Olvastam olyan teóriát, hogy Kawaki egy mesterségesen megalkotott ember, Naruto és Sasuke génjeiből. Persze ki az aki ilyet csinálna? Orochimarura nagy az esély, de lehet egy ismeretlen személy is. Ez a "Gaara gyereke" teória egy nagy hülyeség, mert nem lehet egy normál shinobinak olyan ereje, hogy legyőzze egész Konohat Narutoval és Sasukeval az élen. És akkor még nem beszéltem Kakashiról, Tsunaderól, Ino-Shika-Cho trióról, akik nyilván nem nézték tétlenül a pusztítás. Úgyhogy szerintem Kawaki körül nagy lesz majd a kavarás, valószínűleg a modernizált technika tehet majd mindenről. Nem véletlenül mondja az elején, hogy a shinobik ideje lejárt. Nyilván ki akarja törölni az egyetlen olyan jelentős dolgot, ami még megmaradt a "régi" világból. Tehát ő a modern világ szülötte, azzal az egyetlen céllal létrehozva, hogy eltörölje a shinobi falvakat.
Mindenkinek kell egy rivális akivel versenyezni lehet hogy előrébb jusson! És ez így a legjobb. Nem pedig csak magunk és mások kedvéért. Így a rivalizálás miatt jobban mehet a fejlődés!
Amúgy akkor már adjuk össze Borutot és Saradát és jöhet Kaguya újjászületése is a vérek keveredése miatt!
Az hogy ki is a rejtélyes ellenfél még igen korai kavarni vele! Mikor jöhet ő még az animében. Még a mangában is messze van.
Amúgy meg éz még nem biztos hogy Narutó halott! Ezt csak feltételezzük a beszélgetésből! Sasukéról meg egy szó sem esik szóval őt meg pláne ne keverjük még bele hogy meghalt volna.
Nyilán nem hal meg mindenki, de ezt senki nem állította. Viszont Naruto halála egy jó húzás lehetne, a legdrámaibb pillanat a Boruto animében (egy kiváló aláfestő zenével), szóval szerintem kihagyhatatlan. Még ha nem is Kawaki öli meg, de remélem mindenképpen bekövetkezik.
Az is lehet, hogy nem Kawaki rombolta le konohát, hanem mások is lehettek. Inkább valami juubi féle nagy dög lehet vagy valami más,aki bijuu bombákat képes lőni ezerrel. Meg ameddig nem tudjuk,hogy a tetkók mire képesek kár azon gondolkodni,hogy a két ászt hogyan győzték le.
A mangában Sasuke azt mondja,hogy momoshiki és a társa egy figyelmeztetés csak. Vagyis Kaguya nem attól kettőtől félt,hanem valami/ki mástól.
Tehát a titokzatos ötsutsuki alien kálnról biztos még szerepelni fognak.
Nagyon érdekel mindenkit mi történhetett, de erre nagyon nagyon sokáig nem lesz válasz. Kitudja, hány évig fog tartani mig Boruto felnő? Szerintem elég sokáig. Minimum 2-3 év. Szóval várhatunk még jó sokáig.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Na az biztos hogy ha tetszik a népnek (és gondolom tetszeni fog) akkor ezt is húzzák majd mint a rétest! Szóval ez a csata se mostanában lesz. Sőt nem is biztos hogy ebben az évtizedben.
Hát Narutó meg a halál? Nem is tudom. Nem ő a főszereplő na de akkor is belőle indul ki minden. Az inkább az elvárható hogy Narutó szépen megöregszik Hinatával és büszkén nézi ahogy a fia erősebb lesz nála és átveszi a védelmet.
Az valahogy nekem nem elképzelhető hogy Narutótól a szokásos Borutó karjaiban lévő halál előtti búcsúzást haljunk tőle. Hogy milyen büszke meg stb miközben csupa vér meg a többi. Na ez szerintem kizárt.
Vagy túléli vagy hirtelen hal meg. Tőle mint eddigi hőstől a többi kizárt. De majd meglátjuk.
De legalább nagy valószínűséggel itt fogunk választ kapni pár Narutóból kimarat kérdésre. Pl Kaguyára meg hogy honnan jött meg a többi.
Nyilán nem hal meg mindenki, de ezt senki nem állította. Viszont Naruto halála egy jó húzás lehetne, a legdrámaibb pillanat a Boruto animében (egy kiváló aláfestő zenével), szóval szerintem kihagyhatatlan. Még ha nem is Kawaki öli meg, de remélem mindenképpen bekövetkezik.
Na az biztos hogy ha tetszik a népnek (és gondolom tetszeni fog) akkor ezt is húzzák majd mint a rétest! Szóval ez a csata se mostanában lesz. Sőt nem is biztos hogy ebben az évtizedben.
Hát Narutó meg a halál? Nem is tudom. Nem ő a főszereplő na de akkor is belőle indul ki minden. Az inkább az elvárható hogy Narutó szépen megöregszik Hinatával és büszkén nézi ahogy a fia erősebb lesz nála és átveszi a védelmet.
