Hát végül csak Anna volt az és a kapun jött át, ami várható volt, mert ha a szellemvilágban lett volna, akkor ő is ki tudta volna nyitni a kaput. De ezt már írtam. Acnonak viszont nehezére esett volna rájuk lőnie? Anna meg ha jól vettem ki, akkor most akarja csapdába ejteni, ami valószínű nem fog összejönni. Natsunak legalábbis biztos köze lesz a legyőzéséhez.
És nocsak-nocsak Zeref csinálta a kaput na ezt nem gondoltam volna .
Ő találta fel. Ki más csinálta volna?
Jól látom hogy Anna átlátszó?
Ő is szellem lenne mint Igneelék?
Az csak a gyenge minőség.
Most kiderül,hogy a világ legerősebb csillagmágusa mire képes.Talán jön a szellemkirály?
Ahhoz el kell törni egy arany kulcsot szóval nem hinném.
Nekem bejött nagyon ez a fejezet, tetszett a dinamika is benne, érezhető volt a rajzból hogy ők most ide oda manővereznek fénysebességgel Meglepődtem, hogy Wendy felismerte Annát, hisz akkor Lucyról már hamarabb eszébe kellett volna jutnia, mert szakasztott mása. Most már az is bizonyos, hogy a kapuhoz tartanak, gondolom ennek a segítségével akarják Acnót 2 pillanat közé bezárni, legalábbis abból, hogy timelapse erre következtetnék.
A kapun át utazást úgy tudnám elképzelni, hogy Anna kinyitotta 400 éve ekkor már megvolt a végpontja, amit akkor ő még nem tudott, hogy pontosan melyik idő is lesz, csak hogy a jövő. Valószínűleg a saját lányát hátrahagyta az örökséggel, hogy egyszer majd nyissák ki a kaput, így került a sor Laylára aki ki is nyitotta, ez lett a végpontja a kapunak. A sárkányölők és Anna egy másodpercet sem észlelt az egészből csak azt hogy beléptek, 400 év múlva meg ki.
Köszi a jó linket, én a rosszat biztos nem olvastam volna el
Tényleg jó fejezet volt, vagyis na, infós fejezet volt, azok meg általában érdekesek, amúgy semmi rendkívüli nem történt. Megtörtént a nyilvánvaló, Anna az ismeretlen személy, de nem rossz csavar ez, annak meg külön örülök, hogy Wendy felismerte, remélem a többieknek is szépen-lassan beugranak majd a dolgok. Anna amúgy nagyon szimpatikus, kedves de talpraesett is, nem egy nyálgép, úgyhogy remélem érdekes eseményeket meg infókat hoz magával, az eddigieken kívül is.
Erza-Gérard fanservice kell a népnek, Lucyék is aranyosak voltak, Acno meg nyilvánvalóan nem tudja eltalálni a hajót, ennyi plot-armor kell
Meglátjuk mi lesz, de azért remélem nem úgy fogják legyőzni Acnot, hogy valami időhurokba teszik. Őt le kell verni, méghozzá Natsuéknak, és pont. Nem bánom, ha a jövőbe küldik, és majd akkor, vagy most valami titkos erővel, de verjék le.
Nem érhet véget a manga egy epic sárkány-sárkányölők harc nélkül...
Masni rájött, hogy Zerefet eddig senki sem vette komolyan, mint főgenya2-t, így megpróbálta Hao Asakurát is belecsempészni a gyermekbe, de nem jött össze.
Acno meg... hjaj, ha nem shounen lenne most igazán remélném, hogy megunja a szórakozást, berobbantja azt a röhejes tákolmányt és ott murdel meg az egész csőcselék a francba. Ehelyett agyalhatunk, hogy Wendy szenilis-e, vagy masni nem dolgozott ennyire előre (utóbbi, ami szégyen btw).
Hogy Acno miért nem támad rájuk egy üvöltéssel? Egyszerű: szeretné kiélvezni azt a pillanatot amikor a keze berobban kicsi Wendy kicsi mellkasába és a hátán távozva ott lenne kicsi Wendy kicsi szíve, amit utána összetrancsíroz... Oké, meg kell keresnem a gyógyszereim XD
Másik téma: Mint tudjuk a sárkányok inmuninsak a mágiára a pikkelyeik miatt, de mi van a fizikai károkkal/sebzéssel?
Láthattuk hogy a Jupiter lövését szépen felszürcsölte, de a 120 mm golyószóró ágyú lövései elöl kitért.
Elmélet:
1. Kitért, mert különben lelassult volna a találatoktól.
2. Kitért, mert akkor sebzést szenvedett volna el.
Ki mit gondol erről? Fizikailag meg lehet-e sebezni egy sárkányt?
Szerintem meg lehet, csak olyan mértékű fizikai erő kell hozzá (vagy a golyók esetében pusztító erő), amivel jelenleg senki sem rendelkezik (és nem is fog). Sokszor mondtam már, de véleményem szerint a mágia is hatásos lenne a sárkányok ellen, ahogy a démonokat és az isteneket sem csak démonölő és istenölő mágiával lehet megölni, csak éppen akkora erő kéne hozzá, ami senkinek sincs és nem is lesz, mivel a sárkányok összehasonlíthatatlanul erősebbek, mint az istenek és a démonok.
