Na megnéztem a Boruto 1. részét és ha ez tényleg egy új irányvonal, akkor maradjunk annyiban, hogy nekem jobb a régi.
Ugye a sztori anál az x évvel későbbi fightnál kezdődik, ahol Naruto elvileg halott, Boruto meg ugyebár istencsászárberényimiki lett, onnan megy át az anime jelenébe.
Boruto színtiszta apja, kivéve hogy nem érdekli a ninja lét. Ebben is látszik, hogy a Pierotnak tényleg lövése sincs mi legyen, elég, ha majmolják az alapokat, a fanok úgy sem fogják azt mondani rá, hogy "hét ez mekkora koppintás, gecc" ha meg mégis, akkor mex jóízűen megmosolyogják, hogy menynire nosztalgikus. Minden gyerek egy az egyben a szülők koppintása (amit a mangában is utáltam) nincs eredeti személyiségük. Shikamaru fia azért olyan, mert. Boruto azért hülye, mert az apja is hülye. A gyerekeknek max más a nevük, nemük, bőrszínük (Csódzsi feka lánya, aki azért dagadt, mert az apja is az. Bravó) de amúgy mindenki ugyanaz, mint a szülők. Oké...
Hinata a 1000000000/10 best waifu, minden másodperce aranyat és bonert ér. Ezzel meg voltam elégedve.
Naruto továbbra is tard. Jó látni, hogy azért van ami sosem változik.
És most maga Boruto... lehet, hogy velem van a baj, hogy utáltam mindkét névadó szereplőt, de egyszerűen annyira rohadtul idegesítőek, hogy tényleg nem tudom nem utálni őket. Narutoban az örökös naív, hebrencset utáltam, aki mindenkinek ordítva megy neki, majd rommá verik, de abban is csak a pozitívat látja. Meg eléggé meleg. Borutoban ez nincs meg, benne csak azt utáltam, hogy szarik bele az apja örökségébe, hogy ki az apja, és hogy mit tett a világért. Ezt természetesen 2 percenként hangoztatják, szóval max az felejti el, hogy ki volt Naruto, aki az elmúlt 40 évet hiperálomban töltötte. Utálja mert sokat melózik? Bravó, édes fiam. Büszke lehetsz magadra. Boruto egy utolsó nagyképű senki, aki nem érdemli meg azt az életet, ami adatott neki. Tényleg ezer bocsánat, ha nem tudok iránta rokonszenvet táplálni.
Az meg hogy van neki valami spéci Byakuganja, meg honnan jött? Még csak említést sem tesz róla sehol semmi, de van neki. Nyilván egyszerűbb volt random beadni neki egy ilyet, a magyarázat meg amúgy is fölösleges. Van és kész. Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, és amúgy bármilyen logikai hülyeséggel kapcsolatban, akkor nyilván véletlenül vagy itt. Mert az anime átlag közönsége nem tesz fel ilyen fontos kérdéseket. Ellenkező esetben a Boruto és az egész Naruto a kutyát sem érdekelné.
Mostanra, 2017-re eljutottunk arra szintre, hogy a Pierot még meg sem próbál újítani valamit. Eredeti sztori? Frászt! Max a szereplők neve lesz más! Miért is erőltetnék meg magukat, de tényleg? Mert igény van rá? Ha lett volna igény arra, hogy értelme legyen, a Shiippuu utolsó 10 évada sem történt volna meg. Elég ha csak hakniznak majd valamit, mert az embereket úgy sem fogja érdekelni, amíg néznek, de nem látnak. Letolnak belőle 100+ részt, és mossák kezeiket, mert ők csak a nézőket szolgálják ki. Bravó.