Az valahogy nekem nem elképzelhető hogy Narutótól a szokásos Borutó karjaiban lévő halál előtti búcsúzást haljunk tőle. Hogy milyen büszke meg stb miközben csupa vér meg a többi. Na ez szerintem kizárt.
Vagy túléli vagy hirtelen hal meg. Tőle mint eddigi hőstől a többi kizárt. De majd meglátjuk.
De legalább nagy valószínűséggel itt fogunk választ kapni pár Narutóból kimarat kérdésre. Pl Kaguyára meg hogy honnan jött meg a többi.
Ezt akár én is írhattam volna.
Szerkesztette: luthienlovemagic - 2017.04.09. 13:56
Ja ja ahogy az előttem író is írta. Borutó Sasuke tanítványa. Tőle kaphatott tanúlhatott sok mindent.
Az áthúzott fejpánt az Sasukéé! Ő adta Borutónak a Moveiban mielőtt átmentek a másik világba.
A szem meg ha tényleg Byakugan Vagy tenseigan akkor az Hinata miatt jön! Csak az ő fia!
A fejpántos rész tényleg, de régen volt már az a movie.
A dojutsuval kapcsolatban meg persze egyértelmű, hogy kitől ered, viszont az a feltevés, kérdés az az előzetesre utalt ahol ott a művi beavatkozásra utaló heg. S ezért feltételezhető, hogy az biza az egyik rokonából lett átoperálva és hát drámaiság szempontjából sajnos pont Himawari lenne az ideális donor .
goku5 írta:A tetkók meg szerintem a tenyerén lévő jel aktiválásával jön elő.
Tehát a tetkók olyanok, mint az átokpecsét.
---
Szóba került még a hozzászólásokban, hogy nem igazán okés Boruto apjához való hozzáállása, vagy már megint le van rombolva Konoha, az új generáció túlszárnyalja a régit, meg kellenek a rivális párok...
De igazából szerintem nem erről szól/szólt a Naruto, hanem inkább azokról a családi problémákról amik bár önmagukban nem túl gyakoriak mégis csak nehéz lehet feldolgozni egy gyerek számára. (Ez nem teljesen igaz, mert voltak családfüggetlen problémák is) S persze ez egy tök jó nindzsás köntösbe bújtatva. Csak hát e téren a Shippuuden egy idő után kissé átesett a ló másik oldalára.
Szerinem Boruto pont megfelel annak amit a Part1-ben Naruto, Sasuke, Gaara, Neji, Haku, Lee, Kimimaro, Konohamaru, Orochimaru (ő is) képviseltek gyerekként.
Persze az ő problémái nem olyan drámaiak és egyediek, az ő szüleit nem mészárolta le a tesója, őt nem akarta megölni az apja, ő nincs megbélyegezve a családján belül, egyszerűen csak arról van szó, hogy az apja hanyagolja őt és a családját a munkája miatt.
S talán pont emiatt hogy kevésbé drámia, talán ezért könnyebb is lesz vele az azonosulás, bár mindez majd a kidolgozáson múlik.
Az utolsó mondatom bár néhányakat lehet megsebez, de én őszintén remélem, hogy Hinata idővel azért el fog kanyarodni Nadeshiko szerepétől.
Először is kezdeném az openinggel. Kicsit gyerekes, bár mondjuk ez érthető, de ezt a gyerekest nem negatívumként értem. Nem az a fajta gyerekes, mint a Shippuuden 10. openingje. Amúgy végig deja vu érzésem volt, amíg néztem, mintha láttam már volna valahol. Ja, igen a Bleach utolsó openingje eléggé hasonlított rá, gondolom nem véletlen. Amúgy nem lett rossz, a zene is nagyon passzol hozzá, a rajzolás tökéletes, tartalmilag is nagyon eltalálták, ahhoz képest, hogy jó darabig fillerre számíthatunk. Le a kalappal.
A rész sem volt rossz a Naruto fillereihez viszonyítva. A rajzolással is meg voltam elégedve nem nagyon tudnék negatívumot mondani. Bár az számomra érthetetlen, hogy a Naruto animét miért nem tudták ilyen színvonalban elkészíteni.
Érdekes volt az eleje. Kawakira egyenlőre nem tudok semmit sem mondani, hiszen nem tudunk róla semmit. Bár azért remélem nem egyedül ő az ellenség. Bár így is eszméletlen erős lehet, mert egy biztos, köze van ehhez a pusztításhoz. Remélem Naruto nem halt meg, az elég illuzióromboló lenne számomra. Jó, nem lett kimondva, hogy most örök időkre béke lesz, sőt ha reálisan gondolkodunk, akkor is ide jutunk, azonban elég lesújtó lenne a korai halála.
Azt még mindig nem értem miért sietették ennyire az animét. A manga is pont most kezdődött el és havi szinten fog jönni. Igaz 44 oldal, amiből illene kijönni egy teljes résznek, azonban ez még mindig nagyon lassú tempó. Én személyszerint jobban örültem volna a heti/17 oldalas kkiadásnak, mert az még mindig valamivel gyorsabb. Évekig fognak fillerezni, mire tudnak majd miből dolgozni. Ez a része kicsit kiábrámdító.
