Szerintem a mostani Buu erőszintben nem az, akiről mi gondoljuk...
SSJ3-szintet saccolnak sokan neki, mivel anno SSJ3 Gokuval azon a szinten volt egálban, de: Akkor még nem vált ki belőle a gonosz vékony Buu, akiből később lett a super Buu (Aki eredetileg is volt és a kaio-kat irtotta az pedig a kid buu), majd az Ultimate Buu.
Már a skiny buu is erősebbnek bizonyult nála, ezt nem felejtsétek!
Hogy mi is ez most tulajdonképpen: Nehéz megmondani, mert eredetileg valami mágiával hozták létre Kid Buu-t, aztán a grand Kai feláldozta magát, aminek következményeként a személyisége elnyomta benne a gonoszt valamelyest, ennek a torzulásnak lett az eredménye a gyerekes viselkedés és a gonosz Fat Majin Buu, akiben azért még ott volt Grand Kai jósága.
Aztán amikor különvált a gonosz a jótól, akkor jött létre a mi Buu-nk, de ez már nem a SSJ3 szinten lévő Buu, hiszen vélhetően az erők is osztódtak, láthatóan nem a Jó Buu javára. Majd az evil Buu megette a mienket, amiből létrejött Super Buu, aki később mindenkit elnyelt, Gohannal lett Ultimate Buu, majd Goku és Vegita a fejében megpiszkált valamit,ezért mindenki kiszabadult és így kaptuk vissza a mi Buunkat! Külsőre Ő van a legközelebb ahhoz, akivel Goku harcolt, de valóban SSj3-szinten maradt a szétválás után?
Lehet, hogy én nem vagyok annyira képben az erőszintekkel, -éppen nem is igazén nézegetem.-, de nekem a storyból az tűnik logiuksnak, hogy gyengébb legyen a ssj3-nál.