Ugyan nem vagyok szakértő, de nem lehet hogy azért fakóbb a színvilág, mert így akarja a sensei érzékeltetni hogy innentól komolyabb és komorabb a történet? Aztán lehet hogy én vagyok a tudatlan
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Jon:
Pont arról van szó, amit mondasz. Mert van akinek erősebb színekkel tetszik. És a rajzolást sem dicsérném agyon. Ügyesen próbálják elrejteni, de néha még most is vannak olyan rajzok, hogy ihaj.
Sasa87:
Mashima-senseinek az anime színeinek erősségéhez "semmi" köze. ^^
Összességében szerintem korrekt volt ez a kis szál. A kiegészítések se igazán zavartak, sőt dicséret, hogy ennyit kitudtak belőle hozni, úgy hogy még élvezhető is legyen. Voltak kisebb hibák is persze, de ez inkább a már említett színvilág, ami engem csak kicsit zavart, meg néhol valóban a rajzolással is voltak problémák. Ezek ellenére nekem még mindig benne van a jó kategóriában.
Chakra írta:
Jon:
Pont arról van szó, amit mondasz. Mert van akinek erősebb színekkel tetszik. És a rajzolást sem dicsérném agyon. Ügyesen próbálják elrejteni, de néha még most is vannak olyan rajzok, hogy ihaj.
Sasa87:
Mashima-senseinek az anime színeinek erősségéhez "semmi" köze. ^^
Ez érdekes 1fejezet=1rész? Remélhetőleg jól fogják elhúzni a részeket.
Ui.:Nagyon várom már a holnapi részt! Remélem legalább a Zeros(vagy jobb ) színvonalat tudja hozni és nem lesz csalódás.
NAGY HÍR!! Hát csak eljött amitől féltem és nem tudom hogy örüljek-e vagy se.2 rész van hátra az animéből úgy lesz 12 részes ez a szezon és utána egy nagy szünet lesz megint kitudja meddig
Néha komoly döntéseket kell hozni. Így szerintem még jobban is járunk, minthogy fillerekkel bombázzanak minket. Gondolom akkor megint egy év szünet, ha igaz a hír. Visszaemlékezve a múltkori szünet is áprilistól tartott. ^^
https://mangahelp...682/page-8 Én itt találtam meg. Kicsit tekergess le és ott lesz. 151. kommentnél.
Ugrás a fórumra: |