Aizen vs Achnologia
Szerintem meg pont Acnologia verné el simán Aizent.
Bár Acnologia erejéről még semmit sem lehet tudni, csak azt, hogy egy lövéssel szigeteket tud felrobbantani.
És az se biztos, hogy sárkánymódban át tudna ütni Aizen kardja a pikkelyeken.
- És tényleg akad fontosabb dolgunk? -kíváncsiskodott Renna.
- Gondoltam, pár órán át talán verhetnénk a fejünket a falba -felelte Arlen. -Az nagyjából ugyanolyan, mintha egy Lelkipásztorral beszélgetnénk."
Omar tetőtől talpig golyóállóban flangál, ráadásul egy duplacsövű flinta is van nála, viszont Burton közelharban sokkal jobb, és mozgékonyabb. Szerintem, ha Omar mellé lő, akkor Burtonnak lehet esélye, viszont Omar sosem lő mellé. Hiszen ő Omar.
Egy GoT óriás és egy T-Rex között súlyban és méretben legalább akkora a különbség, mint egy átlagos ember és egy testesebb bika között, tehát azért nagyon nem egy kategória a kettő. Amúgy szerintem is Wun Wun győzne, de jó tisztázni, hogy a dinó nagyobb.
Kagék vs. Bűnök
3. Raikage vs. Diane
Tobirama vs. King
Hashirama vs. Merlin
Muu vs. Ban
Hokage Naruto és Sasuke vs. Escanor (délben kezdődik a harc)
2. Mizukage vs. Gowther
Tsunade, Gaara, 'A', Mei és Oonoki vs. Melidoas
Ezt a Bűnök nyerik....sokkal szívósabbak, gyorsabbak és a fizikai erejük is nagyobb. Mikor Meliodas és Ban nekiálltak szkanderozni egymással (a börtönben), akkor azzal közel akkora pusztítást végeztek, mint egy bijuu bomba. És az csak egy barátságos szkander volt.
Én is írok párat:
Luffy vs Genos (One Punch Men)
Hokage Naruto és Sasuke vs Zoro és Sanji
Killua vs Natsu
Ino, Hinata és Tenten vs Wendy, Lucy és Kana
Érdekes harc lenne. Laxus bárkit agyon ráz egy pillanat alatt és Gread(Kapzsi)-nak nem lenne semmi esélye a regenerációjával sem. De!!!!!!! Kapzsinak ott a Szénből készült pajzsa amit ki tud terjeszteni az egész testére.(Szinte tőrhetetlen és a szén nem vezeti az áramot) Szegény csóri Laxus hozzá sem tudna így nyúlni és Kapzsi szépen a földbe döngölne.
Ino, Hinata és Tenten vs Wendy, Lucy és Kana
Nos a Narutos csajok közül Hinata az egyetlen használható csakúgy mint a mágus csajok közül Wendy.
Ino megszállná Wendyt így az semmit nem tudna tenni és amíg harc képtelen Hinata elzárná a csakra,mágia pontjait. Így a felállás 3 vs 2 lenne. Tenten lefoglalja Lucy-t így az nem tudja kinyitni a kapuit és addig Hinata és Ino simán elintéznék Kanat is. Utána Lucy se maradna ki a jóból.
Nos amint látjátok szerintem simán a shinobi csajok az erősebbek, de ha Sakura és Erza is csatlakozna már sokkal komplikáltabb lenne a helyzet.
Irnék én is párat
Kira vs Zero
Eren Yeager vs Kaneki Ken
Nagai Kei vs Natsuki Subaru
Kolosszális Titán vs Haruno Sakura
Kamijou Touma vs Gray (Fairy Tail)
Misaka Mikoto vs Laxus
Katara vs Haku (Naruto)
Clamantine ( TWD játék 3.évad) vs Arya Stark (GoT)
Havas Jon+ Szellem vs Ezekiel+ Shiva
Lucille( TWD) vs Sansa (GOT)
Kira vs Zero
Egy kicsit egyértelműen mert nem egy Kira meg Zero van.
Eren vs Kaneki
Ha eren titán formában van akkor egyértelmű mert szétlapítja. De ha Kaneki gyors akkor még átváltozás előtt meg öli.
