Nem. Az a kormány és a világ szégyene volna, ha képes lenne rá. Üres fenyegetésnek tartom továbbra is.
Amúgy teljesen egyetértek veled Jon, a csapatban senki nem képes meghozni kemény és áldozatokat követelő döntéseket és cselekedetet, de ismersz valakit a képes rá
Egyébként a végére véleményem szerint, mindegyik lefog győzni egy "parancsnokot". Nem biztos, hogy Kaidou és Mama parancsnokait is ugyan azok győzik le. Usopp és Nami is a történet végére olyan kaliberű ember lesz, akit, ha meglátnak bárhol összefossák a bokájukat.
Hát, Feketeszakáll ellen mindenki le fog győzni egy parancsnokot, az biztos. Csak hogy azért azok közül a parancsnokok közül nem mindenki van azon a szinten (már csak a számukból fakadóan is, Feketeszakállnak van...nemtom mennyi, sok, valószínűleg pont annyi lesz, mint amennyi Mugiwara lesz a végére), mint a többi Yonkounál (akiknél 3-4 van).
De igen, nyilván, a végén Usopp is a Tenger bátor harcosa lesz, és a világ legjobb mesterlövésze Szóval igen.
De egyébként az, hogy te nem tudod elfogadni azt, amit Oda elmondott vagy 10-szer, de tényleg, szerencsétlen csávó ennél jobban már nem tudja a szánkba rágni, arra alapozva, ami a fejedben él a One Piece világával kapcsolatosan, számomra elfogadhatatlan
Elhiheted, hogy rossz a logikád valahol, hiszen láthatóan rohadtul képes rá az öregasszony, hogy beváltsa a fenyegetéseit. Ha nem is két hét alatt, ahogy Pekoms is elmondta, de előbb-utóbb beváltja.
Mondta, de nem bizonyította. Nem tudjuk hol ölte meg az apját. Lehet ki se ment az Új Világból. Ha látom, hogy Mama emberei a leggyengébb tengeren hajóznak adok rá. Viszont, addig nehéz komolyan venni. Ráadásul Zeff Grand Line-t megjárt ember, így nem is lehet annyira gyenge. Ergo minimum Bobby-n kaliberű embernek kell menni-e.
Szóval a logikám hibátlan.
Szerintem is képes egy yonko bárkit megöletni. Átmennek a csendesövön és célegyenesben vannak. Hogy erre a hajóik miatt csak a tengerészet képes? Zeff és Hancock is megtette. Pedig ôk nem yonko(parancsnoko)k. Ha nekik sikerült Bm fejvadászának is muszáj. Ha onnan kiért ki állitaná meg? Azon a tengeren 10 millás kalóz sincs már mert vagy elverték vagy a grand linera ment.... a tengerészetnek sincs még akkora kaliberü embere ott....
Nem hiszem el, hogy még nem egyértelmű, hogy egy Yonko levadászhat valakit. Direkt nem azt írtam, hogy bárkit akit akar, mert pl. egy Mihawkt vagy másik Yonkot vagy parancsnok necces lenne. Ezt csak azért említem meg, hogy nyílván nem mindenkit tud levadászni, azonban Zeff bőven benne van abban a kategóriában, akit egy Yonko simán likvidálhat, sőt az lenne a szégyen ha nem lenne rá képes. Most is kihangsúlyozom, hogy nem nézem le Zeffet, azonban már Don Krieg ellen is elvoltak ájulva, aki azért nem a legjobb formájában ért Baratiehoz. Ezt még annak ellenére mondom, hogy a történetszál előtt piszkosul lenéztem Big Momot, azoban Oda eléggé jól szemlélteti a Yonkok erejét. Az meg már nem is tudom milyen régóta köztudott, hogy az Újvilágban a Yonkok azok, akik igazán azt tehetnek amit akarnak. Nyílván itt is egyértelmű, de azért kinhagúlyozom mielőtt félreértés lenne, hogy azért nem akármit, és nem annyira mint a Kalózkirály, de jelenleg ők akik a legszabadabban cselekedhetnek. Még Big Momhoz visszatérve, akinek még a saját emberei sem szentek, simán megöli azokat is. Pekoms nem a legjobb példa, mert a megölése végül nem lett sikeres és nem is felsőbb utasításra ment volna végbe, de felhozhatjuk példának Muscatot. Igaz őt személyesen Big Mom ölte meg és azt is fel lehet hozni, hogy nem volt beszámítható, de én nem vennék rá mérget, hogy akkor annyira más lett volna minden. Lolát is megöletné, ha tudná, hogy hol van. És nyílván az, hogy ha Sanji nem menne bele a házasságba és ezért megölöm az egyik hozzá közelállót, hogy eszébe ne jusson ellenszegülni százszorta nyomsabb és érthetőbb, minthogy "éhes vagy croquem-bouchet akarok enni." Bár gondolom ez nem sokat számít, amíg fennál a "legenda", hogy csak Ace és Fehérbajusz halt meg a One Pieceben.
