Továbbra is tartom magam ahhoz hogy Sanji nem rúgna meg egy nôt se ráadásul egy eszevesztett BM ellen szerintem semmi esélye. Ettôl még simán benne van hogy ha Puddingra támad Mama, akkor Sanji ölbe veszi és elugrál onnan.
Ui.: bocsi az ô miatt de a gépem elszállt, a tabon meg csak ez van
Most kis időre megint feketebárány leszek. Nagyon jó fejezet volt 1 dolgot leszámítva.Már megint Sanji!Igen ő...
Reiju szavai nem sokat értek,mert megint ostoba Sanji.Nemrég megtudta,hogy mi Big Mom valódi célja és http://naruto-kun...ece/850/17 és ezek még mindig nyálazik egy nő után?Na ne már.Semmit sem tanult a korábbi hibájából.
Ha színjáték lenne,akkor azt mondom okés.Csak sajnos megint nyáladzik egy csaj után,akiről tudjuk,hogy megakarja ölni barátait és családját.Nem bírtam nevetni,csak fogtam a fejemet....
dungeonlord írta:
Ha színjáték lenne,akkor azt mondom okés.Csak sajnos megint nyáladzik egy csaj után,akiről tudjuk,hogy megakarja ölni barátait és családját.Nem bírtam nevetni,csak fogtam a fejemet....
Lehet, hogy Sanji hatalmas nagy nőbolond, és egyben egy beteg perverz állat, de nem hülye (bár nagyon határozottan próbált minket meggyőzni az ellenkezőjéről -.-" ), egyszer bedőlt Puddingnak, viszont mégegyszer nem fog, biztos vagyok benne, hogy a látszat ellenére résen van, és készenlétben tartja a kenbonshokut.
Egyébként talán nem fogja Puddingot bántani, de biztos vagyok benne, hogy kirúgja a kezéből a fegyvert, ha szükséges...
Ebben a Pudding dologban kell, hogy legyen még valami csavar mert Oda nem nagyon tudja majd megmagyarázni a Lolás visszaemlékezést, ha minden így marad, ahogy most van, márpedig eléggé szánalmas lenne, ha kiderülne, hogy az volt a célja vele, hogy félrevezesse az olvasóit...
Egyre jobban kezdem azt hinni, hogy Hiei-nek lesz igaza, és Pudding olyan lesz, mint a Dragon Ball-ban az a személyiségváltó csaj (sose jut eszembe a neve xD), legalábbis nem tudom hogy lehetne már másképp megmagyarázni azt, hogy az egész arc-ban egy kétlábon járó ellentmondás volt a karaktere...
Pudding az arc eleje óta a tipikus xxxx Vivi féle ártatlan kislány,akit egy erős ellenfél zsarolja. One piece egyik alapja és lerágott csont.Nem fogok meglepődni,hogy hirtelen elárulja az anyját xD.
Visszatérve Sanjihoz.Nem mondtok hülyeséget,De!Ilyen apróságok miatt nem tudom komolyan venni az arcot.
Itt az http://naruto-kun...iece/851/9 élete legnagyobb tanulsága,hogy nem szabad minden lányban megbízni elsőre. Bármennyire is haragudtam Sanjira,akkor itt az év majmát nagyon megsajnáltam ,de most inkább kiröhögöm. Mert nem tanult semmit.Sanji régi karaktere meghalt és ideje lenne egy új Sanjit kapni. Nőjön már fel végre és nem álmodozom tovább. Mert egy nap a saját bajtársa fog meghalni ezért.
