De a Universe One csak az alvilágból hozta ki. Az akadály részecskékkel semmit se csinált. Ha most nincs semmi baja, akkor se lett volna. Gajeel meg mondott amit mondott, de honnan tudta? Nem mintha már történt volna vele hasonló.
Fairy Tail manga
Durzo írta:
De a Universe One csak az alvilágból hozta ki. Az akadály részecskékkel semmit se csinált. Ha most nincs semmi baja, akkor se lett volna. Gajeel meg mondott amit mondott, de honnan tudta? Nem mintha már történt volna vele hasonló.
"Ami neked ingyen van, azért ne verd magad a földhöz." Gazsi 2013
Az eredeti célközönség benyalja ezt, az ember pedig egy lusta állat. Ha ezzel is megél, ne várd, hogy megerőltesse magát. Vagy direkt ilyen. De azt is vedd figyelembe, hogy már több mint 10 éve megy és lehet már nincs meg az a "tűz" Mashiban ami az elején. Valószínű az utolsó. Régen sokkal jobb volt. Hidd el, hogy nem a mostani arc miatt a kedvencem. A lényeg, hogy ez van és mi nem tudunk ellene tenni.
Azért a Tartarosnál és a The Second Visitor From the Future elég durva arc volt a Fairy tailhez képest.
Nem 1x olvastam végig és hihetetlen jól megírt arcok voltak.Ezt a 2 arcot hasonlítsuk össze a mostanival.
Tipikus szövegem ég és föld mondhatnám .Ott legalább minden logikusan volt felépítve. Mostani arc pedig isis,de inkább a vicc kategória.
Nagy kár,hogy az anime minősége pocsék volt....
Azért olyan zenék vannak az animében, amik valami egészen zseniálisan megadják a hangulatot, akkor is, ha az animáció, vagy a rajzolás minősége nem veri az egeket. Lehetek akármilyen csalódott a történetet illetően, meghallom a zenéket és szinte elérzékenyülök.
lunarcry88- érdemes megpróbálni más mangákat is
dungeonlord írta:
Azért a Tartarosnál és a The Second Visitor From the Future elég durva arc volt a Fairy tailhez képest.
Nem 1x olvastam végig és hihetetlen jól megírt arcok voltak.Ezt a 2 arcot hasonlítsuk össze a mostanival.
Tipikus szövegem ég és föld mondhatnám .Ott legalább minden logikusan volt felépítve. Mostani arc pedig isis,de inkább a vicc kategória.
Nagy kár,hogy az anime minősége pocsék volt....
http://www.mangan...ll-chapter Kint van az 528 is. Még csak ilyen minőségbe,de ez van Ha jól értelmeztem akkor Achnologia megeszik minden mágiát,akkor kiváncsi lennék,hogy E.N.D pokoltűz átkát(vagy miaz
) megtudná-e enni. Bár lehet,mert Natsu is megbírta enni Tempester tüzét. A végén az a nő... Nekem egyből Anna jutott eszembe,hogy talán ő is a jövőbe jött vagy valami,de lehet megint csak trollkodni fog Mashima azzal,hogy direkt nem mutatta az arcát,és egy teljesen más személy lesz
Most a nagyságos Acnologiát akit nem lehet legyőzni komolyan elütötte egy repülő hajó...?
Amúgy Christina vagy mi a hajó neve már egyszer teljesen összetört a háború alatt nem? Vagy csak én emlékszek rosszul?
A fejezetet nem fogom ilyen fordításban és minőségben elolvasni, majd, ráér holnap.
Bloodbath- rengeteg hibája volt a Tartarosnak, szidtam is közben eleget, a harcok pl. kifejezetten gyengék lettek (ha engem kérdeztek, a pajzsok elleni harcok SOKKAL jobbak, ha csak tisztán a harcok logikai felépítését nézem - kár, hogy kb. ez az egyetlen értékelhető aspektusa a jelenlegi szálnak), úgyhogy igen, minden pontban igazad van. (Egyébként igazán fordulatos, logikára épülő harc talán sosem volt a FT-ben, egyáltalán nem ezért szerettük meg, régen sem.)
De összességében a szál jól volt felépítve, fordulatos volt, még úgy is, ha néha azok a fordulatok nem voltak támadhatatlanok, és volt az egésznek egy hangulata, íve, vezetett valahonnan valahova, megvolt a feszültsége (nem mindig, de általában), és az összes (majdnem) karakter komoly döntés helyzetbe lett kényszerítve, olyan élményt kapott, ami változást hozott a karakterébe. Lucy és Aquarius, Natsu és Igneel, Gray és Silver, Wendy elhatározása, Gazille és Levy kapcsolata, Gray és Juvia kapcsolata, mind-mind fejlődésen mentek keresztül, mert igazi konfliktust kellett megélniük. Makarov kivétel, de ő Tenrou óta tök felesleges volt már sajnos, és Erza is kivétel (bár ugye ott van az a kínzásos sztori, de Kyuka után én nem tudtam komolyan venni), de összességében a legtöbb karakter-szállal én nagyon elégedett voltam. Emellett kaptunk egy tök jó, átívelő END szálat, és kifejezetten nem rossz ellenségeket (legalábbis én szerettem Mard Geert), badass pillanatokat, én meg többet nem igazán várok a FT-től.
