Ishida, neked itt válaszoltam.
A Black Sailsről majd én is írok a napokban, csak ezt a pár részt még letolom.
Filmek & sorozatok
Ishida, neked itt válaszoltam.
A Black Sailsről majd én is írok a napokban, csak ezt a pár részt még letolom.
Én nagyon szerettem a szálukat Karennel, de még így is nagyon értetlen fejet vágtam a második évad elején, amikor elkezdődött ez a dolog köztük, hiszen az első évadban egy rakat jelenet elment a Foggy-Karen szálra.
És visszagondolva az egész sokkal természetesebb volt Claire-vel, de még Electrával is.
Sabaku egyszer igazán elmondhatnád, hogy mi bajod a The Dark Knight-al. Nem kell oldalnyi elemzést írni, meg eleve nem kötelező, de érdekelne, szerintem te vagy az első és egyetlen ember, akitől ezt hallottam, és kíváncsi vagyok, hogy miért
(Bár el tudok képzelni pár indokot.)
Dark Knighttal az a baj, hogy túl van hypeolva. Egy gyenge A kat film, amit elvisz a hátán Heth Ledger tragédiája. Én szeretem a trilógiát de el kell ismernem teli van plotholeokkal és nem trollkodni akar veled a film, hanem fullba nyomja a kretént akár társadalmi kérdésekben, akár pszichológiai kérdésekben. Keress rá, hogy :
- Hét mesterlövésze Sötét Lovag.
Vicces, Jon, már annyiszor leírtam ide meg a régi fórumra is, hogy miért utálom, hogy már azt hittem mindenki halálra unja Ha rákeresel a hsz-eim közt, legalább 5-öt találsz szerintem.
Az a baj a filmmel, hogy iszonyatosan deepnek és sötétnek és felnőttesnek akarja hinni magát, és megkapjuk Gotham cityt, illetve ki tudja, mert nagyrészt olyan sötét az egész film, hogy semmit se látni, csak Batmant ahogy búsan áll a felhőkarcoló tetején a 100 khm/órás szélben, csuhában, valószínűleg abban reménykedve, hogy leesik és vége a tortúrának. Értelmes beszélgetések helyett mindenki csak mormog.
A Jokes agyon van hypolva Heath miatt, akinek amúgy ezer jobb alakítása van, pedig ennél kamubb "főgonoszt" Hollywood is ritkán hány elénk. A nagyon deep idézetek elengedhetetlenek, az persze senkit ne zavarjon, hogy egy olyan alapvetően egyszerű fogalmat sem tud rendesen használni, mint az anarchia, hiszen a hülye néző az ilyeneket úgysem érti. Vagy Nolan nem, nem tudom melyik a rosszabb, ha a rendező hülye, vagy téged néz annak. Aztán mehetnek a posztok 9gagre, hogy "when I was a kid, I was with Batman, but as an adult I relised that the Joker makes more sense." A bankrabló paranoid skizofrén? Hú de ijesztően hangzik, nem? De! Akkor tök mindegy, hogy ennek mi is az igazi tünetegyüttese.
A történet és a karakterek mind ezer sebből vérzenek. Ott van a poltikus csávó, mint a tökéletes példakép, aki aztán persze nagyon #edgy és #deep módon kattan be úgy, hogy az addigi karaktere alapján semmi alap nem volt rá, de hát nem nagyon menő és mély szimbolikájú az érmefeldobálás?? A két bűnözőkkel megrakott hajónak választani kell, hogy kik éljenek? Hiába van 5 perc a határidőből, nem baj, ők mind nemes lelkek és nem robbantják fel a másikat. Tök emberi és nyilvánvaló.
Batman eleve a leggagyibb szuperhős valaha, annyi jót tudna tenni a pénzével, de ő inkább az extrém sport ezen formáját választotta, furryjelmezben. Aztán a sok fanboy összeverekedtetné Supermannel, lol. Batmam olyan mint egy tesco gazdaságos Black Widow, de még ereje sincsen, meg menő hidegháborús múltja.
Valamiért mégis ez a film az amire minden szuperhősrajongó veri és mércének van állítva, hogy 'oh, hát a Dark Knight,', meg hogy 'jaj, de sötét, de relisztikus". Nevetséges. Attól még, hogy valaki rátenyerel a sötétítő filterre, nem lesz komoly egy film, csak rohadtul ideges leszel, hogy semmit nem látsz. Ezt persze Snydernek is sikerült átvennie, amit azóta sem tudnak a DC-nél kipofozni belőle. Bár annyi előnye van, hogy legalább amíg semmit se látsz, addig a trágya és ocsmány mindent beövező CGI-t se kell látnod. Utálom, hogy manapság attól "relisztikus" egy film, hogy a sötét filtert kombinálják a búvalbaszottabb Coelho-idézetekkel. Már csak azért is rossz ez a film, hogy ez kezdte ezt a trendet.
És mindezt vagy 3 kínkeserves órában. Nevetséges. Top 10-es IMDB film. Puzsér meg szerintem az egyetlen kritikus, aki szintén lehordta a sárga földig, pedig nála is arra számítottam, hogy bekajálta ezt a szart, mint gyakorlatilag mindenki más a planétán. Egy közepes B kategóriás akciófilm megnézésével is jobban jár az ember, már csak azért is mert ott látni valamit.
Nolanre elve jellemző ez a széthypolt üresség, az egyetlen igazán jó filmje a Memento volt. Az Inception se volt rossz, de az is nagyon hosszú, és minden tartalma ellenére mégsem mond eleget szerintem ahhoz képest, hogy milyen hypot kapott. Az Interstellar detto, bár ott jóval több az érthetetlen hülyeség(20 évet eltölt a csávó egyedül az űrhajóban és utána -1200% a rekciója arra, hogy végre embert lát ennyi idő után), de ott legalább a gyerekes videós jelenet nagyon erősre sikeredett.
Najó, egyvalamiben szerettem, és az a Hazafi, kis fiatal katona, bár alig vártam, hogy meghaljon, de ott jó volt.
Viszont a Candy kimaradt, tényleg, jó hogy emlékeztetsz. Anno megakartam nézni, aztán elfelejtődött. Azt mondott ott jó volt?
Na itt vagyok.
Igen, mert azt hittem, hogy Jon ki fogja törölni, így amit írtam nem tűnik el, de azon is elgondolkoztam, hogy bent marad, miután észre vettem, és hátha felismeritek, hogy nem Syzygy írta. Hú az poén lett volna, de végül nem trollkodtam. T_T Bad Mini. -.-"
Ugrás a fórumra: |