Úgyhogy szerintem megsebezhetné, de nem fogja. Azok a kis golyók legalábbis biztosan nem Nagyon remélem, hogy Mashni nem fogja így tökön rúgni magát, hogy ilyet fog bejátszani.
A Sárkányok pikkelyeit úgy tudom elképzelni mint a Doroma Animut ami mágiasemlegesítő de a Sárkányölő mágia és a fizikai sebzés hat rá
Erre mit mondtok?
Érdekes fejezet volt. Erza-Gerard elég komikusan jött ki xd
Jó Natsu még mindig püföli Zerefet, szegény Lucyékat is meg kellett mutatni azért. Ami igazán jó, hogy kaptunk egy infóhalmazt, így sok minden a helyére került.
Szerintem Achnón fogna a "golyó". Főleg a 120 mm-es persze nem ölné meg de meg tudná sebezni. Elképzelhető hogy az időhurkokba száműzik de nem is tudom.... Egyrészt logikus hogy léteznie sem lenne szabad, másrészt mi a garancia, hogy a jövőben nem jut e ki? Bár ha összetörik valahogyan a kaput elvileg gond megoldva.
Natsunak elég lesz Zerefet is levernie. Vagy lehet hogy ő lesz valahogy a könnyebbik úton kiiktatva?
DelcoRemy írta:
Fizikailag meg lehet-e sebezni egy sárkányt?
Igneel leszakította a karját szóval nyilván.
Ami Acnot illeti, ő egy tipikus beképzelt tapló aki azt hiszi mindenkinél erősebb, akár csak Bleachben Aizen. És pont ez lesz a veszte. Félválról vesz mindent ahogy a Tenrou ARC-ban mondták, neki az emebrek olyanok mint a rovarok. Ezért játszik a hajóval is. És ezért fogják "simán" legyőzni őt mert nem lát tovább az orránál. Tipikus Shounen főellenség. Agya nincs csak erős.
Inkább tudja mint hiszi és ráadásul jól is tudja, de biztos, hogy nem azért fogják legyőzni, mert visszafogja magát.
Bár ha összetörik valahogyan a kaput elvileg gond megoldva.
Az a baj, hogy ahhoz a múltkor is egy sárkány kellett és Acno az egyetlen. Amúgy ha észreveszi, hogy készülnek valamire, akkor összetudja törni a kaput és ennyit a nagy tervről. Már ha a kapu egyáltalán kell hozzá.
Natsunak elég lesz Zerefet is levernie. Vagy lehet hogy ő lesz valahogy a könnyebbik úton kiiktatva?
Natsu megesküdött, hogy szétrúgja Acno seggét. Ő biztos ott lesz a legyőzésénél és a harcon kívül nem fog mással próbálkozni. Zeref ellen ott van END, Anco ellen meg marad a Fairy Heart. Az utóbbinak úgyse volt még igazából semmilyen szerepe a történetben, más meg nem maradt amire fel lehetne használni. Csak azt remélem, hogy Acno ellen az összes sárkányölő ott lesz.
Amúgy csak engem zavar, hogy eddig Wendy kapta a legtöbb harcot a sárkányölők közül(Natsut leszámítva)?
[quote]Ahhoz el kell törni egy arany kulcsot szóval nem hinném.
Egyetlen megoldás a saját életerejét használja fel az idézéshez. Ha Lucy édesanyának sikerült kulcs nélkül kaput nyitni,akkor hasonlót tudok elképzelni a szellemkirály idézéshez. Mert az idéző és a szellem szoros kapcsolatban vannak egymással. Szívesen megnéznék egy fullos szellemkirályt,mert az erejét nagyjából End-Acnologia szinthez sorolom.
Mert a Tartarosnál kb 50%erejét se tudta használni,de még ígyis milyen op volt az öreg.
B terv pedig Acnologia bekerül a szellemvilágban.Ami szintén nem lehetetlen
Mindkettő lehetetlen. A szellemvilágba tuti nem fogja Lucy betenni (meg Anna sem).
És biztos, hogy a Szellemkirály nincs Acno szintjén. Senki sincs azon a szinten.
És Anna nem azért jött, hogy harcoljon. Nem is fog, valószínűleg.
Oké, másik kérdés.
A sárkányok a pikkelyeik miatt ellenállóak a mágia miatt. Mi történne, ha belülről érné támadás?
Mest beviszi Natsu Acno gyomrába, aztán mehet a menet.
Hallod pont ma gondoltam valami hasonlóra, csak nem teleportálással, hanem úgy, hogy beugrik a száján és lecsúszdázik a nyelőcsövén/légcsövén.
De ha már Mest. Elvileg le tudná teleportálni valakiről a fejét, vagy a testét a belső szervei körül?