Sanji anyja azért adta az életét, hogy ne legyen az összes fia droid. Ezért lett "kudarc".
One Piece manga
Ugyanúgy, mint Vergot. Ha a dolog nem haki szint függő. Ha meg igen, akkor lehet tényleg nem lenne képes rá Law.
Az kéz nélkül veszítene dologhoz meg: szerintem Luffy egy kézzel is ugyanolyan erős Kong Gunra képes, mint kettővel. Ha Law nem képes apró darabokra vágni, esetleg egyszerre több testrészétől is megszabadítani (amire szerintem nem lenne képes), esélye sincs a győzelemre.
Jon írta:
Így van. És éppen ezért biztosra vehető, hogy Sanji egy normális ember. Habár nem is normális, mert a tesói kedvessége és embersége is belé szorult
Szerintem kissé túlanalizáljuk az erősségi szinteket, ami könnyen elhomályosíthatja azt, hogy a Szalmakalapos csapat valamennyi tagja olyan rejtett potenciával, erővel rendelkezik, ami egy éles harc során bármikor előjöhet, s így felboríthatja a hierarchiát az erőviszonyokban.
Persze nem azt akarom mondani, hogy nincsenek élesen különválasztható határok, mert ahogy írtátok is, Luffyék (Zoro, Sanji) még nem képesek elverni 1v1-ben egy parancsnokot, de szerintem épp ez a rejtett potenciál az, ami mégis azt mondatja velem, hogy talán mégis megoldanák egy valóban élet-halál harc során. Hiszen ahogy Jon is mondta, ki gondolta volna, hogy pl. Luffy leveri Rob Luccit, aztán mégis mit tolt akkor. Zororól ne is beszéljünk. Egyáltalán nem volt reális az akkori győzelem, csak úgy, hogy már tisztában vagyunk vele, hogy ha Luffyék beindulnak, főleg ha egy társuk életéről van szó, akkor valójában mire is képesek. Persze erre nehéz gondolni, mert már rohadt régen volt ehhez hasonló küzdelem, főleg ha Zorora és Sanjira gondolunk.
Másrészt a One Piecebe mindig is volt egy sorsszerűség, egyfajta misztikum az elődök és Luffyék között - Roger és Luffy között, és ez is arra utal, hogy tulajdonképpen Luffy rejtetten, csírájában tulajdonképpen erősebb, mint amit aktuálisan látunk tőle. Persze ennek kibontakozásához egy folyamatos fejlődés kell a harcok során, ez egyértelmű, de mégis mindig van benne valami többlet, mint az erőben kb. vele egyenlő másik OP karakterben, hiszen mi másra utalna a sok Roger-párhuzam, ha nem erre. Egyébként valamikor ez zavart engem, de rájöttem, hogy jól van ez így, mert Luffy megismételhetetlen és utánozhatatlan karakter, a sok párhuzam pedig inkább erre a sorsszerűségre utal illetve arra a többletre, ami Luffyékban megvan. Ráadásul minden bizonnyal Luffyék amúgyis más döntésre jutnak.
A lényeg, hogy nem akarom elkenni az erőkülönbségeket, de szerintem ezeket is érdemes figyelembe venni. Mindenesetre csalódott leszek, ha a Kaido elleni harc során nem lesz végre már egy olyan harc, ahol a tagok saját magukat múlják felül, úgy mint pl. Zoro Das Bones ellen. És ez Luffyra is igaz, mert szerintem összességében Mingo ellen nem múlta felül önmagát.
Azért nem egészen erről van szó. Egyszerűen hezitáltak és összezavarodtak. Mint harcművész nyugodtan kimerem jelenteni, hogy így nem is lehet harcolni. Ha fejben nem vagy ott vége van, mikor elkezdődik.
Az mellékes, hogy közben előkerültek technikák, amiket előtte nem láttuk vagy, hogy Luffy lemásolta őket. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudták volna használni már a Galley-La vállalat székhelyén. Egyszerűen, ha ismerték se lettek volna rá képesek az imént leírtak miatt.
Ettől független osztom, amit írsz.
Szerintem Vergo és Law esetében Számított a Haki!
Az én meglátásom az, hogy a gyümölcs erejéve vágta keté Vergot, mive 1, nem fröcsögött a vér... 2, átszott, hogy a képességét használja..