Na mindegy összességében pozitívum volt, de én még nem kezdtem volna el a helyükben. Kíváncsi vagyok meddig tudják fenntartani ezt a színvonalat, bár remélem jó sokáig.
Én személy szerint nem nevezném ezeket a részeket fillernek. Hiszen annak idején úgy lett bejelentve az anime, mint ami egyedi történettel fog előrukkolni. Oké, azóta kiderült, hogy a mangát is követni fogja, de simán eltudom képzelni, hogy alapból innen akarták kezdeni is a történetet, hogy kicsit jobban megismerkedjünk nem csak a fő, hanem a mellékkarakterekkel is. Én magam részéről ezeket a részeke is canonnak tekintem, hiszen ezek a részek még semmilyen formában nem jelentek meg a múltban sehol, Kishi is segít a fejlesztésben (szerintem itt még jobban beleszól mint a Boruto mangába), szóval legalább mélyebb, kidolgozottabb karakterek kapunk. Emellett sok potenciális meganimálás is történhet benne: 700. fejezet, valamint a Gaiden (mind a kettőben az Akadémiára járnak, csak a 700.-ban még kb. első évesek, a Gaidenben végzősök).
Csak azt nem értem miért nem voltak képesek a többi Naruto novellát is meganimálni... Legalább 70 részről lenne szó, és ezzel rendesen tudna haladni a Boruto manga az anime mellett...
Szerintem az a szem amit látunk az a sajátja. Nem hinném hogy mástól lett átültetve! Pláne azért mert már most az első részben látjuk. Ha még nem lenne akkor még lehetne a beültetésre fogni most már szerintem nem.
Pláne a vágás meg éppen azért van mert látták tudják mire jó Boruto jobb szeme és ki akarták vágni (megsemmisíteni) viszont nem sikerült.
Na ezeknek a gyerekeknek már csak a technológia és jólét (béke) hatalmas fejlődése miatt jóval másabb gondjaik lesznek. Nem olyan súlyosak mint az elődeiknek.
Na azért a mangát meg ne hasonlítsuk az eredeti Narutóhoz. Igaz havi meg 40-50 oldal közötti viszont hány olyan oldal van ebben a bő 40 oldalban amin csak 1 vagy 2 kép van és kész! A narutó jobban volt tagolva. Több esemény történt akár annak a 16 oldalán mint itt a 30 oldalon. Így nehezen megy előre a történet.
De ez a Borutó mangának inkább felvezetője lesz hogy jobban megismerjük a szereplőket. Na meg így láthatjuk remélhetőleg a Gaident is.
Emberek! Kakashinak is van a szeménél heg de semmi köze nem volt a Sharinganhoz. Nem értem, miért feltételezte egyáltalán bárki, hogy egy szembeültetés miatt ekkora heg maradna.
Kakashinak az eredeti bal szemét kiszúrták egy ninja háborúban, majd ezt követően Obito oda adta neki a saját bal szemét (ami egy Sharingan volt) Ennyi a lényeg.
A Naruto végén persze Madara ellopta ezt a szemet, majd később visszakerült Obitóhoz, viszont Naruto képes volt neki egy normális szemet létrehozni. Természetesen a heg az ott maradt.
Boruto esetében látunk egy nagy heget amiből mindenki arra következtet, hogy a szemét is elveszthette, majd kapott mástól egy szemet. Az ő esetében annyi a változás, hogy neki alapból egy furcsa szeme volt (mivel ezt is megtudtuk), de nem tudjuk hogy egyrészt mi az, másrészt hogy a szeme is sérült-e.
Ha beültetett szem, akkor pedig érdekes, hogy kié lehet, mert eddig elvileg csak neki van ilyen. Teljesen logikus kikövetkeztetés, hogy a heg az ő arcán teljesen egyforma Kakashi hegével és felmerült a szemének eredete.
Legközelebb, ha válaszolsz valamire, vagy saját véleményedet akarod közölni, akkor próbáld meg többször átnézni azt amire reagálsz, mert lehet, hogy félreértetted, mint pl. egy kolléga feljebb.
Szóval nincs itt semmilyen szemátültetés, másrészt már a Buruto első részében is megmutatkozott ez a szemtechnika, ami megjegyzem Jugo kekkei genkai-jára is hasonlít: http://naruto.wik...
Szerintem nem véletlenül a kekkei genkai jelenik meg a Sasuke féle novella feldolgozásban sem. Tudtam, hogy még annak lesz szerepe és lőn.
Jugo vérvonal képessége arra volt jó hogy alapból tudta gyűjteni a természeti energiát. Ebből jött az átokpecsét is ami lényegében ugyan az.
Mondhatni Narutó is ugyanazt használta csak ő mag jött rá (tanították) hogyan kell felvenni azt.
Itt az már szerintem nem az lesz és ha nézed a mangát akkor abból lehet következtetni hogy az inkább a tenyerén lévő jel kiterjedése, nem feltétlenül természeti energia.