Hiei sem azt mondta hogy nincs hatalma hozzá csak azt hogy ha Big Mom emberei mászkálnának az East Bluen (a leggyengébb tengeren) azt a tengerészet nem hagyná annyiban. Ott 20 milliós kalózok nehézsúlyúnak számítanak. Én nem akarok állástfoglalni ebben a kérdésben de nem kell Hieit leszólni amiért nm hiszi ezt el. Küldhet oda bérgyilkosokat valóban a Mama viszont ha a tengerészet megtudja jónéhány csatahajót kap az arcába az illető/csapat.
Hát ha Feketeszakáll szabadon garázdálkodhatott országokat feldúlva úgy, hogy egy Yonko legénységének tagja volt sok sok éven át és a tengerészet még nem is ismerte szerintem megválaszolja a kérdést.
Hát pl.: Chopper országát eléggé elpuszította és így sem hallott róla a tengerészet. Meg Jayán sem tűnt olyannak mint aki bujkál. Meg mint mondtam évekig Fehérbajusz alatt szolgált.
A másik az, hogy ha olyan könnyű lenne elcsípni ezeket a kalózokat akkor az égi sárkányok palotája alatt BigMom egyik területe a Gyojin sziget. Ráadásul a grand line és új világ közti kapocs. Pekomsék elméletileg minden hónapban odamennek begyűjteni az adót. Na az még kiszámítható is, admirális is van a közelben mégsem törődnek velük.
Mocskosul egyetértek veled Hiei. Annyival még kiegészíteném Hiei álláspontját,hogy nem csak a tengerészet állíthatja meg Big Mom emberét .Ott vannak a fejvadászok,más erős kalózok,egy másik Yonko embere,Shichibukai ,esetleg egy természeti halál vagy épp haleledel ként végzi a szeretcsétlen. Érdekesnek találom,hogy pl Jon,Beeng ,kristofkristof nem gondolnak ezekre . Op nem csak Yonkokból és a Tengerészetből áll.
Ha azonban Mami egy erős emberét küldi Zeffhez,akkor Whietbeard bukásához vezethet.Yonko hatalma csak az újvilágban van. (Nem 1x lett kihangsúlyoztatva)
Ne felejtsük el,hogy 4 Yonko egymásnak rivális. Mert ők a legesélyesebbek a következő kalózkirálynak.Mind4 harcolnak egymás ellen,hogy ki lesz a kövi kalókirály. Kém,áruló stbstb féle lehetőségek vannak.
Jigra gondolom az Újvilágban él.Így semmi meglepő nincs abban,hogy miért kapták el az apját.
kb 5 karakter mondta, hogy képes rá. Pakoms is akinek Zou megmentése után nem volt semmi oka hazudni. "Jigra gondolom az újvilágban él" ez tényleg kb egyenértékű ellenérv Oda szájbarágására.
Ki merne magára haragítani egy Yonkot? Honnan neszelik ki, hogy elindult?
Mint írtam Big Mom embereit miért nem fogják el az újvilág kapujában ha havonta mennek oda ráadásul mariejois alatt fekszik. ami elég erősen a tengerészet felsőbb rétegének a környezetében van. Miért nem ellenőrzik a grand line bejáratát sem. Pedig elég lenne 1 csatahajó 1 al-admirálissal még korán megfogni a kishalakat. Mint mondtam Teach több évig szolgált fehérbajusz alatt útközben elpuszította chopper országát és nem bujkált. Jayán is csinálta a balhét mégsem ismerte a tengerészet hírből sem.
Teljesen un logikus állítás ami nem egyeztethető össze egy kijelentéssel sem és konkrét eseménnyel sem.
Eddig csak Fisher Tigerre emlékszem olyan kalózként akit a tengerészet csak úgy hajkurászott és elkapott. De őt is csak azért mert megtámadta az égi sárkányokat. Luffyék már legyőztek számos shichibukait, a kapitány dragon fia, robin eltudja olvasni a poneglyheket, franky ismeri az egyik titkos fegyver tervrajzait, elpuszították enies lobby-t, megvertek több égisárkányt, rabszolgákat szabadítottak fel, na meg luffy betört az impel downba és számos erős kalózt szabadított ki stb stb stb..és ennek ellenére mégsem küldtek utánuk egy épkézláb embert sem. Smoker "kergeti" őket néha hobbiból.
