Engem is mészároltak már le párszor, de szerintem semmibe nem tart visszasétálni a hulládhoz.
Egyszer én provokáltam ki egy 110-es taurent, elkezdtem kasztolgatni a lava burstom de mindig megszakítottam. Gyerek egy basic attackból megölt, aztán öröm volt nézni, ahogy a guardok pár másodperc alatt megölik.
75-ös lettem, ugye elem shámi vagyok, melyik masteryt kéne kitennem?
Bocsi, hogy ezt mondom, de akkor még nem campeltek le. Mikor nem hagynak felkelni mert várják, hogy éledsz. És nem poén 1 mpig se élni (főleg úgy hogy a gépem se valami hű de jó és fps lagg miatt még egy shadowmeldet se tudok elnyomni.) És ebből köszönöm szépen de taurin elég volt De ez, mint mondtam ízlések és pofonok. (Amúgy pve szerveren is tudsz néha támadni van aki bekapcsolja a pvp-t)
Shámihoz nem értek, meg kell hogy mondjam. Én nem szoktam fejlődés alatt guideket nézni, pakolok amire tetszik ha nem jön be átrakom (nekem amúgy se vált be mainen se a guides, magamtól nyertem +100k dpst. )
Ááá végre meglett a class hall campaign. XD megvan a 3. reli éééééés 854 itemlevel
Rendben Stance, várom, elvileg még nem jelezte hogy bejelöltél volna. Ha igen akkor rossz helen lestem.
Lilus, lenne egy kérdésem. Hogy van ez a Guild Transfer? Mondtad, hoyg ti költöztetek klánnal együtt, ezt sose értettem, hoyg hogy van mert sose olvastam utána vagy próbáltam ki. Tudsz mesélni valamit. Katt a képre
Ha a klánvezér kifizet 22 Eurot (ami meg fog változni áprilsitól) akkor az egész klán átköltözhet pl a Silvenmoon-ra (PvE) és a benne lévő tagok, karaterek is átkerülnek oda? Vagy hogy van ez?
Igazából mi törtről mentünk eredetire szóval ezt a részét nem tudom. :/
Mi 0-ról kezdtünk mindent, kezdve a guild charter aláírással és karaktereinkkel
Bocsi, ha félreérthető voltam én saját magam transferoltam csak. :/
https://www.youtu...xtWdYkJbdE
Imádom a Legion és végre Sargeras is több szerepet fog kapni.Nagyon remélem,hogy Kil'jaeden's nem a 7.2patchnél fog meghalni.
1kérdés.Archimonde most él vagy sem?Másik pedig a world of draenor ellen a W3 Archi ellen harcoltak ?Akit megöltük a Warcraft 3 alap játékban?
Archimonde meghalt véglegesen és a Blizzard álláspontja, hogy míg Draenornak van párhuzamos világa (jelenlegi Outland), addig minden egyes démonból egy volt, van és lesz is addig, amíg a Twisting Netherben nem halnak meg, tehát a Warcraft 3-as, Old Hyjalos és HFC-s Archimonde egy és ugyanaz.
Jaaaah, akkor én értettelek félre. Azóta Azazel elmondta, utána olvasott. Úgy van hogy a klánvezér a klánt átviszi egy másik szerverre, DE a Guild bankban nem marad semmi, kivéve ha nem üríted ki és rakod bele újra a cuccokat, hogy ne vesszen el. Így nem kell új guild-et alapítani, és az összes Achi megmarad. Ennek akkor van értelme, ha sok achija van szerintem. Aztán ha a guildből más is fizet a transferért, akkor automatikusan bekerül a klánba, ha ugyan oda ment. Szóval ugyan úgy kell mindenkinek fizetnie, így nincs sok értelme. T_T
Szeretnék, de amúgy szerdától jön az új patch, ergo jön az achi amivel majd lehet repülni. Az pár napon-héten belül meg van, így repülve könnyebb menekülni és questelni kicsivel. Szóval igazából elvagyok, meg most másra jobban tudom költeni egyelőre a pénzt én meg akkor az összes karimat átvinném, ami meg költséges lenne, így nem, nem lesz egyelőre költözés. Meg egyébként elvagyok a szerveren. Nagy ritkán ha kicsivel fejlődöm egy 3millás HP-s valami betámad, hirtelen kurva anyázom egyet, aztán megyek tovább. Vagy belépek nagy karival és lealázom.
Igen jövőhéten jön a patch és a repuim még csak honoredek XD a többi acsival is haladgatok, de szerintem egy hónap és meglesz a repülés
Szerintem.
