Na a Fuuka annak tényleg jó aki nem olvasta a mangát. Amúgy meg olyan befejezést kapott az is hogy abból nem igen lehet rendesen folytatni az animét legalábbis a manga szerint. Ezt úgy írom hogy nem igen tudok jól angolul és nem is követem már a mangát, de azért a maga eltér az animétől egy jókora fordulattal. Így maga a folytatás is érdekes lenne ha lesz.
Rewrite
Hát gyerekek... ez az anime hatalmas nagy csalódás volt számomra. Egy fórumos barim elmesélte, hogy nagyjából miről szól az anime, mi a sztorija. Azalapján amit elmondott, ennek az animének kib.szott jónak kéne lennie, de nem lett az. Az egész szériát összecsapták, követhetetlen, random, és emiatt teljesen élvezhetetlen volt számomra.
Schoolgirl Strikers
xDDDDDDDDDDDDD ez az anime akkora nagy rakás szar, hogy csak az 1. rész feléig néztem xD hiába a 10/10 csajok, ha az egész anime akkora hülyeség, hogy nekem kínos nézni.
KonoSuba 2. évad
Asszem megvan az idei téli szezon legjobbja végig visítottam az anime alatt, annyira paraszt volt, hogy még az 1. évadot is fölilmúlta minden poén ütött, zseniális volt. Látszik, hogy akkor is lehet fantasy animét csinálni, ha egy percig sem veszik komolyan a készítői. Remélem, hogy lesz 3. évada, mert még elnézegetném egy pár évig ezt a szériát.
Na a Fuuka annak tényleg jó aki nem olvasta a mangát. Amúgy meg olyan befejezést kapott az is hogy abból nem igen lehet rendesen folytatni az animét legalábbis a manga szerint. Ezt úgy írom hogy nem igen tudok jól angolul és nem is követem már a mangát, de azért a maga eltér az animétől egy jókora fordulattal. Így maga a folytatás is érdekes lenne ha lesz.
goku5, ezt csak neked, reakcióm az írásodra, spoiler nélkül...
A Fuuka anime mindenkinek jó, nem csak annak, aki nem olvasta a mangát. Tudom milyen fordulatra gondolsz ezt illetően, de legközelebb, inkább olvasd tovább a mangát, majd utána vonj le következtetést (nekem elhiheted ), mert vannak olyan fordulatok benne, hogy azt egy táncoslábú fúró is megirigyelhetné. Én csak ajánlani tudom a manga olvasásának folytatását.
Az animét, természetesen folytatják, mivel kirúgta a ház oldalát. Habár a pontos dátumról nem nyilatkoznék, de nem hivatalos forrásokból, 2018 áprilisára van betervezve.
Nekem is tetszett az anime, csak mint írtam nem tükrözi teljesen a mangát. A folytatást meg olvasnám, de sehol sem találom magyarul, angolul meg nem tudok.
Azzal meg teljesen egyet értek, hogy a KonoSuba volt a téli szezon legjobb animéje!!!!! Nem győztem abbahagyni a röhögést még a részek megnézése után sem.
Arra kíváncsi vagyok, hogy megfogják-e lépni Fuukával azt a bizonyos dolgot. De ugyanúgy valószínűtlen, mint a 2. évad tényleges bejelentése, mivel mint tudjuk, az anime más irányba haladt mint a manga. De igazából nem is kell folytatás szerintem.
Sziasztok!
Ma letöltöttem a Boruto Next Generations új részét meg persze a feliratot hozzá, és nem működik. A Fate/Stay Night új részeit pl nem is nagyon engedi letölteni torrenten. Ennek mi lehet az oka? Mert imádom azt az animét már nagyon vártam a folytatást, és nem lehet letölteni. Esetleg nem lehetne, hogy felteszitek azt is rendes videóba nem pedig torrentbe?
Ha lehetne azt nagyon megköszönném, éás mások is szerintem. Egyébként nagyon imádom az oldalt.
A problémáddal, kérlek, ebbe a témába fáradj át, és akkor igyekszünk megoldást találni. Elöljáróban sokat segítene, ha egy kicsit konkrétabban, részletesebben leírnád, hogy mit tapasztalsz. A nem működő Boruto feliratra nincs ötletem, de a torrentek azért nem mennek, mert a forrásoldal 2 napja megszűnt. A probléma viszont elvileg kiküszöbölhető, ha magnet linkként töltöd le. Felmész a Horriblesubs oldalára, a keresőbe beírod, amit le szeretnél tölteni, kiválasztod a felbontást, majd Torrent helyett a Magnet opcióra mész, ami ugyanúgy letölti neked a tartalmat a torrent klienseden keresztül.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Az 1. évadhoz képest jó volt, hogy a sztori már lassabban haladt, nem volt akkora nagy kavarodás. Ennek ellnére az egész még mindig egy agyrém, túl sok karakterrel túl sok helyszínen, időben. Továbbra is bullshit, hogy Sorey az überpowa kitápolt Örző még mindig csak egy mosószer szintjén járja a világot és próbálja még a lehsötétebb sötétséget is kimosni az emberekből, mert szerinte megérdemlik, mert amúgy jók. Lel. Ezzel el is megy az évadból konkrétan 10 rész, lesz egy átmenet, és a sorozat végi bossfight le lett tudva másfél részben, ami azon túl, hogy megint csak rommá lett vágva, totál lop a Gyűrűk Ura 1. részéből, vagyis amikor Gandalf leesik Moriában a hídról. Ugyanezt teszi Sorey is, hogy még egyszer utoljára folttisztítót játszon. Majd lesz egy "pár évell később" rész, ami amúgy tetszett, mert Alisha és Rose jó nők lettek. De persze, a stáblista után megkapjuk a régi baromantikus viszontlátást Sorey és Mikleo között, miközben eltelt pár száz év. És ennyi.