Ha Zoronak van esze http://naruto-kun...iece/814/9 és komolyan veszi.Akkor Sanjitól is hasonlót várok .Ne kezdjük újra az egészet.
http://readms.net...861/4142/6
Most nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire kedves volt számára Caramel vagy valami komolyabb van e mögött.
http://readms.net...61/4142/10
Bege-vel kapcsolatban elég vegyesek az érzelmeim. Most megint az jött le nekem, hogy felelötlen meg elővigyázatlan. Jó megoldották a problémát de akkor is. Másrészt meg legyünk álnaivak. Tegyük fel, hogy minden tényező sikeres lesz a tervükben, Katakurin kívül. Nem akarok előítéletes lenni, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem számolt Katakurival. Meg se említette a többiek előtt, pedig ez rohadt nagy bökkenő lesz a tervben. Bár én személy szerint amondó vagyok, hogy már a kezdetkor Puddingnál be fog fuccsolni a terv, de Katakuri megfigyelés színe miatt 100%.
http://readms.net...61/4142/13
Én nem tudom hibáztatni Sanjit, Pudding eszméletlen jó színész. Egyébként az egész Big Mom család sem panaszkodhat, jó színjátékot adnak elő, de persze Pudding messze veri mindegyiket ilyen szempontból. Amúgy ez a Sanji féle retardáltság már kicsit hiányzott.
http://readms.net...61/4142/16
A végén Judge és Big Mom tekintete nagyon adja. Rövid időn belül egyiknek sem lesz őszinte a mosolya. Big Momnak ez a "na most megdöglesz" tekintete nagyon adja.
Végülis csak igazam lett, hogy pont közvetlenül a ceremónia előtt lesz szünet. Bár nem panaszkodok, mert azért hatalmas előre lépés volt ez, hogy sokáig nem szünetelt a manga. Ettől függetlenül elég nehéz lesz kibírni.
Sanji ebből a szempontból sosem fog megváltozni. Az nem karakterfejlődés, amit te vársz, az drasztikus változás, ami azon túl, hogy a többség nem szeretné, fölösleges is. Luffy mindig gondtalan és sokszor gondatlan lesz, Zoro mindig el fog tévedni, akkor is, ha nagy a baj, Sanji meg mindig bekattan, ha nőkről van szó. Ilyen emberek.
Ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődnek, nem lesznek érettebbek. Rossz dolgokat vársz alapból a karakterektől.
Azt az elemzést, amit Zoro levágott, ugyanúgy Sanji is megtette volna, mert ez más aspektusa a karakterüknek.
Most láthattuk, vagyis eddig is láthattuk, csak most bizonyítottan, hogy Pudding nem megjátsza magát, hanem tényleg gonosz. Azt persze nem tudjuk még mindig, hogy elárulja-e majd a Mamát, vagy hogy lesz-e fordulat a karakterében, de azt tudjuk, hogy tényleg gonosz.
Úgyhogy egyáltalán nem Vivi féle ártatlan kislány.
Szerk.: Nem kell ebbe az ajtó lelkecskébe túl sokat belemagyarázni Kristof. Jelenleg minden Bege terve és irányítása alatt áll, és biztos, hogy Katakurit is belevette a terveibe.
Szerintem túlmisztifikálják sokan a jövőbe látását.
Persze a terv tényleg be fog fuccsolni, ez nem kérdés.
Nincs olyan ember,aki nem változott Jon.Mert a csapatban mindenki változott egy kicsit.Pl Chopper,aki régen félt az emberektől. Most pedig tök lazán elbeszélget bárkivel.Akkor Robin szintén nagy karakter fejlődésen ment keresztül és a többiek is változtak. Van aki többbet,van aki kevesebbet.
Tegyük fel,hogy nem fog változni.Akkor mi a francért kellett végig szenvedni a sírását a boxzsák életét,báb életét stbstb egy évig?Pont az lenne a drasztikus,ha ezek után nem fog változni.Mert legközelebb az egyik társa fog meghalni ezért.
Sőt én már annak is örülnék,hogy egy barátnővel távozna Sanji xD .Pudding vagy Nami,esetleg Lola 3 ikertestvérével
dungeonlord írta:
Mert legközelebb az egyik társa fog meghalni ezért.
Ez full baromság, te is tudod.