Ki lett jelentve több forrásból, hogy BM-könnyedén képes rá. Az nem lett kijelentve egy forrásból sem, hogy nem képes rá. Utalás sem volt rá. Ezért nem értem, hogyan lehet kiállni ezen gondolatok mellett.
Szerintem az a logikai baki ezzel a világ másik felén is megöletek bárkit dologgal, hogy ilyen alapon az összes tengerész családja veszélybe volna.
Ezáltal egy BM az egész tengerészetet tudná zsarolni? Kétlem.
Maradjunk annyiban, hogy a grand lineon tud ilyet megtenni és akkor is full easy emberek ellen.
A válasz egyszerű és te is tudod Beeng, mert nem akarják egy Yonkou bajszát húzógatni, ha nem muszáj. Viszont, ha kilépne a négy tenger egyikére levadásznák és Ace esete megismétlődne kihívnák a Yonkou a saját pályájukra. Az részlet kérdés menne-e.
Felőlem 75 ember mondhatja, akkor se hiszem el, amíg nem látom a saját szememmel.
Shanks volt az egyetlen, aki láttunk az East Bluen és azt se tudjuk milyen kaliber volt, akkor vagy hogyan került oda. Nem zárható ki, hogy Shichibukai volt. Ray-sanról is tudták hol van őt se üldözték, mert gondolom Roger alkut kötött velük.
Luffyra rá ment Kizaru és Garpot is oda küldték, de azt mondta nem fogja el az unokáját. A tengerészet legendája. Még Kumát egy shichibukait is oda küldtek Thriller Barkra. A daggatt is ment egy px-el.
Nem tudom minek húzod alá a sorokat teljesen megértem enélkül is mit írsz. Nem szeretem, ha hülyének néznek. Ettől független koránt se biztos, hogy igazad van. Öt ember mondta ezt, akik őt szolgálják. Ha a tengerészet mondja még el is hinném.
Szóval aláhúzzam neked én is, hogy megértsed, hogy nem csak Smoker kergette őket?
A válasz egyszerű és te is tudod Beeng, mert nem akarják egy Yonkou bajszát húzógatni, ha nem muszáj. Viszont, ha kilépne a négy tenger egyikére levadásznák és Ace esete megismétlődne kihívnák a Yonkou a saját pályájukra. Az részlet kérdés menne-e.
Felőlem 75 ember mondhatja, akkor se hiszem el, amíg nem látom a saját szememmel.
Te is jól tudod, hogy Zeff nem fog meghalni, ergó most azt mondtad, hogy leheletlen meggyőzni erről. Szóval egy esélytelen dolog kellene ahhoz, hogy igazolja az elgondolásod hibáját. Ez kb. olyan mintha azt állítanám, hogy Hatchan képes legyőzni Sanks-ot és amíg nem látom, hogy Sanks megveri addig nem hiszek a manga alapján felhozott információknak.
De még mindig nem tudom mi alapján gondolod azt,hogy ha kilépne a 4 tenger egyikére akkor feltűnne a tengerészetnek? Mint mondtam Teach is szabadon garázdálkodott az grand linen. Onnan pedig már csak át kell menni a hegyen, vagy lehet a csendes övön is közlekedni az eat blue ra.(egyiekt sem ellenőrzik) Az újvilág bejárata BigMom kezében van. ha pedig átjut akkor már csak a csendes övön kell áthajózni és ott is van az east bluen.
Mondj egy példát arra, hogy a kisebb tengeren levadásszák az erősebb kalózokat. Ez egy olyan teória ami szemben áll a tényekkel vagy legalábbis egyáltalán nem bizonyított.
Akkor miért írta volna le Oda Jagura történetét? Pekomsnak miért volt oka hazudni mikor segített Luffyéknak? (Pedig pekoms szintén több éves szolgálat után tisztában van vele, hogy mire képes BigMom.)
Most Oda félre akar vezetni miket a saját mangánjában esetleg az ar végén BM- benyögi sanjinak ...ja amúgy se ér el a kezem az east blue-ra csak blöfföltem és bedőltél.
A világ minden tengeréről eljöttek kérdés nélkül BM-teapartiára. Van DenDenMushi és biztosan vannak emberei a grand linen és a perifériás tengereken is.