Viszont, szerintem ahoz, hogy tudja használni a képeségét... egy bizonyos Haki színt kell.. mondjuk, ha Vergo 10/10 es haki színten volt... akkor Lawnak minimum megkell közelíteni ezt a színtet pl. 8/10 es színt + a képesség...
Aztán lehet baromság amire gondolok... de az biztos, hgoy skillel vágta át..
Vergo és Sanji esetében..
Sanji kikapott volna... ezzel a jelenlegi színtjével egy dolfi által fémjelzett Vergó f.parancsnokhoz sem ér fel.. és azok még messze vanak egy Császár parancsnok színthez...
Szóval itt BM. ív végén Sanjinak valami nagy felébredés kel vagy power up...
Én úgy emlékszem, hogy Sanji mom.. azért vette be azokat a tabikat, hogy elérje azt..... , hogy Sanji normális legyen/ ne legyen szívtelen android, egy gyikoló gép... (azok a tableták is kisérleti stádiumban voltak, ha minden igaz..)
Szóval, mivan ha... a pirulák csak plussz kedvességet, emberséget adtak neki és úgy néz ki kedvessége révén el is érte a célját... Viszont, mivan akkor... ha azok a tabik, csak gátolták a kiaakulását a szuper erőnek, de nem megszünteték azt... argo Sanji félig medig normális lett (lásd a kedvességét, emberkhez való viszonyulásának és az abnormális rúgó technikáljának a kombinációját.. ) na mármost, ha ezen felűl átszakad az a gát, amit a gyógyszer beszedése okozott.... akkor kap egy nagy nagy power up ot... akkor viszont erős lessz!
Én ezt így még reálisnak tudom eképzelni, mivel power up kell Sanjinak még és akkor értemet is nyerne ez az androidos téma is.. Szerintem!
Én úgy képzelném el, hogy az esküvőn történik valami... ami olyan reakciót vált ki belőle, mint Goku-ból a Namek bolygón SSJ forma... nyilván nem úgyan az lenne az oka és viámok se cikáznának.. pl.: BM. rátámad vagy valaki Namira...
Nagyon-nagyon nem szeretném, ha Sanji elrobotizálódna hirtelen...
Meg egyébként sem értek egyet, biztos vagyok benne, hogy Sanji leverte volna Vergot.
Az én meglátásom az, hogy a gyümölcs erejéve vágta keté Vergot, mive 1, nem fröcsögött a vér... 2, átszott, hogy a képességét használja..
Viszont, szerintem ahoz, hogy tudja használni a képeségét... egy bizonyos Haki színt kell.. mondjuk, ha Vergo 10/10 es haki színten volt... akkor Lawnak minimum megkell közelíteni ezt a színtet pl. 8/10 es színt + a képesség...
Hát azért a Sanji vs Vergo ennél sokkal egyszerűbb. Sanji egyszerűen azért nem küzdhetett meg Vergoval mivel ez Law személyes ügye volt Cora miatt. A sípcsontos dolog meg csak azért kellett, hogy megmutassa Vergo hakija milyen kemény, így Law messzebb tud utazni a hype vonaton ha látszólag egy keményebb ellenfelet rektel be.
beeng írta:
A sípcsontos dolog meg csak azért kellett, hogy megmutassa Vergo hakija milyen kemény, így Law messzebb tud utazni a hype vonaton ha látszólag egy keményebb ellenfelet rektel be.
Germa66 írta:
Csibe nem akarlak leszólni de nagyon látszik a hszeden hogy sokkal erősebbnek tartod Sanjit mint amilyen erős ténylegesen. Vergo mégcsak hakit sem használt ellene és már a Tekkaitól megrepedt Sanji sípcsontja. Lehet mondani hogy monster trió így meg úgy de azért vannak egyértelmű jelek hogy ki milyen fokozaton lehet.
Talán azért tört bele a lába,mert előtte jó pár óriás gyerek szétverte a Namit,aki épp Sanji testében volt.Figyeljetek oda az ilyen apróságokra^^
Tessék, Misko
https://tinyurl.c...interview1
https://tinyurl.c...interview2
Ugrás a fórumra: |