Hát ebben erősen kételkedem. Alapvetően is, és a trailert látva is.
Nem lehetetlen persze, de akkor sem valószínű, hogy sok köze lesz az eredeti történethez.

Filmek & sorozatok
Na azért én nézegetem a japán Live Action filmeket, még szertem is őket. Tegyük hozzá igen sok ázsiai sorozatot (doramát) nézek.
De azért ne várjuk már el tőlük, hogy jobbak legyenek már mint az animék. Bár ezek között is azért lehetnek jók. Majd meglátjuk ha kijön a film(ek).
Shigatsu wa Kimi no Uso sose szabadott volna egy live action filmet csinálni.Anime egy mestermű és A-1egyik legjobb munkájuk.Japán filmek egymás után fogják tönkre tenni a mestermű animéket. Sose szeretem a Ázsai filmeket és a live action filmeket pedig még jobban utáltam. Ez is egy olyan live action film lesz,ahol a minőség egyenlő a hulladékkal.
Azért még annyit hozzáfűznék,hogy a Parasyte és Attack on titan nem lett rossz.(amerikai Dragonball féle hulladéknál jobb,de nem kéne erőltetni)Tartsuk tiszteletben.
A Shigatsu film tényleg jó lett, Hirose Suzu nagyon jól alakította Kaorit. Bár a szőke haját nagyon hiányoltam a filmből. Ráadásul az animével ellentétben, a film végén nem bőgtem : (((
Nekem Mini ajánlott egy rakat koreai filmet. Még a harmadán sem vagyok túl, de átlagban tényleg jó filmeket küldött.
Asszem ezeket láttam: Hard Day, A Szobalány, Bakjwi, Chugyeogja, O-ssak-han yeon-ae . A többi 30 még várat magára, de úgy összességében azt kell mondanom, hogy azért ázsiában, és főleg koreában, meg kínában tényleg nagyon értenek a filmkészítéshez. A japánoknak is ment anno, csak elfelejtették.
Naruto kapcsán:
http://hu.ign.com...to-film-is
Kisimoto mester is részt vesz majd a munkálatokban, és nagyon izgatott! Néhány látványtervet is felfedtek már
Úgy tűnik az Oldboyt is csak én utálom...
A Logan zseniális volt, annak ellenére hogy volt pár furcsasága, főleg a vége felé. Végre egy olyan mainstream szuperhősös film ami nem "szuperhősös film", hanem egy film amiben szuperképességű emberek szerepelnek. Remélem ez a vonal fog a jövőben tovább erősödni.
Örülök hogy nézegeted a listát Capac, büszke is vagyok rád. Amúgy itt a listám, ha mást is érdekel, bár nem írok hozzá semmit, mert nincs értelme, csak a címek. Nem nézhető sorrendben, random vannak a címek.
The Handmaiden (2016)
Rendezte: Chan-wook Park (Ő csinálta az Old boy-t)
Műfaj: romantika, dráma
J.S.A.: Joint Security Area (2000)
Rendezte: Chan-wook Park
Műfaj: Dráma, Thriller, háborús
Tazza: The Hidden Card (2014)
Rendezte: Hyeong-Cheol Kang
Műfaj: Krimi, dráma
The Hard day (2014)
Rendezte: Seong-hun Kim
Műfaj: Komédia, Krimi, Thriller
Gukjesijang (2014)
Rendezte: JK Youn
Műfaj: Dráma, Romantika, háborús
Nae-bu.ja-deul (2015)
Rendezte: Min-ho Woo
Műfaj: Dráma, akció, krimi
Amsal (A bérgyilkosság) (2015)
Rendezte: Dong-hoon Choi
Műfaj: Dráma, Thriller, history
Gwanghae: Wangyidoen namja (A férfi aki királyt játszott) (2012)
Rendezte: Chang-min Choo
Műfaj: Dráma, history
Byeon-ho-in (2013)
Rendezte: Woo-seok Yang
Műfaj: Dráma
Welkkeom tu Dongmakgol (Isten hozott Dongmakgolvan!) (2005)
Rendezte: Kwang-Hyun Park
Műfaj: Dráma, komédia, háborús
Myeong-ryang (2014)
Rendezte: Han-min Kim
Műfaj: Adventure, Biography, háborús
Choi-jong-byeong-gi hwal (2011)
Rendezte: Han-min Kim
Műfaj: Akció, history
O-ssak-han yeon-ae (2011)
Rendezte: In-ho Hwang
Műfaj: Komédia, horror, romantika
Yeopgijeogin geunyeo (Az én pimasz barátnőm) (2001) - Legjobb romantikus dráma
Rendezte: Jae-young Kwak
Műfaj: Komádia, dráma, romantika
Go-ji-jeon (Frontvonal) (2011) - Legjobb háborús film
Rendezte: Hun Jang
Műfaj: Dráma, history, háborús
Sinsegye (Egy új világ) (2013) -