És persze, Sanji fejlődni fog, tapasztalatokat szerzett, de a nőimádata nem fog megváltozni, ha tótágast állsz, akkor sem, és ez így van jól. Legalábbis amíg nem lesz egy viszonzott szerelme, addig nem. Aminek én is örülnék, Pudding beleszerethetne igazán
De e nélkül (elköteleződés, igazi szerelem nélkül) a változása olyan lenne, mintha Luffy mondjuk hirtelen körültekintően megtervezne mindent, és felhagyna a szabad gondtalanságával.
Karaktergyilkosság.
Tehát azt akarjátok mondani,hogy Sanji számára fontosabbak a nők,mint a barátai?Aha!Hát nem gondoltam volna,hogy Ussop is rosszabb lesz.Ha zeff és egy lány közül kell választani,akkor a nő lesz első.Értem.
Így értelmeztem a véleményeteket .
Nem azt akartam mondani,hogy ezek után Sanji bántsa a nőket,de innentől fogva legyen komolyabb és ne nyálazzon a csajok után.
dungeonlord írta:
Mert legközelebb az egyik társa fog meghalni ezért.
Ez full baromság, te is tudod.
.
Miért is?Ha Jinbei nem jött volna,akkor Luffyt és Namit kivégezte volna Opera.Nem így történt Jon?
Mindenesetre remélem,hogy fejezetről fejezetre más lesz a véleménye a lányokról. Ha ennyit szenvedtem,akkor cserében új Sanjit várok. Remélem megtörténik az arc végénél.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.04.02. 15:41
Pedig sokkal elfogadhatóbb lett volna, ha egy nővel zsarolják meg Sanjit nem ez a Zeffes baromság van. Mivel tudjuk, hogy milyen a nőkkel.
Még most is, hogy ez a gyökér megkapta a dobozba az apja fejét, mulattattat a gondolat, hogy a Mama emberei elindulnak az East Bluera.
Ez a viselkedés Sanji részéről elfogadható és végre újra kezd a régi önmaga lenni. Bár a tényen nem változtat, hogy egy utolsó ostoba, gyökér volt.
Sanji ha visszatér a régi önmagához az mindjárt más. igen is harcoljon azzal a hévvel, kergesse ugyanúgy a nőket és tartsa magát a nőt sose ütünk meg elvéhez. EZ maga Sanji. Persze közben ő is változik valamennyire de a stílust nem szabad kiölni belőle.
És én se hinném hogy ez a viselkedése megölné egy csapattársát is.... Luffyé sokkal inkább olyan, persze úgyse hal meg senki a Mugiwarak közül (Brook meg már halott YOHOHOHOOOO )
Reménykedhetsz amennyit csak akarsz, Sanji ebből a szempontból nem fog megváltozni. Tapasztaltabb lett, érettebb, de a nők után (ha csak nem lesz egy kapcsolata) ugyanúgy fog futni, mint eddig, és igen, ez így van jól.
Soha nem rúgna meg egy nőt, szerintem még ha a csapat sorsa múlik rajta, akkor sem. És tudod, hogy ez miért nem baj? Mert Kalifa ellen láthattuk, hogy a csapat ezért van. Nem kell Luffynak navigálnia, de Naminak sem kell Yonkout verni. Sanjinak nem kell nőt megütnie, mert Nami elintézi, ha olyan helyzetbe kerül, cserébe Naminak nem kell Yonkou parancsnokot verni soha, mert Sanji majd megteszi. Zoronak nem kell megtanulnia három kilométerről kilőnie az ellenfelet, hogy megmentse a kapitányát, mert Usopp megteszi, de Usoppnak sem kell Picá-kat megvernie, mert Zoro megteszi. Ezt jelenti a csapat.
"Amit te nem tudsz megtenni, majd én megteszem, amit én nem tudok megtenni, majd te megteszed."
Hiei, nem hiszem el, hogy nem hiszed el, hogy a Zeff-el való fenyegetés nem csak levegőbe beszélés volt