Én nem szerettem a Ragnát megmondom őszintén. Alli oldalon az volt a bajom, hogy nagyon hamar megöltek, horda oldalon meg nagyon sok volt a gyíkarc. Pl a Legends Never Die guild tagjaival sikerült egy timewalkingot kifognom és hát az ó nagy szuper klán healere az szerintem úgy gondolta, hogy aki nem guildtag azt nem is healeli XD hát meghaltam persze sehol semmi ress aztán sétálok vissza, ők már a másik felén a dolgoknak és írogatják hogy afk vagyok? XD(Angolul először, hogy is he afk? ) aztán mondtam nem csak elfelejtettetek healelni no meg nem he hanem she egyből csend lett XD (látszik, hogy nem igen találkoznak lánnyal )
Azt hittem kiraknak de nem Utálom ezeket az embereket.
Alli oldalon szerintem normális emberek játszanak, csak olyan kevesen vannak, hogy szépen gankelnek fejlődés közben a hordások. Ezért jöttem el arathor alli-ba játszani. De van még karim Ragnán mert nincs annyi pénzem. (Meg van egy guild amit nem szeretnék otthagyni)
Horda oldalon csak egy 43-as huntim van, mert egy haverommal elkezdtünk egyszerre húzni egy karit, így nem tudom mi megy ott. Guildben se vagyok és hun chatre se mentem fel, mert nem érdekel. Sok a nyomorék magyar ÉS nem magyar, én már jóóóóó ideje nem az emberek miatt járok fel a WoW-ra, eléggé meguntam a hisztit és a játszmázást ami menni szokott. Nincs rá szükségem mikor kiakarok kapcsolódni. Plusz mindig is jobban szerettem külföldiekkel nyomulni (normálisakkal).
Amit most leírtál, hogy nem healeli a party társát, aki nem guild társa az elég... szánalmas, hol vagyunk az óvodában? De az a gond, hogy ezek még PvE szerveren is előfordulnak, szóval gyökerek sajnos mindenhol vannak.
De igen vicces, hogy ha megtudják hogy csaj vagy akkor máris néha máshogy kezelnek. Anno 2004-2006-ban ez még durvább volt, meg akkor tényleg rohadt kevesen játszottunk a WoWval vagy bármivel, most már azért elég "normális", ha egy csaj is nyomja. Részemről pl.
Erősen gondolkodom, hogy elkezdjek-e wow-ozni.
A Trial módot kipróbáltam, tetszett, de szerintetek érdemes?
Csak mert fórumokon olvastam, hogy már nem az igazi..
Köszi!
Ha tetszett akkor kezd el.
Ha soha nem játszottál még a WoW-val, akkor számodra az az információ hogy "már nem az igazi" irreleváns, mert nem tudod összehasonlítani az alap WoW-val és vagy bármelyik kiegészítőjével. A WoW 13 éves lesz idén. Ez nagy szám. 13 éves és a mai napig több millió játékos játszik vele. Természetesen 13 év alatt rengeteget változott. Alap WoW sok mindenben más, mint a mostani kiegészítő, a Legion. Nem lehet azt mondani, hogy jobb vagy rosszabb, egyszerűen más kicsit. Én 2004-2005-ben kezdtem el WoWzni, ergo amióta kijött és kisebb-nagyobb megszakításokkal mindig felmelegedett a kapcsolatunk.
Egy nagyon jó, nagyon addiktív, élményekkel teli kis játék, amit tudsz hard core módon és kikapcsolódáskép is nyomni. Szóval, hajrá. Üdvözöllek Azerothon.
Értem, köszi
Olyan tekintetben, hogy teljesen kezdő vagyok, mennyire segítőkészek az emberek, segítenek, vagy hülyének néznek? Meg te melyik realmot ajánlanád?
Inkább a RP része érdekel a dolognak.
Értem, köszi
Olyan tekintetben, hogy teljesen kezdő vagyok, mennyire segítőkészek az emberek, segítenek, vagy hülyének néznek? Meg te melyik realmot ajánlanád?
Inkább a RP része érdekel a dolognak.
Megveszed az alapjátékot 3-4 ezer ft-ért és 100as szintig fel tudsz fejlődni , emellé jár 30 nap játékidő és az idő alatt el lehet dönteni hogy tetszik-e a játék vagy sem. Ragnaroson (tele idiótával) és az Arathoron van a legtöbb magyar játékos ezt a 2 szervert érdemes választani.
Attól függ, hogy mennyire tudsz angolul. Pl, ha csak magyarokkal akarsz játszani akkor tényleg érdemes tudnod, hogy Ragnaroson Horda oldalon kurva sokan vannak a magyarok és a legtöbb egy hülye is. Viszont ez PvP szerver. PvE szerveren meg Arathoron van a legtöbb magyar, és inkább Alliance oldalon.
Ha RP érdekel, akkor menj az Argent Dawn szeróra.