Nagai Kei vs Natsuki Subaru
Én döntetlenre teném.
Kolosszális Titán vs Haruno Sakura
Amekkora pusztító ereje van Sakurának simán lenyomná. Plusz a Kolosszális nagyon lassú illetve egy bizonyos gőz használat után gyenge is.
Kamijou Touma vs Gray
Gray egyértelmű mert képes a jeget meg enni.
Misaka Mikoto vs Laxus
Laxus Grayhez hasonlóan mert a villám nem árt neki képes meg enni és fizikailag erősebb.
Katara vs Haku
Ez kérdéses én 50-50-et adnék bár Katara gyorsabb mert nem kell kéz jeleket használni.
A maradékot nem nézem szóval arról no comment.
Kövi harcok:
Ragnaros(WoW) vs END(Fairy tail)
Hero killer(BNHA) vs Gama(YuYu Hakusho)
Monster trio vs Team 7
Acnologia vs fusion drago(Bakugan)
Kamijou Touma vs Gray
Gray egyértelmű mert képes a jeget meg enni.
Milyen jeget enne meg Gray? Touma képessége az Imagine Breaker amivel mindenféle természetfeletti erőt képes semlegesíteni, így ennek nincs sok értelme amit írtál. Ettől függetlenül Gray nyerne ha sikerül elkerülnie Touma jobb kezét, vagy ha a jéggel csak felgyorsítva magát mágia nélkül támadja meg.
Ezt én inkább úgy írnám le, hogy Touma képessége kizárólag azok ellen jó, akik a képességük nélkül gyengébbek egy átlag embernél, így a teljesen átlagos Touma meg tudja verni őket. Gray ugye elég kigyúrt, szóval neki gyakorlatilag semmi szüksége nincs a mágiára a könnyű győzelemhez.
Monster trio vs Team 7
Ezzel az a baj, hogy három a kettő ellen, mert Sakura nem tényező, ezt lássuk be. Max. Sanjit szivatná, mert ő ugye nem bánt nőt. Meg most ősszintén, Zoro szerintetek nem tudná hasonlóképpen felszeletelni a susanoo-kyuubit, mint a háromszor akkora Pika-szobrot? A ninják oldalán van a gyorsaság tényező, mert ugye teleportálnak, de én a kalózokra szavazok 65-35 arányban az állóképesség, a pusztító erő és a kvázi túlerő miatt.
Nos a Narutos csajok közül Hinata az egyetlen használható csakúgy mint a mágus csajok közül Wendy.
Ino megszállná Wendyt így az semmit nem tudna tenni és amíg harc képtelen Hinata elzárná a csakra,mágia pontjait. Így a felállás 3 vs 2 lenne. Tenten lefoglalja Lucy-t így az nem tudja kinyitni a kapuit és addig Hinata és Ino simán elintéznék Kanat is. Utána Lucy se maradna ki a jóból.
Nos amint látjátok szerintem simán a shinobi csajok az erősebbek, de ha Sakura és Erza is csatlakozna már sokkal komplikáltabb lenne a helyzet.
Kana kb one shotolná a 3 ninját a Fairy Glitterrel. Vagy ha az nem elég, akkor még mindig ott van DF Wendy. És Lucy Urano Metriája se olyan gyenge, főleg ha megduplázza az erejét Geminivel.
Aizen vs Achnologia
1. Minden képességformáló energia (csakra, raietsu, mágia, stb.) egyenlő. Magyarul aki tud csakrát lopni, az pl. hakit is tud. Minden ilyen energiaspecifikus képesség, vagy szabály alkalmazható más energiákra.
Szerintem ez a szabály hülyeség, de ha figyelembe vesszük, akkor Acno immúnis minden nem fizikai támadásra. Szóval hacsak Aizennek nincs embertelen nagy fizikai ereje (én nem tudom, nem olvastam a Bleacht), akkor esélye se.
És, hogy én is írjak egyet.
