Egy felvetés: muszáj ennek a nagyhatalmú csillagmágusnak az időben utaznia? nem lehet egy hogy valamilyen kivetülés lenne csak, vagy akár a csillagok közt valamilyen módon megőrződött, hiszen Annának megvolt mind a 12 kulcsa. Szerintem a 12 kulcs birtokosának az erejét még jócskán lehet power uppolni.
Csak azt nem tudom , miért a Blue Pegazus által lett behozva ez a személyt a történetbe? valamilyen kapcsolatban állna vele?
Nem hiszem, hogy ugyan azok lennének.
Minden esetre én bízom benne, hogy Anna az, nem pedig Layla. Tudom, tudom, ez a FT, még az is visszatér, aki benne se volt, csak említés szintjén, de azért még mindig emészthetőbb lenne, ha Anna jött volna át a kapun a gyerekekkel, mintsem Layla dobná be a "ja mégsem haltam meg, sorry" kártyát, amit amúgy a sárkányok is ellőttek félig-meddig.
Acnologia sárkány(ölő). Vagyis a sárkányölő mágia hatásos ellene. Vagyis az lenne, csak éppen a "mágia" szóval van a baj. De van egy Natsunk, aki technikailag egy etherias démon. És talán egyszer majd tud használni valami olyasmit, mint a "sárkányölő átok", a sárkányölő mágia mintájára. ^^
Elolvastam újra azon fejezeteket magyarul ahol Zeref és Natsu harcolgatott és majdnem mind1 fejezetben elmondja Zeref hogy az emberiség jövőjéért öli meg Natsut, mert ha nem hal meg az emberiségnek befellegzett. Vajon mire gondolhatott Zeref. Én kettő dologra tudtam gondolni: 1. Addig nem tudja megszerezni a Fairy Heart-ot amíg Natsu életben van, mert meg fogja akadályozni. 2. Zeref csak a "jelenlegi " Natsut akarja megölni, mert amíg ő életben van addig a démon nem tud a domináns személyiség lenni. Személy szerint én a második eshetőséget tartom valószínűbbnek, lévén Zeref nagy taktikus és magát is úgy jellemezte hogy olyan mintha sakkozna az emberekkel. A sárkánymag és a démonmag meg lehet hogy még ott van Natsuban fizikailag, csak mivel tudatilag eldöntötte hogy ő bizony ember, így erről a kettő magról a tudata már nem vesz tudomást. Mivel már azon sem évődik hogy most akkor mi is ő, így valószínűleg már nem is akar fúziónálni a két mag. Ami kérdés még számomra, hogy Zeref miért pont az etherias-okkal kezdet el kísérletezni és miért etherias-ként élesztette fel az öccsét, vajon már akkor tudomást szerzett Achnológia eleméről? Az biztos hogy ezt az Achnológia legyőzéses tervet Anna-val együtt tervelték ki, utóbbi szerepe még kérdéses a történetben hogy mégis milyen szerepet játszott. Mindenesetre Zerefnek szerintem van B terve is Achnológia legyőzésénél ha nem tudná megszerezni a Fairy Heart-ot és ez a B terv lehet az öccse.Azt mondjuk nem tudom hogy Natsu letudja-e győzni Zerefet, tegyük fel hogy igen akkor valószínű hogy a többiek után menne segíteni Achnológia ellen. Idővel gondolom tudomására jutna Achnológia eleme aztán ha mondjuk egy számára kedves személy szorult helyzetbe kerülne ( Heartfilia) akkor lehet hogy magának beismerné és elfogadná hogy ő bizony egy démon. Akár így is feléledhetne az etherias ereje.
A másik dolog az Achnológia leszakitott kezénél lévő akadály részecskék, amit már többen is észrevettek. Ironikus lenne ha Achnológia is etherias lenne, csak nála nem alakult ki olyan személyiség mint Natsunál. Persze lehet csak én gondolom túl az egészet
Remélem, hogy a sárkányölő mágia hatásos lesz Acno ellen. Nagyon remélem. Ha nem, akkor az 5 sárkányölő (oké, Natsu kivétel) tök fölösleges... márpedig Igneel-ék biztosan jól felkészültek Acnoból, ha egy ilyen grandiózus tervbe vágták bele a fejszéjüket.
