilyen taktika, egy No18, Buu, Gohan kaliberektől. Miközben Vegitát is pár ütésből intézte el.
Pontosan. Lehet elfogult is vagyok mert nekem nagyon tetszik a karaktere,de ha már valaki lenyomja Gokun kívül,akkor remélem logikus és trükkös megoldásai lesznek Hit két extrafasza technikájára..
Itt arra gondolok,hogy reményeim szerint nem azzal akarnak plusz kreditet adni Jirennek vagy akárkinek,hogy egy laza mozdulattal leveri Hit-et és ezzel máris be lehet tőle szarni.
Hát én azért nem hinném hogy C17 ssj2-nél erősebb lenne. És azért ha erősebb lesz az azért kicsit túlzás lenne szerintem.
Amúgy én nem igen emlékszem hogy valaha is összedolgozott volna Goku és Vegita. Ők max egymás mellet egymást váltva harcoltak míg a másik pihent. Viszont össze ne igen dolgoztak.
Amúgy elég késői megfigyelés, de milyen feministák már a DB készítői!
Pl a mi univerzumunkból hány nő lesz a 10-ből? hát 1! És ahogy nézem máshol se lesz túl nagy a női harcosok száma.
És persze a 12 pusztítás isten közül csak 1 nő van.
Nem emlékszel, hogy Goku és Vegita valaha is összedolgoztak? Hát a potarás fúzió mi? Attól nagyobb összedolgozást szerintem nem is lehet megvalósítani, és Vegitának abban még az is közrejátszik, hogy nem csak összedolgoznak, hanem közös testbe is kell kerülnie Gokuval, ami szerintem mindentől jobban sérti a büszkeségét. A készítők meg pont hogy nem feministák, hanem hímsoviniszták, mármint ha a te szemszögedből nézzük. Én meg minden hímsovinizmus nélkül mondom, hogy nem a nők dolga a harc és az irányítás.
"A túl sok fantázia elveszti a valóságot, a túl sok remény üresnek tűnhet."
Az se biztos, hogy Hit tudja majd használni az idő megállító technikáját, mert akkor egymaga elintéz a 70 emberből 60-at egy fél perc alatt. A World of Void egy nagy semmi, még nem tudjuk a tulajdonságait. Mindenesetre Hitnek elég nagy szívás lesz ez a torna, mert nem tudja használni a gyilkos technikáit, amiben a legjobb. Plusz ha az idő függő technikáira sem számíthat, nem igazán lesz jelentősége a karakterének.
Faiden, az is lehet, hogy ez az üresség tere még jobban felerősíti Hit időugrását. Népszerű karakter, elég genyóság lenne a készítőktől, ha kiírnák rögtön az elején.
Pontosan Kurosawa. Lehet itt bármilyen taktikát használni, a legnagyobbak az első 5-10 percben kérdés nélkül bedarálnak legalább 60 harcost.
És ezért nagy WTF kérdés nekem ez. Jiren vagy Toppo is kiver 70 harcosból legalább 50et pár perc alatt. Lehet itt taktikázni, de én arra számítok, hogy Tensinék nem fognak 5 percnél többet tölteni a ringben.
Az a baj, hogy sokan arra számítanak, hogy mindenki hozzá hasonló erejű harcost kap. Simán lehet, hogy Jiren az első pillanatban megtalálja Rosit, aztán repíti is ringből a playboy villába.
Elvégre ha a végén akarunk egy Goku vs Jiren final harcot, akkor az ne az utolsó 5 percben legyen már. (Vagy lesz egy hosszabbítás, amit felvázoltam a múlthéten) (Vagy egy Dermesztő féle 5 perc)