Roy Mustang (FMA Brotherhood) vs Csillagszóró Bumm ember (ATLA)
Szerkesztette: Durzo - 2017.11.09. 20:55
Acnologia szerintem csak a kontakt mágiákra immunis, mert be lehet zárni, el lehet teleportálni és atomi szinten elpusztul az Én kicsi pónim-féle varázslatos barátságtól, így nem látom át, hogy miért ne hatna rá Aizen illúziója. Onnantól meg gyakorlatilag nem tud mit csinálni az érzékelhetetlen ellenfelével. Gondolom a sárkány szeme nem páncélozott, tehát ha máshogy nem is (amit kétlek), így leölheti. Ja, meg a Hógolyó fejleszt neki olyan képességeket, amik működnek Acnologia ellen.
Madara, nem Edo, rinnegan on, Juubi csakra off vs. Fujitora vs. Eileen vs. Terror Tornádó (OPM)
Mind tudnak meteort hívni az űrből, meg kb. egy súlycsoportban is vannak.
Annak ellenére, hogy a One Piece-t sokkal jobban szeretem mint a Narutot, azt mondom, hogy Madara nyerne.
Túl sokrétű a pasas... Fa elem, Tökéletes Sussano, Rinnegan képességek.
Nagyon erős fujitora de szerintem Madara túl sok lennek neki, az ő legyőzéséhez talán még egy yonkou sem lenne elég
Deidara vs Homura:
Dei-fiúrol mindent tudok, de ez a Homura mikre képes?
Még a régi fórumon volt erről egy hosszabb vita és én még mindig azt mondom, hogy Madara nem sokkal, de admirális/yonkou szint alatt van. Fujitora pl. a szál végén megmutatta, hogy megerőltetés nélkül elsöpörhette volna egész Dressrosát, kb. mint Madara két meteorral, csak admin-bá nem hal bele a saját támadásába. Persze Madarának adok 45%-ot, mert ő Madara, de szerintem csak a végső formájában volt ténylegesen admirális szint felett.
Őőőőő... szerintem Deidara-nak esélye sincs xD
A kiscsaj megállítja az időt és Deidara molekuláira robban
Egyesítve 2017.11.27 19:20:02:
Amúgy nekem az a véleményem, hogy a HunterxHunter nincs HST szintjén, tehát Meruemen kívül senki se tudna legyőzi (teljesen esélytelen pontosabban) egy akatsukist, vagy Espadat, vagy egy Schihibukai tagot.
Tehát mondjuk szerintetek, hogy nézne ki egy Hisoka, Uvogin vs. Rob Lucci csata?
Nem teljesen értek egyet az állítással, mert kisgyerekek több tíz tonnákat mozgatnak nenhasználat nélkül, emberek miniatűr napokat idéznek, a szívkitépés és a fejleszakítás alapmozdulatok, stb. Na de nézzük a harcot.
Per pillanat nyilván Lucci győzne, szóval a timeskip előtti erejével mondom.
Uvo max az üvöltéssel tud meglepetést okozni, de aki a G3 pofont kibírja, ahhoz ő gyenge. Hisoka viszont probléma. Túl okos, a képességei vérgagyik, de olyan gyilkos kreativitással használja őket, hogy az félelmetes. A komornyikkal is milyen mindgame-t tolt már. Itt ráadásul Uvo nem is társ, hanem eszköz a számára. Szerintem Uvo meghal, Hisoka terve szerint, aki végül győz.
Az igaz, hogy HxH karakterek szuper intelligensek, de a OP-ben a legerősebb karakterek hegyeket tudnak felemelni, ami trillió (!) tonna, vagy Doffy megállította Jozut, aki szintén több Milliárd tonnába képes lenne belenyomni
Tehát ilyen berserk állatok ellen az intelligencia édes kevés, ugyanúgy, ahogy Shikamaru sem győzheti le a Raikagét Ennek ellenére Hisoka valóban nyerhet Uvoginnal, egyetértek veled.
Egy új csata:
Akik nézik a Torikot, azok tudják, hogy őrülten erősek... a legerősebb karakterek legyőzhetik (szerintem) a DBZ karaktereit.
Tehát például szerintetek ki nyerne egy Monkey King Bambina vs. Namek Saga SSJ Goku elleni csatában?
Szabályok:
Bambina egyből a teljes erejével kezd
A helyszín egy a ,,mi földönkhöz" hasonló gravitációval rendelkező bolygó.