Mint azt az 1. évadnál is mondtam, ezt a sorozatot csak az nézze meg, aki oda és vissza van az Ufotable által nyújtott látványért, ami megint csak pazar lett. De ezen felül egy totál semmilyen, jellegtelen, üres széria az egész. Szerintem maradjunk annyiban, hogy az Ufo a Fate/UBW és Heaven Feels közt nem csinált animét. Oké?
Nem tudom, mióta, de életre kelt az új Nyaa, a Nyaa.si. ^^
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sword Oratoria
Többet vártam tőle, remélem lesz benne néhány jó jelenet vagy fel fognak pörögni az események, pár új dolgot is jó lenne megtudni, mert ez eddig nem sok.
Attack on Titan
Eddig túl sok nonszensz karakter kapott túl sok szerepet, akikre szerintem senki nem volt kíváncsi. Nem haladt rendesen a történet, pedig hozta az elvárt hangulatot az anime. Megint sok kérdést sejtet, de mint az első évadban, valószínűleg nem sok minden fog kiderülni. A hatodik rész reményre adott okot, hogy innentől pörgősebb lesz az anime és hangsúlyosabb karakterek fognak szerepelni. Eddig a legjobb rész volt, kíváncsian várom a következőt.
Zestiria
Unaloműzésnek jó volt, az első évad nagyon jól indult, de ahogy haladtunk a befejezéshez, annál sablonosabb és rosszul kivitelezett lett. Csalódás.
Rokudenashi Majutsu
Nincs benne semmilyen kiemelkedő pozitívum, de egy fokkal jobb, mint az unaloműző-kategóriába tartozó animék. Valahogy a régi idők anime feelingjét idézi, de megmondani nem tudom, hogy miért.
Boruto
Tök jól kezdődött a legelső perc. Egy 150 rész múlva remélem beindulnak az események, majd megkérdezek valakit, hogy mi történt és onnantól fogom nézni, mert az első részek engem nem győztek meg, hogy ezt érdemes lenne nézni.
Sin: Nanatsu no Taizai
Botránygyenge fansercive anime. 18 éven felül senkinek nem ajánlom.
Bahamut Virgin Soul
Az első évad hangulata sokkal jobb volt szerintem. Még meglátjuk mit sikerül kihozniuk ebből.
Chain Chronicle
Kár volt végig nézni. Klisé klisé hátán, halál unalmas, egyedi grafika világot nélkülöző anime. Pedig nem indult ilyen rosszul.
Quan Zhi Gao
Ha valaki tud hozzá fordítást linkelni privátba megköszönném.
Egyik nap jött velem szembe, hogy lesz Code Geass 3. évad Lelouch feltámadása címmel. Erről hallott már valaki?
Már többször megakadt a borítóján a szemem. "Mi az a maszk?"
De amiért elkezdem nézni az az, hogy csökkent a kezdeti értékelése.
(mert mások szerint egyre rosszabb logic over 9000)
Zenés anime szeretjük az ilyent. Az első dal, ö koncert hát ez de szar.
S nem csak zeneileg, de olyan epilepsziát idéző látványeffektus, hogy valami hányinger.
A slice of life rész azt kell mondjam viszonylag egész jó, bár nekem túl shoujo.
Ugyanakkor meg rosszabb lenne, ha nem lenne ennyire nyálas.
Aztán... nem tudtam volna elképzelni, hogy egy gézmaszk ennyire jó művészeti eszköz lehet.
Ott van rajta a maszk és egyszerűen meg vagyok győződve róla, hogy Alice-nak a gondolait hallom, hiszen annyira megszokott a shoujo animékben, hogy zeng a főszereplő feje és ez itt sem kivétel.
Erre, válaszolnak neki.
Ez mondom zseniális! A maszk elmossa a határt gondolat és a kimondott szó között.
Az 5. rész nagyon várományos volt, hiszen az előzetesen elöltette a reményt, hogy itt majd megmutatkozik a zenei nagyság.
Erre mit kapunk? Alice vállalhatatlanul hamisan elénekli a Ragyogj, ragyogj kis csillagot.
Már már kínomban nevettem, hogy mi ez a szar és közben esett le, hogy ez teljesen átgondolt, és egyben zseniális.
Esküszöm, a Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e három főszereplőjét a Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru három főszereplőjéről koppintották.
Hikigaya klónja hogy a fenébe vert el 20 ezret a második részben? Vagy mennyi idő telt el az epizódban?