Messze nem tökéletes a Tartaros szál, de a Tenrou óta (vagyis a 7 éves időugrás óta) véleményem szerint még így is a legjobb. Igaz, hogy nem volt túl magasan a léc sajnos.
Ahhoz képest a mostani csetepaté babazsúr.
Bloodbath gyönyörűen összeszedte, hogy (többek között) miért nem bírtam már azt a szálat sem azzal a kivétellel, hogy én örültem, hogy nem szerepeltek sokat a kerti gyíkok.
A FT harcok terén kirívóan gagyi volt mindig, de masni már nem is igyekszik erőlködni az utóbbi kb 3-4 történetszál óta. Általában elkenik a hős száját, aztán az durcin néz és bumm. Így lett Chocapic. De sajnos Durzo is jól írja: ha így is veszik a mangát, miért erőltesse meg magát? (Bocsi az elírásért.)
Új fejezet: oké, hát Geri menő volt, meg minden, de amikor Wendy SSJ-be ment át, már tudtam, hogy lópikula se lesz, hanem valaki megmenti a sejhajukat lehetetlen módon. Ez volt az öreg. Remek. Az meg ha jól sejtem ott a végén Anna. Külön öröm, hogy a tervük úgy 99%-os valószínűséggel befuccsol, de nem is baj, kell még a hype Acnologiának, hogy ismét pofára eshessünk majd, amikor a főhős-csapat valamilyen brutálisan gagyi módszerrel győzelmet arat.
Nos úgy néz ki Acno csak most vette észre hogy Wendy is ott van, aki szívére vette hogy neki kell szembeszállnia vele . Szerintem nagyon király amikor átvált Dragon Force-ba. És végre itt van a jó öreg Gerárd is
. Acno nem kis pályás de ne mondjátok hogy nem vett észre egy hatalmas repülő hajót ami egyenesen felé tart. Bár éppen Wendy elpusztításával volt elfoglalva az is igaz.
Ahogyan a kommenteket olvasgatom itt és a spoiler alatt mindenki szerint Anna az. Éreztem hogy Mashima nem csak arra a pár fejezetre szánja őt (már ha tényleg ő az).
Nos kíváncsian várom mi lesz ebből. Kötve hinném hogy Acno csak hagyja őket elmenni.
bloodbath
Valóban akadtak hibák az arcnál,de közel se olyan vészes,mint a mostani.
- Natsu nagy mellénnyel azt mondja, hogy Jackal robbanásaira van ellenszere, erre robban az arcában, de csak "Balfék Bob" lesz belőle. Erre kontrázott rá "Afro Happy".
Silver és a körülötte lévő dolgok. Kyouka kijelentéséből miszerint az "emberi alakjában" van, arra lehet következtetni, hogy Mashima nem gondolta át alaposan, hogy mit is akar vele. Egyik percben cimbi, a másikban lefagyasztja Natsut. Semmi értelme nem volt a színészkedésének, ha jelentős károkat okozhatott volna a Tartaroson belül, mert valamiért Keyesnek nem volt hatalma felette, pedig ő támasztotta fel. Graynek is simán odaadhatta volna az erejét, nem kellett volna előtte a felesleges műsor Deliorával.
Seilah többször is kijelenti, hogy a makróját nem tudja Mira lemásolni. De amikor Mira megerőlteti magát, hát persze, hogy sikerül neki! És Seilah igazi formáját egyetlenegy támadás kiüti, mert azt hátulról kapta, lesből.
Torafuzar mérgező vizétől senkinek sem lett baja. Pedig nem csak Gajeel és Levi kapott belőle. És nem emlékszem, hogy Wendy a közelben lett volna...
Az egész Erza vs. Kyouka. Több nem is kell ide.
Mard Geer és az Espada effektus. Alázza az ellenfeleit alapformában, de kikap az igazi alakjában, relatíve könnyedén.
Acnologia írta:
Most a nagyságos Acnologiát akit nem lehet legyőzni komolyan elütötte egy repülő hajó...?
Amúgy Christina vagy mi a hajó neve már egyszer teljesen összetört a háború alatt nem? Vagy csak én emlékszek rosszul?
Acno nem kis pályás de ne mondjátok hogy nem vett észre egy hatalmas repülő hajót ami egyenesen felé tart.
De sajnos Dunzo is jól írja: ha így is veszik a mangát, miért erőltesse meg magát?
http://www.manga3...2017/528/1 acnologia konkrétan megette gerard mágiáját
Ugrás a fórumra: |