Jó kis maffia film
Rendezte: Hoon-jung Park
Műfaj: Dráma, Thriller, krimi
Pohwasogeuro (2010) - Kurva jó
Rendezte: John H. Lee
Műfaj: Dráma, akció, háborús
Taegukgi hwinalrimyeo (Harcosok szövetsége) (2004) - Brutál jó
Rendezte: Je-kyu Kang
Műfaj: Dráma, akció, háborús
Chugyeogja (Az üldöző) (2008) - Nagyon jó
Rendezte: Hong-jin Na
Műfaj: Dráma, Thriller, Akció
Beterang (2015)
Rendezte: Seung-wan Ryoo
Műfaj: Dráma, akció, komédia
Bakjwi (Szomjúság) (2009)
Rendezte: Chan-wook Park
Műfaj: Fantasy, horror
Madeo (2009)
Rendezte: Joon-ho Bong
Műfaj: Dráma, krimi, mystery
Salinui chueok (A halál jele) (2003)
Műfaj: Dráma, krimi, mystery
Gwoemul (A gazdatest) (2006)
Műfaj: Dráma, Komédia, horror
Joheunnom nabbeunnom isanghannom (A jó, a rossz és a furcsa) (2008)
Rendezte: Jee-woon Kim
Műfaj: Action, Adventure, Comedy
Mai wei (2011)
Rendezte: Je-kyu Kang
Műfaj: Dráma, Akció, háborús
--------------------------
Capac írta:
.... de úgy összességében azt kell mondanom, hogy azért ázsiában, és főleg koreában, meg kínában tényleg nagyon értenek a filmkészítéshez.
Hé, én már rég rájöttem erre, egy méretes hszben is szépn rágcsáltam a témát. De azt nyilván nem olvasta el senki sem, mert tldr : (((
The Expanse
Sabaku írta:
Úgy tűnik az Oldboyt is csak én utálom...
Kong (2017) kivégezve.
Nagyon tetszett a koncepció. Öröm volt látni, ahogy az emberek pofájába vágta az igazságot a nagyfiú, hogy nem ők állnak a csúcson. Nem is lehetett volna jobban érzékeltetni mint azzal, hogy a pofátlanul rendetlenkedő, mocskos helikopterrajt már az elején leszedte az égről.
Külön szimpatikus volt az is, ahogy Kongot elképzelték. Ahogy hozzá viszonyultak mind az őslakosok, mind pedig a szigeten élő más lények is. Egyértelmű volt, hogy vasszigorral védi a területét, de látott értéket minden rendű és rangú élőlény életében (amit egyébként ennek a fogyatékos fajnak is fel kéne fognia), amely abba az ökoszisztémába passzolt. Az óriás gyíkokkal folytatott küzdelme valóban lenyűgöző volt. Bár azt nehezen tudom elhinni, hogy a naggyal többen nem tudtak boldogulni (még ha nem is veszem számításba, hogy itt Kong bizony kapott emberi segítséget - és örülök, hogy ez nem abban merült ki, hogy megjelenünk, szétcseszünk mindent ami körülöttünk van, oszt megyünk tovább a semmibe a farkunk után). Persze tudjuk le ezt azzal, hogy számbeli és egy kivételes esetben (ugye a főgóré) erőfölény.
Az egyetlen karakter személyisége, ami számomra nem volt emészthető (nem utolsó sorban pedig elégedett voltam az ő szerepjátszásával, köszönöm Jackson) - mert rosszul vagyok az olyan arrogáns, faszparaszt emberektől - az a néger apuci volt, aki bosszúról hadovált mindazok után, hogy a csoki seggét betolta egy szigetre, és robbantgatni meg lakberendezni támadt kedve. Persze, annyi az ilyen ember, és mindig ezeknek áll feljebb. Várható volt, hogy felfordul, bár én keményebb halált szántam volna neki, de egynek elment.
Örültem, hogy milyen kooperációképes volt Kong egyik félről, másfélről pedig az oda került emberek egy hányada. Szeretem, amikor így láthatom őket - két fajt összeműködés közben - szerintem ez az, amit egyébiránt nem csak a filmekben, de sokkal gyakrabban a valóságban is alkalmazni lehetne. Vagy ha mást nem, akkor sport helyett és egyéb luxusfaszlóbálás helyett lehetne ez is divat.
Na mindegy, összességében véve nekem tetszett a film. Imádom az óriás szörnyeket, Kong és társai pedig sose lesznek unhatók a számomra. Várom már összeengedését Godzillával, de ott esélyes, hogy a gyíkocskának fogok drukkolni. Bár mit lehet tudni. Ez a film most még közelebb hozta hozzám az öreg harcost.
Ugrás a fórumra: |