Nem látom be miért volna jó Zerefnek egy hibbant sárkány helyett, egy általa készített fődémontól rettegni. Vagyis ugyan miért lenne jobb bárkinek is ha E.N.D előjönne hogy megölje Achnot.... és aztán? Ha mégse elég erős a kötődés másokkal szemben és nem alakul vissza, mi lesz? Ugyanaz, mint most Achnoval. Rettegés az ágy alatt. Elég hülye terv ez, pláne ha 400 évük volt a megvalósításra.
Nem hiszem, hogy ugyan azok lennének.
Minden esetre én bízom benne, hogy Anna az, nem pedig Layla. Tudom, tudom, ez a FT, még az is visszatér, aki benne se volt, csak említés szintjén, de azért még mindig emészthetőbb lenne, ha Anna jött volna át a kapun a gyerekekkel, mintsem Layla dobná be a "ja mégsem haltam meg, sorry" kártyát, amit amúgy a sárkányok is ellőttek félig-meddig.
Aquarius története alapján én se tartom valószínűnek, csak hát ismerjük Mashit. Szeret egy emberből többet csinálni.
Tegyük fel nem válik be a terv acnologia ellen. Egy Gray and Natsu vagy csak Gray. A démonölö mágia és a sárkányölö mágia csak hatásal van ellene.
Igaz nekem hiány éreztem van, hogy Gray nem igazán mutatta meg az erejét ( vagy csak ennyi volt akkor csalodtam benne)
Acno már 400 éve is halomra ölte a sárkányokat, Natsuék 1 éve pedig még eggyel se bírtak. Ha Zerefen kívül bárki jó esélyekkel indul Acno ellen 1v1-ben én leszek csalódott.
Van egy erős tippem arra, hogy Graynek hány harca lesz még.
Amúgy Zeref nem tartotta mindig magánál END könyvét? Hogy bírta Mavis elcsórni?
A másik dolog az Achnológia leszakitott kezénél lévő akadály részecskék, amit már többen is észrevettek. Ironikus lenne ha Achnológia is etherias lenne, csak nála nem alakult ki olyan személyiség mint Natsunál. Persze lehet csak én gondolom túl az egészet
Nem tartom valószínűnek, mert ha Zeref által készített etherias lenne, akkor egy csettintéssel eltudná intézni, mint ahogy Mard Geerrel tette.
Nem tartom valószínűnek, mert ha Zeref által készített etherias lenne, akkor egy csettintéssel eltudná intézni, mint ahogy Mard Geerrel tette.
Ha Acnologia képes bármit megenni,akkor ide valóban End kell. Talán Zeref átkát is felszabálta régen és ezért lett éjfekete színe :http://naruto-kun...ail/301/16
Régi Narutokun oldalon Chakrával beszéltünk róla.Hát Chakra,talán igaza lesz xd.Ha még emlékszel erre xD
Remélem, hogy a sárkányölő mágia hatásos lesz Acno ellen. Nagyon remélem. Ha nem, akkor az 5 sárkányölő (oké, Natsu kivétel) tök fölösleges... márpedig Igneel-ék biztosan jól felkészültek Acnoból, ha egy ilyen grandiózus tervbe vágták bele a fejszéjüket.
Ezzel csak az a baj,hogy egyik sárkányölő se tudta,hogy miért is tanulták a sárkányölő mágiát. Ezért nem fejlődtek rendesen Acnologia szintjéhez. Mert ha Serena 1ütés,akkor a többi sárkányölő szintén one shot lenne.
Talán ezért próbálkozott Igneel megölni Acnologiát,csak csajnos szintén alábecsülte az erejét .
Az alap terv kudarcra van ítélve. Ezért van más terve Zerefnek és talán pont ezért van itt most Anna. Mert az eredeti terv alapján próbál megoldást találni.Mert Zeref beleörült az átokban.Így mind2 más terve van Acnologia ellen.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.03.30. 15:27