Minden, ami Star Wars( filmek,képregény,rajzfilmek xd,játéknak )
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.04. 21:29
Star Wars Univerzum
Nem akarok a gonosz zsidó lenni (de még mennyire hogy igen) aki felteszi a nyilvánvaló kérdést de tényleg érdekel. Minek? Ugyanez igaz a Marvel topicra is. A filmes topicban lehet a Marvel+Star Wars témákról beszélgetni,a játékok részlegen belül is lehet, és a könyves részlegben is lehet. Minek mindkettőnek külön-külön topic?
Gondoltam csinálok egy saját témát,ahol csak Star warsról lesz szó.Mert a film témánál nem írnak a Sw játékról vagy az új képregényekről . Ha esetleg kérdésed van a sorozattal kapcsolatban vagy esetleg csak szeretnél egy kis spoilert, híreket olvasni ,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz .Pl Egyik Star Wars játékhoz keresel játákost,akkor itt nyugodtan kérdezhetsz és még sorolhatnám.
Marvel és a Star Wars 2külön világ.Majd kiderül, mi sül ki belőle.Ha lesz érdeklődés,akkor marad,ha nem,akkor Bastion hamer commig .Egyéb kérdés? :3
Szerencse a zsidók tévedtek xD. Örömmel látom, hogy azért még vannak érdeklődők témához xD .Remélem a Marvelnél szintén beindul a beszélgetés .
Star Wars Lázadók a héten vagy jövő héten bepótolom az összes részt.De előtte a klónok háborúját fejezem be.(3.évad+film)
Most nem akarok belemenni a részletekben,de egyelőre csak dicsérni tudom a Disneyt.(Max 8remake akadtak gondok,de a többi okés)
Star Wars Lázadók 3.évad kapcsán csak egy dolog zavart. Obi-Wan Kenobi VS Maul rövid küzdelme. Elolvastam a képregényes Vader vs Maul és utána megnéztem a Disney megoldás. Sokáig agyaltam ezen, de végül Disney megoldás jobban tetszett.
Ha már Lázadók, a 3. évadra szerintem megtalálta a sorozat a saját hangját, ha a következő évadok is hasonlóak lesznek, akkor nem lehet panaszkodni. Az első évad még elég gyerekes volt (nem csoda, hiszen gyerekcsatornán megy) és a részek többsége is elég érdektelen volt, a 2. évadra viszont rengeteget fejlődtek, az évad vége is az egyik legjobb SW pillanatok közé tartozik nálam. Folyamatosan kapjuk is a lázadás felépítését, a filmes karaktereket is sorba hozzák be, na meg elvarrnak pár szálat, amit a Clone Wars törlése miatt anno nem tudtak. Egy nagy bajom csak a sorozattal, hogy a filmek előtt kb 2-3 évvel járhatunk, valószínűleg nem lesz olyan sok évad már, na meg még mindig maradt közel 15 év a 3. és 4. rész között amit valahogy ki kellene tölteni. Remélem a Disney-nek erre is van terve.
Nekem is nagyon tetszik ez a Star Wars Látadók anime, viszont tényleg az a bajom vele hogy elvileg mikor jön Luke akkor már nincs is több élő Jedi! Hogy akkor most mi is van ezzel?
Amúgy meg amit eleve furcsálltam hogy a filmeket nézve régen egy jól képzett Jedit kis gyerek korától képezik és felnőtt korára lesz belőle jedi. Na de itt már a filmeket is nézve miaz hogy már pár év és kész kiképzett jedi lesz akár 3-4 év alatt? Vagy még kevesebb idő alatt mikor előtte még az erőt sem ismerte.
Aizen írta:
A kérdés inkább az, hogy mi lesz a vége? Mivel elsősorban gyerekeknek készült, nem hiszem, hogy kinyírnák a két jedit, de ez az "elmegyünk a galaxis túlfelére mert..." dolog meg elég lerágott csont lenne.
Példa volt, csak az már nem canon ugye. Reynél már az is undorító volt, hogy 3. próbálkozásra alkalmazta az elmetrükköt egy képzett rohamosztagoson. Bár ez csak az én véleményem.
dungeon, akár igazad is lehet, engem személy szerint a Szellem jelenléte nem győzött meg a jedik jelenlétéről illetve arról, hogy élnek, hiszen lehet csak Hera, Sabine, Zeb és Chopp voltak ott. Majd kiderül.
Ugrás a fórumra: |